Det går sakte, men sikkert mot jul og om ikke så lenge så «stenger» stillingsmarkedet, i hvert fall for noen få dager. Og vet du hva? Da skal du som jobbsøker også stenge «butikken» og ta deg aldri så liten pause fra jobbsøkerhverdagen. Da skal du tenke ribbe eller pinnekjøtt, da skal du tenke «hva lurer seg under juletreet» og da skal du tenke på familie og venner og masse godt å drikke. På lik linje med alle andre der ute.

Og dette er viktig. Det å søke jobb er et hardt yrke og da trenger man en pause i ny og ne. Du ser; Planen er nemlig å komme tilbake i form når rakettene er borte og kalkunrestene er på vei til søppeldynga. Da skal du finne toppformen og da skal du være  bedre rustet enn aldri før til å gå ut å finne drømmejobben.

Jeg skal prøve å hjelpe deg. Mandag 8. januar skal jeg holde et helt gratis webinar for alle jobbsøkere der ute og det kan du være med på. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på via linken nedenfor.

Nå skal nok jeg også ha litt kalkun, gaver (håper jeg) og noe godt å drikke før den tid, men jeg gleder meg allerede til webinaret og har allerede satt meg noen mål:

1.      Alle som er med skal  oppleve at de kan ta fatt på jobbsøkerhverdagen på en helt annen måte enn tidligere

2.      Alle som er med skal føle at de stiller sterkere enn noen ganger tidligere

3.      Alle som er med på webinaret skal få tilgang til tips og råd som de ikke har hørt tidligere

4.      Alle som er med på webinaret skal få en PANGSTART på jobbsøk i 2018.

Klarer jeg å nå disse målene, ja da er jeg fornøyd. Da vet jeg at mange jobbsøkere der ute vil finne seg drømmejobben lenge før snøen er smeltet og piggdekkene satt i garasjen.

new start

Link til gratis webinar:

https://events.genndi.com/register/169105139238467412/36f46f7c76

Så hva kan du gjøre før jule ringes inn?

Du kan forsøke å gi alt du har de neste 2.5 ukene. Prøv nye ting, jobb hardere enn tidligere, vel vitende om at du snart skal ta en pause og kose deg litt. Ikke bare det; Du kan også se CV-kurset i Jobcatcher helt gratis slik at du får på plass en helt ny CV tilpasset deg og din bakgrunn.

https://jobcatcher.simplero.com/page/80197-jeg-vil-ha-jobcatcher-nyhetsbrev 

Så husker du (lov meg)

22. desember er det tid for en pause. Glem finn.no, rekrutteringsselskap og intervjuer. Glem alle de som sa nei og som ikke ville ha deg. Glem alle de jobbsøkerne som velger å fremme valgte sannheter som «ingen vil ha meg på grunn av alder» og glem CV, søknad, LinkedIn og alt det andre du helt sikkert er dritt lei av.  22. desember er det tid for deg, venner og familie. Pakker, julesang og nisselue. Akevitt, ribbe og pinnekjøtt. Hoppuke, engelsk fotball og juletre + alt det andre som har med jula å gjøre.

Vi sees 8.januar. Da er du klar, da er jeg klar og da skal hele markedet være klar for å møte deg, din kompetanse og din erfaring. Ny jobb, det er målet.
Sees på webinar i januar.

Erik

 


Erik Falk Hansen er Daglig Leder i OG-S AS, et selskap som driver med rekruttering og omstilling. Han står bak jobbsøkerprogrammet DUJSK som de siste årene har tatt jobbsøker-Norge med storm. DUJSK er tilgjengelig for bedrifter som må nedbemanne, fagforeninger, NAV og private jobbsøkere. Er du jobbsøker og ønsker å være med på et av våre private program så har vi venteliste utover vinteren 2018. Send en mail til laila.Rogenes@ogsnorway.com så sender hun deg litt mer info.
Vi har også endelig lansert vårt helt nye online jobbsøkerprogram, Jobcatcher, i samarbeid med Jobacccess og Otto Ressurs AS. Jobcatcher er tilgjengelig for alle jobbsøkere der ute og er det “helt nye” på jobbsøkermarkedet. Les mer på http://www.jobcatcher.no

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s