Hver uke er vi i Avantgarde Search så heldige å få møte spennende tech-selskap, både i Oslo og Stavanger. Dette både i form av start-ups og de som er kommet litt lengre på sin reise. Det som kanskje er ekstra spennende og givende er å treffe selskap som utvikler teknologi som skal være med å bidra til en bedre verden. Retter sagt Impact Technology.

Noen uker tilbake fikk vi en telefon fra et selskap som utvikler en teknologi som falt oss svært nær. Et start-up selskap og en teknologi som vil hjelpe sårbare mennesker som trenger hjelp.

SÅ HVORFOR TREFFER FALT DETTE OSS SÅ NÆR?

Like før jul 2018 ønsket vi i AvantGarde Search å gjøre noe godt en dag eller to.  Ikke i form av å gi penger til veldedighet eller lignende, men faktisk å aktivt gjøre noe. En litt sånn spontant ide fra vår side. Det som overasket oss var, ja tro det eller ei, at det faktisk var vanskelig å finne noe hvor vi kunne være med å bidra. Det var rett og slett komplekse prosesser for å bli godkjent hos forskjellige veledige organisasjoner. Resultatet? Vi fikk ikke bidratt med noe.

Vel nå har en ide og teknologi endret dette både for oss, for deg som privatperson og for ditt selskap.

 

Tenk deg følgende:

  1. Du og en kollega er på vei ut døra etter en dags arbeid. Dere får plutselig lyst å gjøre noe godt og med et klikk eller to så kan dere finne noen som trenger hjelp der og da.
  2. Ingen tvil om at mange ser fram til den ukentlige fredagspilsen med gode kollegaer. Gøy er det og helt sikkert fortjent, men kanskje man en fredag i måneden droppet pilsen og ga noe tilbake til de som trenger det?
  3. Du som leder ønsker å involvere hele selskapet i å gjøre noe godt. Skape et miljø hvor folk er med og hjelper andre. Ville det ikke da vært kjekt om en enkel løsning var tilgjengelig?
  4. En fredag i blant så kan du enkelt gi dine ansatte mulighet til å gjøre frivillig arbeid.
  5. Du sitter hjemme en ettermiddag / kveld. Vennene dine er opptatt og treningen er overstått. Du er fortsatt full av energi og får lyst å gjøre noe godt. Vel nå kan du det.

Vi i AvantGarde Search er både stolte og takknemlige for å kunne være med Goodify og deres partnerprogram. Ikke nok med det; vi er utrolig stolte av å kunne være med å støtte Goodify i deres rekrutteringsprosess. Om to uker lanserer vi to spennende og viktige stillinger som skal være med å bidra til selskapets videre vekst og suksess. Stillingene er Produkteier samt en ledende Kommunikasjon og vekst her i Oslo.

Vi har allerede mottatt henvendelser fra flinke folk som per i dag er i jobb, men som ser på dette som en såpass spennende mulighet at det må vurderes. Fram til stillingene lanseres offisielt så er vi åpne og ydmyke dersom du tar kontakt med oss. Vi kan da ta en kort og uformell prat og snakkes nærmere når stillingene er utlyst.

Noen gang tenker jeg at det er fullt mulig å jobbe for et selskap som inneholder følgende:

Start-up | Teknologi | Vekst | Godhet | Samfunnsnyttige løsninger

Dette kan være muligheten! Og viktigs av alt:Du vil være en viktig brikke i et selskap som bevist bruker # #verdentrengermergodhet

Så er det jo også bare å sette i gang å laste ned Goodify appen, noe vi i AvantGarde Search skal gjøre nå umiddelbart.

GOODIFY: VI HEIER PÅ DERE

2 thoughts on “Godhet gjennom teknologi – Så enkelt er det

  1. After I read this article, I got an idea that I could use for my next step. a few sentences are clearly illustrated here. thank you for writing this article. I got a lot of experience from here.Dette er en flott blogg! Jeg liker det.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s