I kveld fikk jeg en email fra en person som bare gjorde så utrolig godt. Spesielt i ly av «de med hull i CV får seg ikke jobb» kommentaren fra Fagforbundet for noen uker siden. Denne historien viser bare at det
er muligheter der ute for oss alle og denne flotte, deilige og herlige historien vil jeg dele med dere i dag. Har du en venn eller bekjent som søker jobb? Del denne teksten med denne personen så har du også gjort noe for å booste motivasjonen til en jobbsøker.

Hei Erik

Jeg har en historie jeg vil dele med deg og som jeg håper du kan dele videre med ditt nettverk. Takk for sist forresten.

Jeg gikk på en ordentlig personlig smell etter at min far døde i 2016. Det var ikke årsaken, men kanskje en trigger som satte hele dritten i gang. Jeg måtte dog rydde opp i boet og det var rett og slett forferdelig.
Mye dritt kom frem i den forbindelse og jeg ble ganske rasende flere ganger. Da var det bare å pakke sekken og ta en tur i båten med hunden og en fiskestang

😊 Da kunne jeg ikke skade noen – hadde virkelig lyst til fysisk kontakt med hvem som helst. Så rasende og frustrert var jeg.

Så gikk jeg i depresjon. Så bare film hele døgnet rundt og ting var ikke så greit nei. I fjor vinter klarte jeg endelig å be om hjelp da jeg forsto at dette klarte jeg ikke selv. Det var vanskelig for en «sterk mann»
som alltid hjelper andre. Valgte også dette da jeg i samme måned var ferdig med NAV, som jeg ikke har noe bra forhold til.

Var så heldig å få en god Psykolog her i Stavanger som jeg er ved å avslutte nå. Jeg følte meg ikke noe verd, ingen var interessert i min kompetanse osv.

MEN så snudde det. Fikk en telefon i januar av et selskap i Sandnes som lurte på om de kunne sende meg en link til en stilling de hadde ute. De ønsket ikke å annonsere og ei heller ville de bruke et byrå. De hadde blitt
tipset om meg av en tidligere kollega i Statoil. Synes at stillingen, firmaet og eierne så spennende ut. Da tenkte jeg – jaja du gamle her skal jeg faen skrive en god søknad, som skulle fange deres interesse. De ble interesserte fra første intervju og vi
fant hverandre – syntes jeg. Var veldig tydelig på H’ene og T’ene. Det kan jeg takke deg for. De har jeg kunnet uten av siden kurset. Har lært det fra meg masser av ganger, og trent andre på det også. Så kjør hårdt på med dine kursister – dette fungere som
bare det.

Så kom gladmeldingen. Jeg FIKK jobben og startet her etter påske. Tenk hvor ting har snudd. Det hadde jeg aldri trodd på de mørkeste dagene.

Erik, jeg er bare så glad for at jeg fikk muligheten hos dem – kunne ha jobbet gratis også – nesten hehe. Jeg gleder meg, er spendt som en ungdom og vil gjøre alt for at få de i mål. Ser også på dette som en siste jobb
og da skal jeg faen gi jernet. Jeg sa til dem at jeg var stolt av dem, at de torde å ta en «gammel dansk» som meg som etter hvert er blitt Rogalending.

Det jeg mener med denne mail er, at plutselig når alt ser svartest ut, så dukker det plutselig et lys opp.

NB. Jeg har ikke fortalt de om de 2 siste årene med hull i CV, annet enn det er private årsaker til hullet. Det godtok de og det vet jeg det er mange som gjør. Du kan hilse henne i Fagforbundet fra meg. Slike folk hadde
tatt livet av meg om jeg hørte dette når ting var på det mørkeste. Godt dere setter foten ned.

Takk for alt av tekster og videoinnspillinger Erik, og ikke minst kurset. Nå er jeg stolt og glad. Tenk deg det; Den dagen vi snakket om har faen meg kommet.

One thought on “Deilig historie fra en jobbsøker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s