Tenk om du hadde alt på plass som skal til for å stille så sterkt som mulig med tanke på ny jobb. Tenk om motivasjonen var på topp. Tenk om du kunne jobbe i sammen med 10 andre mennesker i din region rundt jobbsøk. Tenk om du ikke var nervøs før intervjuet. Tenk om din søknad ble lest. Tenk om rekrutteringsbyråene plutselig ville snakke med deg. Alt dette er mulig!!!

Nå blir det siste runde med jobbsøkerprogrammet DUJSK rundt forbi i landet i 2017 og på grunn av lanseringen av det digitale jobbsøkerprogrammet Jobcatcher så vet vi ikke om det blir flere DUJSK-Program i dagens format i 2018.

Alt for oktober og begynnelsen av november er fullt, men vi har lansert nye datoer for Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand mot midten til slutten av november. Gjør som 3000 + andre; Bli en DUJSKER du også og boost dine sjanser for ny jobb. Landets desidert beste resultater (Deltakere i jobb)

Så hva dekker vi på DUJSK programmet: 

Gjennom 3 dager / kvelder med kurs så samles vi i en gruppe på 9-12 deltakere for lære, samt jobbe med de tingene som gjør at du stiller sterkere enn dine jobbsøkende konkurrenter. Dette inkluderer: Strategi og plan, alt utstyret som må være på plass, de seks kanalene mot ny jobb, det skjulte stillingsmarkedet, nettverk, hvordan stille sterkere enn alle andre på intervjuet, Hvem Hva Hvor, styrker og historiene bak, TSSFT, presentasjon, søknad, CV, søkeoptimalisering, digitalisering og mye mer.

Hva mottar du som deltaker?

  1. Fra og med påmelding så kan du bruke oss i OG-S AS får hjelp rundt søknad, intervjuet osv. Ja vi blir rett og slett din sparringspartner.
  2. Medlem av lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler massevis av stillinger som vi finner i vårt nettverk.
  3. Nettverk med 10 andre jobbsøkere i din region
  4. Vi ser på din CV
  5. Fullt kurs og tipshefte
  6. Online kurs i Sosiale Medier for jobbsøkere + fremgangsmetode for å få en 100% optimalisert LinkedIn profil
  7. Vi kan anbefale deg til stillinger du søker på der vi har bekjentskap
  8. Mye mer

glass 1

Hos DUJSKERE er glasset alltid halvfullt. Bare dette utgjør en stor forskjell med tanke på å nå fram eller ikke. En motivert og inspirert jobbsøker vil  så til de grader stille sterkere enn de som alltid ser glasset som halvtomt.

Da vi startet DUJSK hadde vi aldri trodd det skulle bli den suksessen det har blitt, men nå snart 3 år senere har vi altså hatt med ca. 3000 deltakere. Dette er erfarne og kompetente folk som har mistet jobben på grunn av nedgangen i markedet her i Norge de siste årene.

Vi har laget et program som er skreddersydd mot hvordan det er å søke jobb i et tøft marked og tar for seg de tingene som utgjør en forskjell. I tillegg har vi laget et program som handler om deg og det faktum at det beste du kan gjøre i jobbsøkerprosessen er å være deg selv. Derfor blir det ingen umyndiggjøring på våre kurs hvor vi forteller flinke mennesker at du må skrive, gjøre og si det samme som alle andre. Ei heller står vi oppe i sirkel og klapper og smiler og heier. Nei, dette kurset er for voksne mennesker som deg.

DUJSK er noe nytt og det som virkelig gjør en forskjell!

For mer info om kursene i november send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com så sender hun deg info.

Er du fortsatt i tvil om dette er noe for deg? Bli med på gratis webinar for jobbsøkere torsdag 26.10 klokken 12:00 (Kan også sees i opptak) Du melder deg på via vår FB side (Se link) eller ved å sende en mail til Laila. Helt gratis og kan sees fra PC, mobil, Nettbrett eller Mac.

https://www.facebook.com/pg/OG-S-AS-321447281317507/events/?ref=page_internal

Ellers må du gjerne følge bloggen min på http://www.erikfalkhanseniogs.com + husk at jeg har direktesending for jobbsøkere på OG-S AS FB-side hver mandag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s