Det har vært stille fra meg en stund med tanke på jobbsøkertips og det vil nok være relativt stille i tiden framover også. MEN; En ting jeg skal gjøre det er å holde et rykende ferskt webinar for all jobbsøkere der ute som vil være helt gratis. Jeg har gitt webinaret tittelen: Styrke dine muligheter for jobb i 2019.

Enda bedre; Nå blir det slutt på Erik`s amatøropptak med egen PC og kamera og stueveggen i bakgrunnen. Gjengen i Jobreg skal være med å lage webinaret, det fra deres eget fantastiske studio.  Alt ligger altså til rette for at flere hundre jobbsøkere (Kanskje tusen) vil våkne dagen derpå med økte muligheter for å få seg jobb.

Her melder du deg på: Påmelding

Så hva skal jeg lære deg?

Jeg skal lære deg at du skal glemme alle de teite, utdaterte, umyndiggjørende tipsene du kan lese og høre om dagen lang.  De reglene som en eller annen “smarting” fant opp på 80-tallet, men som fortsatt deles den dag i dag. Jeg skal lære deg fullt ut at det eneste du skal være opptatt av i en jobbsøkerprosess er å være deg selv; Snakk som du liker å snakke, skriv som ønsker å skrive og oppfør deg akkurat slik du mener er best. Med andre ord: Du skal være deg selv.

Ja tror det eller ei; Av og til er det så “lite” som skal til for å selge seg selv og for å få ny jobb.

Er det alt?

Neida, selvfølgelig ikke, men grunnprinsippet i alt du skal lære fra meg skal handle om deg. For er det ikke litt underlig; Arbeidsgivere ønsker å ansette en “person”, men samtidig forteller de fleste karriereveiledere at du ikke skal være den personen??? De vil at alle skal være helt like. Se like ut, svare de samme tingene, stille de samme spørsmålene osv. osv.

I webinaret skal jeg blant annet snakke litt om en moderne CV og profilering i Sosiale Medier. Enda bedre; jeg skal snakke mye om hvordan du kan lage en plan og strategi som gjør jobbsøkerlivet enklere, gøyere, rikere og mer motiverende.

Så går det også rykter om at du kan stille spørsmål live i webinaret som jeg skal forsøke å svare på mot slutten av sendingen.

Resultatene fra vårt jobbsøkerprogram DUJSK i 2015 – 2018 var over all forventning og ca. dobbelt så gode som landsgjennomsnittet (Deltakere i jobb). Det samme har vært tilfellet med resultatene fra vårt online jobbsøkerprogram Jobcatcher Nå skal jeg på ny dele masse av dette med alle jobbsøkere der ute, helt gratis.

Er du tømrer, bankdirektør, ingeniør, kontorpotet eller hva det måtte være; Ja dette vil være nyttig og relevant for deg.

no rules

Gleder meg som en unge til tirsdag 12. feb 20:00 og fortell gjerne bekjente som søker jobb om dette arrangementet. Så framt du er påmeldt kan det også sees i opptak og motta dette på mail dagen derpå fra Jobreg.

Vi sees

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s