8 værktøjer til at hjælpe dig med at fjerne baggrunden fra et billede

Spekulerer du på, hvordan du fjerner baggrunde fra billeder? Uanset om du er virksomhedsejer, der ønsker at pifte dine produktfotos op, eller om du er blogger, der ønsker at skabe smukke header-billeder til dit næste indlæg, er der masser af værktøjer til rådighed, som kan hjælpe dig med at få arbejdet gjort.

Læs videre for at se syv onlineværktøjer, der kan hjælpe dig med at fjerne baggrunde fra billeder hurtigt og nemt.

7 værktøjer til at hjælpe med at fjerne baggrunden fra billeder

Få din gratis pakke med 72 brugerdefinerbare Instagram Stories-skabeloner nu Spar tid, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

8 værktøjer til at hjælpe dig med at fjerne baggrunden fra et billede

1. iOS 16 baggrundsfjernelse

Med iOS 16 er det nemmere end nogensinde før at fjerne baggrunden fra billeder takket være den nye, kreativt navngivne funktion Fjern baggrund fra billede!

Funktionen er tilgængelig via Fotos, Skærmbilleder, Safari, Hurtigt opslag, appen Filer og meget mere.

Du skal blot trykke på elementet/emnet og holde det nede, så bliver det løftet væk fra baggrunden! Du bliver bedt om at kopiere eller dele billedet, baggrunden er ikke inkluderet.

Indsæt billedet, hvor du vil, eller send det direkte til en anden app via delingsindstillingen. Så nemt er det bare.

2. Adobe Express

Kilde: Adobe Express

Adobe Express kombinerer kraften fra Photoshop med den lethed, som Canva giver. Uanset om du vil redigere et Instagram-foto eller designe en ny eventflyer, tilbyder Adobe Express online fotoredigering med peg og klik, der kan konkurrere med nogle af verdens bedste værktøjer.

Adobe Express er tilgængelig som en online eller mobilt værktøj , hvilket gør det nemt at bruge på farten. Værktøjet er også udstyret med professionelle værktøjer til fotoredigering og design for at få dit nyligt udmøntede foto til at se bedst muligt ud.

Hvis du leder efter en brugervenlig, alt-i-en-løsning for at fjerne baggrunden fra et billede, bør Adobe Express være dit første valg.

Funktioner:

 • Opret nemt gennemsigtige baggrunde
 • Enkelt online værktøj
 • Tilgængelig på mobil
 • Professionelle værktøjer til fotoredigering og design

3. Photoshop

Kilde: Adobe Photoshop

For kreative med lidt mere erfaring er Adobe Photoshop et fantastisk værktøj til fjernelse af baggrunden. Med Photoshop, du har mere kontrol over resultaterne og kan skabe noget virkelig fantastisk indhold.

Brug Adobe Photoshop til at få dine Instagram-billeder til at skille sig ud Eller fjerne baggrunden fra et billede til et banner på et websted for at skabe et rent produktbillede Mulighederne er uendelige, når du fjerner baggrunden fra et billede i Photoshop.

Funktioner:

 • Automatiseret eller manuel fjernelse af baggrunden
 • Brugerdefinerede baggrunde med penselværktøjet
 • Ekspertværktøjer til kantforædling
 • Professionelle værktøjer til fotoredigering

4. removebg

Kilde: removebg

removebg er et onlineværktøj, der giver dig mulighed for at fjerne baggrunde fra billeder gratis . removebg bruger en AI-redigeringsværktøj til at fjerne baggrunden fra billeder på blot få sekunder.

Lav en gennemsigtig PNG-fil, tilføj en farvet baggrund til dit billede, eller leg med brugerdefineret grafik i dette enkle online værktøj til fjernelse af baggrunden. Plus, removebg kan integreres med populær software som Figma, Photoshop, WooCommerce og meget mere.

Funktioner:

 • Fjern baggrund fra billedet på få sekunder
 • Muligheder for gennemsigtig og farvet baggrund
 • Integrationer med populær workflow-software
 • Behandler mere end 1.000 filer pr. upload

5. Retoucher

Kilde: Retouchør

Med Retoucher kan du fjerne baggrunden fra dit billede på få sekunder. Brug Retoucher til at få dit hovedbillede til at skille sig ud eller skabe mindeværdige digitale annoncer .

