Når julen kommer ser vi at de fleste som er i jobb velger å ta seg noen dager fri. Fri fra stress og styr på jobb og heller fokus på familie, venner, ribbe, pinnekjøtt og hva annet godteri det måtte være. Men hva skal du som jobbsøker gjøre i julen? Du kan vel ikke ta deg fri? Kanskje du går glipp av drømmejobben???
Selvfølgelig skal du også ta deg fri. Du er et menneske du også og har helt sikkert en vel så hard “jobb” som de som har en jobb å gå til. Jeg tørr påstå at du har en vanskeligere jobb. En jobb som virkelig kan tære på psyken. En jobb som ofte har svært lite lyspunkt og en jobb hvor en opplever å få så til de grader mange flere nei enn ja.

Når fredag 21.12 kommer så håper jeg du tar deg fri fra jobbsøk. Du har full rett til dette og du fortjener det så absolutt. Glem CV, søknad, rekrutterere, LinkedIn og alt annet vi assosierer med jobbsøk. Glem alle neiene du har fått, tilbakemeldingene du ikke har fått og de gangene du ble en god nummer to. Legg alt bak deg og ta deg skikkelig fri.

relax

Så er det kanskje noen som lurer på om du kan gå glipp av noe dersom du tar deg fri? Vet du hva? Det skal mye til at du går glipp av noe. Svært få jobber lyses ut i romjula og så lenge du er klar når nyåret kommer så har du ingen ting å tape. Det viktigste oppe i alt dette her er at du virkelig er klar på å gi alt fra 07. januar. At du har ladet batteriene. At du har fått motivasjonen til bake. At du går “all inn” for å få deg en jobb.

Så har jeg en god nyhet til deg her på tampen av 2018. Fredag 04.01 skal jeg holde mitt årlige webinar (Gratis) for alle jobbsøkere der ute “FÅ EN PANGSTART PÅ 2019”. I fjord var godt over 500 jobbsøkere med og jeg skal gjøre mitt ytterste for at du får det tittelen sier; EN PANGSTART.

Nyt julen. Jobbsøkere er også mennesker og alle vi mennesker trenger en pause i ny og ne.

Riktig god jul og godt nyttår til alle jobbsøkere der ute

mvh,

Erik Falk Hansen


I desember kjører vi en kampanjepris på Jobcatcher. Jocbatcher er et online jobbsøkerprogram som tar for seg hele prosessen fra A til Å. Det er laget basert på suksesshistorien DUJSK som fra 2015 – D.D har hatt dobbelt så gode resultater som landsgjennomsnittet med tanke på folk i ny jobb. Prisen i desember er 950 (Engangskostnad). For å bestille følg denne linken: Jobcatcher juletilbud

One thought on “Kan en jobbsøker ta seg fri i jula?

  1. Det er ikke som arbeidsledig så lett å ta seg fri selv ikke i romjula tiden. Det stresser å ikke være i jobb. Derfor opplever / opplevde jegat å søke jobb var utrolig viktig i juletiden også.
    Det er en situasjon som det generelt ikke er lett å “slappe av i ”
    Men, skjønner poenget i artikkelen. Kanskje lurt og godt å kunne slappe litt av også.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s