Det nærmer seg helg og en ny jobbsøkeruke er snart forbi. Håper du har fått noe ut av uken som har gått og husk at du aldri skal måle suksessen din som jobbsøker på antall søkte stillinger. Det er all aktiviteten du foretar deg som teller og det er først når du tenker slik at du har en grei og spennende hverdag som jobbsøker.

Tenk deg følgende: Alt Ola gjør hver dag med tanke å sikre seg en ny jobb er å søke på forskjellige stillingsportaler for å se om det er noe relevant han kan søke på. Av og til dukker det opp en stilling, men de fleste dager er det ingenting å søke på. Er det da rart at Ola sliter med motivasjonen? Er det da rart at Ola ikke har det så greit med seg selv? Selvfølgelig ikke, men du kan unngå å føle deg som Ola. Du kan faktisk avslutte hver jobbsøkerdag med å klappe deg selv på skulderen og si: Godt «jobbet»

Dette er noe vi jobber veldig mye på våre DUJSK Program og noe som vi også naturligvis har inkludert i det digitale jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher, som lanseres 02.11. Uavhengig av om du er med på våre kurs eller ikke så skal jeg også snakke mye om dette med aktivitet og hvilken aktivitet som følger:

Hver mandag har jeg en direkte-sending på vår FB side for jobbsøkere. Dette er helt gratis og om du ikke er ledig 09:00 så kan det sees i opptak.
https://www.facebook.com/OG-S-AS-321447281317507/

Torsdag 26/11 skal jeg også holde et helt gratis webinar for jobbsøkere hvor vi skal snakke om alt fra CV og søknad, til plan, strategi, SoMe og nettverk. Du melder deg på via vår FB side (Arrangementer) eller ved å sende en email til laila.rogenes@ogsnorway.com

celebrate

Husk; Jobbsøk handler om å feire de små seirene som de store. Det handler om å gi deg selv flere klapp på skulderen hver dag og det handler om å ha troen på deg selv. Legger med en kjempegod tekst fra en jobbsøker i Rogaland som jeg så på LinkedIn tidligere i dag. Du kan helt sikkert finne inspirasjon i denne teksten.

https://www.linkedin.com/pulse/do-more-what-makes-you-happy-least-feel-better-martinsen-str%C3%B8mme-2/

Ha en fortreffelig helg så sees vi kanskje mandag og torsdag

Erik Falk Hansen
Daglig Leder

OG-S AS


OG-S AS står bak omstillings- og jobbsøkerprogrammet DUJSK som er tilgjengelig for bedrifter som må nedbemanne. Vi holder også en rekke private program og i november blir det kurs i Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand. Vil du, som snart 3000 andre, være med på DUJSK så sender du en mail til Laila så vil hun sende deg full info. Ønsker du mer info om det digitale programmet så besøker du www.jobcatcher.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s