Vi kan lese mye og mangt om CV i disse dager og greit er det, men er det ikke litt underlig at tipsene rundt hvordan din CV skal være er de samme i dag som for mange år siden? Selvfølgelig er det underlig og slik skal det ikke være. Her får du 10 relativt moderne og nytenkende tips som virkelig vil gjøre en forskjell i din CV.

Men før du leser gjennom de 10 tipsene nedenfor har vi en veldig god nyhet til deg. Vi tilbyr deg et helt GRATIS CV-KURS. Dette er CV-kurset som ligger i det digitale jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher, og du får tilgang til dette uten noen forpliktelser. Alt du trenger å gjøre er følgende:

 1. Del dette innlegget på LinkedIn
 2. Signer opp til Jobcatcher`s nyhetsbrev via linken nedenfor.

https://jobcatcher.simplero.com/page/80197-jeg-vil-ha-jobcatcher-nyhetsbrev

Når du har gjort begge tingene ovenfor så vil du motta direkte link til CV kurset på email, et kurs som er delt inn i 2 moduler.


Så her har du 10 tips om CV som kanskje du ikke har lest før eller tenkt på selv. Noen enkle og noen litt mer kompliserte, men får du på plass dette så vil du ha en CV som er profesjonell, selger deg bra, informativ og som er enkel å endre iht. stilling du søker.

 1. Navn og årstall i toppteksten for eksempel: Kennet Hansen | 2017
 2. Legg med link til LinkedIn profil under kontaktdetaljer og gjerne link til andre SoMe sider også dersom du ønsker
 3. I stedet for å skrive masse fine ord om deg selv under nøkkelkvalifikasjoner så velger du tre eller fire ferdigheter som du legger i stikkordsform under bildet ditt eller under kontaktinfo. Kan være: Arbeidsom | Proaktiv | Fokusert | Strukturert
 4. Der du skriver om nøkkelkvalifikasjoner eller der du skriver et sammendrag så fokuser på det du har jobbet med som er relevant iht. stilling du søker. Spesifikke oppgaver osv.
 5. Under sammendraget så legger du til et nytt kort avsnitt som heter Nøkkelkompetanse. Her skriver du noen stikkord om spesifikk og relevant kompetanse + også IT kunnskap (dersom du kan mer en MS Office)
 6. Hvorfor ikke klippe ut en strofe eller to fra en referanse og legge inn på CV med overskrift som: Uttak referanse
 7. I stedet for å skrive «referanser oppgis ved forespørsel så legger du inn navn og kontakt på minst fire referanser. Da sier du indirekte at du har gjort en god jobb der du har vært + tenk fordelen dersom de som leser CV kjenner en av referansene dine.
 8. Ikke bruk mal og tabeller i det hele tatt. Bygg opp CV i et helt rent dokument. Veldig viktig om du ønsker å komme høyt opp i søk i databaser osv.
 9. Legg med link til eventuelle tekster du har skrevet på for eksempel LinkedIn
 10. Legg med link til en kort video om deg selv (Dersom du har laget dem)

CV 3

Når du ser CV-kurset vil du få masse gode tips og ideer til hvordan du kan lage en helt unik CV tilpasset deg. Vi ønsker deg masse lykke til med utarbeidelsen av en moderne CV som virkelig selger deg og din kompetanse.


OG-S AS står bak jobbsøkerprogrammet DUJSK i tillegg til at vi er deleiere i det digitale jobbsøkerprogrammet Jobcatcher. Ønsker du å være med på DUJSK så har vi ledige plasser på de aller siste kursene i Bergen og Oslo for året. (Begynner torsdag denne uken og går over 3 dager) For mer info så sender du en email til laila.rogenes@ogsnorway.com. Ønsker du mer info om Jobcatcher så besøker du www.jobcatcher.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s