Det å søke jobb er som å drive med salg; En får flere nei enn ja. Mange flere nei. Det var med dette som utgangspunkt at vi startet opp online jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher . Ikke bare et kurs i å få en bedre CV, eller søknad eller en god LinkedIn profil. Nei; vi så at man trengte et komplett program for å gjøre om noen av disse nei svarene til ja svar.

Det har vi klart å få til og det er utrolig hvor gode resultater vi har hatt med alle brukerne av programmet.
I desember har vi bestemt oss for å tilby Jobcatcher til en redusert pris. I stedet for 1500 NOK som programmet i utgangspunktet koster kan du nå få tilgang til programmet for kun 950 NOK. Dette er en engangskostnad og du vil ha tilgang og log inn i 12 måneder framover. Enda bedre; For hver nye salg av Jobcatcher vil vi donere bort en julemiddag til Kirkens Bymisjon.

Så hvem vil ha nytte av Jobcatcher?

I utgangspunktet er svaret; Alle som søker jobb

        Skal du i gang først nå med jobbsøk så vil Jobcatcher gjøre at du kommer raskere i jobb enn om du ikke tar i bruk programmet.

        Har du holdt på en stund med jobbsøk, men ikke kommet helt i mål? Ja da vil Jobcatcher gjøre at du går fra å være en god nummer to til å nå helt fram til drømmejobben.

 Jobcatcher programmet er delt inn i flere deler hvor Erik Falk Hansen tar deg gjennom alle de viktige aspektene i en jobbsøkerprosess, men da med et moderne syn på ting. Erik dekker blant annet:

        En jobbsøkers hverdag

        Plan, strategi og kartlegging

        Motivasjon

        Hvordan stille 60% sterkere på intervjuet

        Moderne CV

        Moderne søknad

        Presentasjon

        Sosiale Medier for jobbsøkere

        Optimalisert LinkedIn profil

        Digitale virkemidler for jobbsøkerprosessen

I tillegg til det offisielle programmet har vi også vært så heldige å få eksterne parter til å dele deres beste tips i videoformat. Dette inkluderer HR Ledere, Rekrutteringsledere, coacher og mer.

For å bestille Jobcatcher så er det bare å besøke www.jobcatcher.no Di vil få umiddelbar tilgang og vi garanterer at du vil stille sterkere enn noen gang tidligere med tanke på å finne deg en ny jobb.

Jobcatcher = #enklereveitilnyjobb

 Masse lykke til

Erik

job search

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s