Alt for mange der ute som driver med det jeg driver med skal gjøre jobbsøk om til rakettforskning. Da er det lett å glemme de enkle tingene som faktisk er de tingene som utgjør en forskjell. Du ser; Jobbsøk i dagens marked handler om å se og bli sett, høre og bli hørt. Så mye vanskeligere er det ikke

Denne «bli sett biten / bli hørt biten» er det du selv som har kontroll over og det handler ikke om annet enn å legge igjen spor. Det kan du enkelt gjøre og det burde du gjøre.

easy peaI dag fikk jeg en mail fra en av våre deltakere fra DUJSK-kurset i Bergen nå i september. På bybanen hadde han satt seg ved siden av en person han spilte fotball med for mange år siden. De hadde ikke noe sånn spesielt godt forhold da de spilte på samme lag, men uansett; Han var klar over at den gamle lagkameraten jobbet for et spennende firma. De pratet litt løst om mye og mangt. Etterpå sendte han en LI invitasjon og FB invitasjon og fortalte at selskapet som lagkameraten jobbet for virkelig var et spennende selskap. I dag, 24 timer senere, ble han kalt inn på intervju.

Slik funker det ofte. Du må se og gripe de mulighetene som er der ute og ha litt guts. Har du på deg jobbsøkerhatten til enhver tid så vil du se muligheter der de fleste ikke ser muligheter i det hele tatt.

Det er slik du kan nå ut å få de stillingene som aldri blir utlyst. Enkelt og greit.

Bli med på gratis live-sending for jobbsøkere til mandag 09:00. Det sendes via vår FB-Side:

https://www.facebook.com/OG-S-AS-321447281317507/

 

Og til alle dere DUJSKERE som har fått jobb denne uken; Gratulerer så mye. Tror det kan være rekord-uke og champis på LI og FB for noen av dere kommer til uka.


Ha en strålende helg alle jobbsøkere. Husk å koble litt av i helgen slik at du er klar til å gi alt når mandagen kommer.

Erik


Det er en ledig plass i både Oslo og Stavanger for jobbsøkerprogrammet DUJSK senere i oktober. For mer info så mailer du laila.rogenes@ogsnorway.com. Husk også at det digitale jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher, lanseres 2. november. Allerede nå kan du kjøpe kurset slik at du er klar og alle som kjøper kurset før lanseringsdato får 20% rabatt.  Besøk http://www.jocatcher.no for mer info og følg oss gjerne på FB: https://www.facebook.com/JobCatcher-303854106711648/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s