Hver mandag og onsdag i ukene framover skal jeg via korte videosendinger dele jobbsøkertips med deg som jobbsøker, og vet du hva? Jeg har lovet meg selv og lover deg en ting:

Tipsene jeg kommer med skal stort sett være tips som du ellers ikke hører om og leser om hver dag. Ikke alltid like lett (er jo et hav av tips der ute), men jeg synes det er på tide at vi som driver med dette skal presse oss litt til å komme opp med noe nytt, og da noe som er nyttig for deg som jobbsøker.

Hvordan ser du dette?

Video vil legges ut på min egen LinkedIn vegg ila mandagen og onsdagen, så sjekker du inn her så vil du få det meg deg.

Video vil også legges ut på FB-siden til Jobcatcher og kan sees her.

Jeg begynner mandag 12.feb og da skal vi se på jobbsøknaden hvor du skal få noen tips som du nok ikke har tenkt på eller hørt tidligere.

NB. Sendingene varer et sted mellom 3 og 10 minutter, litt avhengig av hva jeg snakker om.

Velkommen til mandags- og onsdagstipset. Gleder meg veldig.

Erik Falk Hansen

Daglig Leder i OG-S AS

OG-S er et av selskapene bak det digitale jobbsøkerprogrammet Jobcatcher

#enklereveitilnyjobb

3 thoughts on “Mandags- og onsdagstipset for jobbsøkere

 1. Hei

  Jeg er snart 59 år og hadde jobbet med kundeservice og regnskap i 33 år i et reisebyrå da det ble innskrenkninger og jeg valgte da å ta sluttpakke etter anbefaling fra min fagforening. Etter ca 300 søknader uten å få jobb innenfor mine fagområder så sendte jeg inn åpne søknader til flere kommuner om jobb som støttekontakt . Jeg hadde da vært ett år som besøksvenn for Røde Kors. Nå har jeg fått tilsammen ca 30 % stilling som støttekontakt og håper å få flere brukere. Kan jeg sende deg noen flere ord om dette, som du evt. kan publisere?

  Mvh Jan-Reidar Andreassen

  11. februar 2018 kl. 15:08 skrev Erik Falk Hansen- Sier det som det er :

  > Erik Falk Hansen posted: “Hver mandag og onsdag i ukene framover skal jeg > via korte videosendinger dele jobbsøkertips med deg som jobbsøker, og vet > du hva? Jeg har lovet meg selv og lover deg en ting: Tipsene jeg kommer med > skal stort sett være tips som du ellers ikke hører om og” >

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s