Mye skjer på jobbsøker- og omstillingsfronten hos oss i OG-S AS. Her er en kort oppdatering på hva som er tilgjengelig (gratis og ikke-gratis) for deg som jobbsøker, for deg som leder i en fagforening og for deg som leder av en bedrift som må nedbemanne.

Ingen tvil om at arbeidsmarkedet blir bedre og bedre, og ja, til og med på Sør-Vestlandet. Når det er sagt så skal vi huske på at det fortsatt er folk som mister jobben utover høsten og vinteren og at det fortsatt er veldig mange arbeidsledige som kanskje ikke synes at markedet blir så mye bedre. Derfor skal vi i OG-S AS satse på mange fronter med tanke på jobbsøkerprogram og omstilling.

Omstillingsprogrammet DUJSK for bedrifter som må nedbemanne

For bedrifter som ønsker å gi de som mister jobben best mulig hjelp og støtte på veien videre mot ny jobb. Programmet inneholder blant annet jobbsøkerprogrammet DUJSK, karriereveiledning og coaching i tillegg til at vi tilbyr full støtte og hjelp helt fram til deltakerne har fått jobb. Mange bedrifter i Norge har valgt å tilby DUJSK til de som mister jobben inkludert selskap som Cameron AS, Schlumberger, MacGregor, Tess Norge, Maersk Drilling, Combitec, Origio Solutions, Interwell, Explora Petroleum m.f. For mer info og en 100% konfidensiell samtale, ta kontakt med en av partnerne i OG-S AS.

Jobbsøkerkurset DUJSK for private

Snart har 1800 deltakere vært med på DUJSK uten å få dette dekket av arbeidsgiver. Vi har gjort det så rimelig som mulig slik at de fleste kan ta seg råd til dette. I tillegg har vi lagt det opp slik at du kan betale over 2 måneder. Nå skal vi har kurs i Stavanger, Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim utover høsten og ønsker du litt info så sender du mail til laila.rogenes@ogsnorway.com. Dette kurset inkluderer blant annet; 3 dagers kurs, mulighet til støtte og hjelp fra påmelding til du har fått jobb, markedsføring av din profil til vårt nettverk, individuell hjelp med CV og søknad, medlem av lukket gruppe på LI hvor vi deler opp til 200 stillinger per uke, fullt kurs og tipshefte + mye mer.

VIKTIG: DUJSK (For bedrifter og privat) har omtrent dobbelt så gode resultater som landsgjennomsnittet (Folk i jobb) da basert på tallen fra NAV. Denne trenden akter vi å fortsette med.

happen

Digitalt jobbsøkerprogram – Jobcatcher

Dette programmet lanseres ila de neste ukene og er basert på jobbsøkerprogrammet DUJSK. Et prosjekt i samarbeid med Jobaccess AS og Otto Ressurs.  Alt foregår digitalt og programmet inneholder blant annet 5 timer med videoopptak i tillegg til arbeidsoppgaver + kort filmer med tips fra eksterne mennesker innenfor rekrutteringsbransjen og HR. Programmet skal være så rimelig slik at alle kan ta seg råd til det og ryktene går om at de første 1000 deltakerne vil få kjøpe Jobcatcher for under 1000 NOK. Nøkkelord for hva vi dekker gjennom Jobcatcher inkluderer; Hvordan stille 60% sterkere enn alle andre på intervju, din unike CV og søknad, sosiale medier, optimalisert LI profil, hvordan lage en profesjonell presentasjon i PP eller video, hvordan bli søkeoptimalisert i systemer som Webcruiter og Easycruit, de seks kanalene til ny jobb, plan og strategi + mye mer.

Gratis direkte-sending hver mandag

Hver mandag 09:00 kjører vi en helt gratis-sending for jobbsøkere via vår FB kanal. En perfekt mulighet til å få inspirasjon og nye ideer for uken som ligger foran deg. Følg oss på FB så er du med.

Tips på youtube

Via vår youtube-kanal vil du finne en rekke videoklipp med tips for jobbsøkere i tillegg til at vi legger ut opptak av alle webinarer vi holder for jobbsøkere.

Gratis webinarer

Vi prøver å kjøre 90 minutters gratis webinar for jobbsøkere en gang i kvartalet. Nytt webinar kommer mot slutten av oktober og info vil du etter hvert se på FB-siden til OG-S AS og Jobcatcher.


Det var alt for denne gang. Her er linkene til viktige sider du kan følge for å få med deg det vi driver med på jobbsøkerfronten.

https://www.facebook.com/OG-S-AS-321447281317507/

https://www.facebook.com/JobCatcher-303854106711648/

www.ogsnorway.com

www.erikfalkhanseniogs.com

https://www.youtube.com/channel/UChMHQuLf4lDtUMDSG58krnQ

https://jobcatcher.simplero.com/

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt

Hilsen alle oss i OG-S AS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s