Julekort for året som har gått, ref årskode: 2017EFH

Tante Olga på Toten

Viser til året som har vært og tillater meg herved å sende deg et julekort. Må også takke for hyggelig samtale på telefon tidligere i uken. Godt å få svar på noen av de viktige spørsmålene jeg hadde rundt hvordan det var best å sende et julekort til deg Tante Olga. I disse dager er det best å være 100% sikker på at andre ønsker å motta et julekort og siden det er midt i julestria og sikkert har lite å gjøre så tenkte jeg det var lurt å ringe.

Min motivasjon for å sende julekort til deg i år er at jeg føler jeg virkelig kan bidra til at du får en god jul, da spesielt med tanke på mine erfaringer i året som har vært. Håper derfor at vi kan snakkes mer om dette i ukene framover. Understreker også at resten av dette julekortet handler om meg og at det derfor blir veldig mye jeg jeg jeg og meg meg meg. Det håper jeg er OK.

Jeg har hatt et langt og godt år i 2017 og opparbeidet meg mange ulike erfaringer gjennom. Dette vil komme godt til rette skulle vi møtes i 2018 eller i romjula for den saks skyld. Denne erfaringen vil komme godt med for at vi skal ha noen fine samtaler og jeg føler jeg virkelig kan bidra til at du får et godt 2018.

Som person har jeg vært svært strukturert og organisert i året som har gått og det er vel derfor jeg har tid til å sende slike personlige julekort som det jeg sender til deg Tante Olga. Jeg har gjort veldig mye for meg selv de siste månedene, men har for all del også vært flink til å være i lag med andre. Du ser, Tante Olga, teamarbeid har alltid vært viktig for meg og det er i et slikt miljø at jeg trives best. Du husker jo meg fra sommeren på hytta i 1997. Det å gjøre andre gode er noe jeg alltid hadde fokus på i yngre dager og det har jeg også den dag i dag. Ellers har jeg også det siste året vært veldig god på å gi gode tilbakemeldinger til de rundt meg, jeg har vært engasjert i mye, vært motivert til å gjøre mye, kreativ i mange situasjoner og så har jeg også vært effektiv i alt jeg har foretatt meg. Og før jeg glemmer det Tante Olga; Jeg har også vært veldig fremoverlent og fleksible i det jeg har gjort.

Selv om vi nå lever i 2017, og jeg er 38 år gammel, så tror jeg nok ikke du er smart nok til å forstå at jeg er flink med PC og jeg synes derfor det ville være greit å gi deg en oppdatering på dette. Jeg kan nå bruke MS office (ikke bare Word Tante Olga, til og med Powerpoint og Exel) og kan også bruke andre programmer for email. Jeg synes også det er viktig å presisere at jeg i året som har gått har snakket både engelsk og norsk, noe som du helt sikkert lurer veldig på. Er jo ikke så greit for deg å vite, Tante Olga, at en gutt på 38 år i Norge snakker godt både norsk og engelsk. Så nå vet du det også.

De rundt meg beskriver meg (i året som er gått) som målrettet, samarbeidsvillig og analytisk, noe som er svært viktig for tilfeller hvor en skal sende julekort til ei Tante på Toten. Ellers vil jeg bare også nevne at jeg fortsatt lærer raskt, (Du husker hvor flink jeg var til å bygge Lego) flink til å ta i et tak og elsker nye utfordringer. Ja i meg, Tante Olga, har du en person som har all verdens av ferdigheter du kan ønske deg i en nevø. (NB. Håper jeg ikke glemte noen ferdigheter, men tror jeg fikk med meg alle fra listen jeg fikk av en veileder som var ekspert på julekort)

Jeg skulle helt til slutt fortelle deg litt mer om hva jeg har gjort privat i året som har gått og om familien min som nå er blitt fire. Trodde det ville vært av interesse for deg, men så leste jeg en tekst om at private ting ikke hadde noe å gjøre i et julekort som dette. Holder meg derfor 100% profesjonell Tante Olga og det håper jeg du setter pris på.

Ønske du å fortsatt ha en nevø som er strukturert, engasjert, løsningsorientert og effektiv? Ønsker du fortsatt en nevø som kan jobbe selvstendig, men som for all del også kan jobbe i team? Da mener jeg at jeg, også i 2018, vil være en god nevø Tante Olga.

Ser fram til å høre fra deg og skulle du invitere til julemiddag så kan jeg stille på kort varsel og skal huske å speile deg gjennom hele middagen for det leste jeg i Aftenposten at var viktig.

Mvh

Nevøen fra Helvete som har blitt diktert hvordan han skal skrive et julekort.

#sluttåladegdikterehvaduskalskriveiensøknad #værdegselv


 

Vil du være med på gratis webinar for jobbsøkere 8. januar? Da er det bare å melde seg på via linken nedenfor.

https://events.genndi.com/register/169105139238467412/36f46f7c76

tante olga på

 

2 thoughts on “Julekort til Tante Olga på Toten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s