Nå nærmer det seg slutten av 2017 og det har vært enda et år hvor vi i OG-S har vært så heldige å ta med oss jobbsøkerprogrammet, DUJSK, rundt forbi i landet. Som alltid så har det vært utrolig givende å få jobbe så tett med jobbsøkere og det absolutt beste er når vi kan feire deltakere som har fått seg ny jobb. Dem har det blitt mange av og det akter vi å fortsette med. Kanskje det kan bli deg?

Nå kjører vi siste runde med DUJSK i 2017 og kursene begynner midten til slutten av november i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Om vi kommer tilbake i 2018 er noe usikkert, men det er et par ledige plasser på kursene som går nå i november.

Er du jobbsøker og føler at du trenger litt hjelp for å nå fram? Trenger du en motivasjonboost? Vil ha du tilgang til nye teknikker og verktøy som gjør en forskjell? Vil du stille sterkere enn alle andre innenfor ditt felt?

Da mener vi at du burde kaste deg med på DUJSK-Programmet. Ca. 3000 jobbsøkere har vært med oss og resultatene er omtrent dobbelt så gode som landsgjennomsnittet (folk i jobb).

Så hva får du med deg?

powerKurset går over 3 dager (kveldstid i Oslo) hvor vi jobber med alle de tingene som vil gjøre en forskjell med tanke på å sikre ny jobb (Plan og strategi, 6 kanalene mot ny jobb, Sosiale Medier og LinkedIn, hvordan få et 60% forsprang på andre i intervjuet, CV, søknad, presentasjon, digitale virkemidler, søkeoptimalisering og mye mer). Fra og med påmelding så vil du kunne bruke oss for hjelp når som helst med tanke på søknad, råd før intervjuer osv. Du blir automatisk med i en lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler alt av stillinger vi finner gjennom vårt nettverk i tillegg til at vi markedsfører din, og de andre deltakernes profil til vårt nettverk (ca. 60 000). Ikke nok med det; Ved påmelding mottar du et 90 minutters online kurs i Sosiale Medier slik at du kan få en 100% optimalisert LinkedIn profil med en gang (Det er viktig).

Det er mye mer jeg skulle fortalt deg om DUJSK, men da blir det fort 3 og 4 sider i denne teksten. Det jeg kan si deg er følgende:

Dette er ikke kurset hvor vi umyndiggjør flinke mennesker med å fortelle hva du skal si skrive og gjøre. Ei heller lærer vi deg at du må komme tidsnok på intervjuet, smile pent og ha et fast håndtrykk. Nei; Gjennom DUJSK så blir du behandlet som det du nettopp er; En voksen og høyt kompetent person som søker ny jobb.

Til slutt; Kanskje det absolutt beste med DUJSK er at du vil komme i kontakt med 8-11 andre jobbsøkere i din region. Personer du vil få utrolig mye nytte av både under og etter kurset. Som jeg alltid sier; En jobbsøker i lag med 10 andre jobbsøkere stiller mye sterkere enn jobbsøkeren som kun har seg selv og kaffekoppen.

Mail laila.rogenes@ogsnorway.com så sender hun deg alt av info om DUJSK før du bestemmer om du skal bli med eller ikke. Det koster ikke all verdens og vi har også satt det opp slik at du kan betale over 2 måneder.

Siste mulighet; Grip den #bliendujskerduogså og #boostferdenmotnyjobb/

Erik Falk Hansen
Daglig Leder
OG-S AS

Vi gleder oss som alltid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s