Da er det snart tid for påske og selv skal jeg nå slå av LinkedIn og email i noen dager for å lade batteriene slik at jeg er helt klar for april og videre. Har vært utrolig gøy å være aktiv i SoMe så langt i år og alle
dere følgere der ute skal vite at jeg virkelig setter pris på dere støtte, heiarop, kommentarer og alt som er. Det er alle dere som gir meg motivasjon til å fortsette «kampen» om å skape en bedre hverdag for jobbsøkere og det er alle dere som gir meg motivasjon til å dele mine tips om jobbsøk.

Mange har nok fått med seg at vi ikke lengre legger ut ukentlige oppdateringer med champagne på alle de deltakerne på DUJSK og nå Jobcatcher som har får seg jobb. Det er en veldig god og positiv grunn til det; Antall deltakere som får seg jobb er så høyt at det rett og slett er umulig å følge med. Det er så godt å se at det løser seg for folk, og nå begynner det virkelig å bli fart i arbeidsmarkedet. Flere hundre (Godt opp mot 400 vil jeg tro) har fått seg jobb de siste
4 månedene og det er bare å ta av seg hatten for innsatsen dere har lagt ned. Gratulerer så mye. Som jeg alltid har sagt; Det løser seg ALLTID for de jobbsøkere som er villig til å jobbe beinhardt, tenke nytt og gå litt utenfor komfortsonen.

Fredag 06/04 @12:00 holder jeg et gratis webinar for alle jobbsøkere der ute. Du melder deg på via linken nedenfor. Denne gang skal jeg dele noe som er utrolig kult og noe som kun våre deltakere på DUJSK eller Jobcatcher tidligere har fått tilgang til. Det kommer til å hjelpe deg så til de grader med tanke på jobbintervjuet så det er bare å bli med. Gleder meg allerede jeg
😊

https://events.genndi.com/register/169105139238467412/1ccb52c106

Like før jul lanserte vi online jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher. Det er en kopi av alt innholdet i DUJSK + enda mer. Tatt helt av med tanke på folk som har tatt Jobcatcher i bruk, og som med DUJSK så ser vi at deltakerne stiller sterkere enn andre med tanke på å få seg ny jobb. Daglig er det deltakere fra Jobcatcher som får seg jobb og vi er utrolig glade for at dette har funket slik som vi hadde håpet. Er du ikke med på Jobcatcher enda så kan det være din perfekte påskepresang. Ta deg litt fri i påsken fra jobbsøk vel vitende om at du har Jobcatcher klart fra første tirsdag i april. Det koster kun 1500 NOK (engangskostnad) og du har tilgang i 12 måneder framover. Snakk om å booste mulighetene for ny jobb…

http://www.jobcatcher.no

Det var alt for meg for denne gang. Nå skal dere alle få en pause fra meg i et par uker (sikkert godt he he) og jeg gleder meg til å gi full gass etter påske. I sammen skal vi sørge for at jobbsøkere får en bedre hverdagog at enda flere kommer seg i ny jobb.

Tusen takk igjen til alle dere følgere der ute og ha en fortreffelig, nydelig, herlig, inspirerende, flott og avslappende påskeferie. Det har dere alle fortjent.

#bedrehverdagforjobbsøkere #enklereveitilnyjobb #passion4people #dittrenommeervårmisjon

Erik

Erik

3 thoughts on “Jobbsøk, påskeegg og mye mer

  1. Du har skrevet kl 1200 i din blogg + pr email, men på LI har du skrevet 1200 pm!! Dette er og forblir kl 2400 i Norge – Hva er riktig? Petter G

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s