Desuden tilbyder Retoucher en lang række værktøjer, der hjælper dig med at perfektionere dine fotos, herunder en fjerne baggrundsværktøj, der bruger kunstig intelligens , fotoretouchering og meget mere. Du kan endda tilføje skygger til produktbilleder for at gøre dem mere iøjnefaldende for potentielle købere.

Funktioner:

 • Download billede i et hvilket som helst format
 • Værktøjer til manuel og automatisk sletning af baggrunden
 • Funktioner til beskæring, beskæring og farvelægning
 • Test af produktfotos ved hjælp af e-handelsintegrationer

6. Slazzer

Kilde: Slazzer

Slazzer bruger AI til at fjerne baggrunden fra dine billeder . platformen tilbyder en online værktøj , som er bedst til at fjerne baggrunden fra et enkelt billede. Eller du kan bruge desktop-applikation til at fjerne baggrunden fra tusindvis af billeder på én gang.

Plus, Slazzer integreres med alle større styresystemer , herunder Windows, Mac og Linux, så du kan behandle millioner af billeder, hvis det er mere din stil.

Funktioner:

 • Fjern baggrund fra billedet på få sekunder
 • Behandling af mere end 1.000 billeder med onlineværktøj
 • Behandling af over 1.000.000 billeder på et desktop-værktøj
 • Integrationer med populære apps

7. removal.ai

Kilde: fjernelse.ai

Hvis du vil have et værktøj, der går hele vejen, skal du ikke lede længere end til removal.ai. Dette værktøj kan fjerne baggrunden fra billeder med et enkelt klik , og det understøtter endda batchbehandling til at fjerne baggrunden fra flere billeder på én gang .

Med Removal.ai kan du også automatisk registrere og fjerne motiver i fotos Den kan endda klare vanskelige opgaver som f.eks. at fjerne hår og pelskanter. Andre funktioner i removal.ai omfatter teksteffekter, forudindstillinger for markedspladser og manuelle værktøjer til sletning af baggrunden.

Funktioner:

 • Fjern baggrund fra billede på 3 sekunder
 • Behandling af mere end 1.000 billeder i en enkelt upload
 • Forudindstillinger for markedspladsen til e-handel
 • 100 % GDPR-kompatibel filopbevaring
 • Dedikeret kundesupportlinje

8. Microsoft Office

Kilde: Microsoft Support

Vidste du du kan fjerne baggrunde fra billeder i Microsoft Office Det er rigtigt, Microsoft tilbyder en funktion til automatisk fjernelse af baggrunden til sine brugere.

Sådan fjerner du baggrunde fra billeder på en Windows-computer , åbner du det billede, du vil redigere. I værktøjslinjen vælger du Billedformat -> Fjern baggrund . eller Format -> Fjern. Baggrund.

Få din gratis pakke med 72 brugerdefinerbare Instagram Stories-skabeloner nu Spar tid, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Få skabelonerne nu!

Hvis du bruger en Mac , åbner billedet og klikker på fanen Billedformat Vælg derefter Fjern baggrund .

Hvis du ikke kan se disse muligheder, Sørg for, at du har valgt en billedfil . vektorfiler, som f.eks. Scalable Vector Graphics (SVG), Adobe Illustrator Graphics (AI), Windows Metafile Format (WMF) og Vector Drawing File (DRW), vil ikke have en mulighed for at fjerne baggrunden .

Funktioner:

 • Fjern baggrund fra billede
 • Tilgængelig på iOS og Windows
 • Integrerer med den bredere Microsoft Office-pakke

Sådan fjerner du baggrunden fra et billede (nem og gratis måde)

Her er en hurtig gennemgang af, hvordan du gratis fjerner baggrunden fra et billede ved hjælp af Adobe Express.

For at bruge Adobe Express skal du blot åbne værktøjet i din browser og uploade det foto, du vil redigere. Baggrunden vil automatisk blive fjernet .

Klik på Tilpas for at finpudse udskæringen yderligere eller tilføje filtre, farver og effekter.

Gennemse Adobe Express's forudindstillede skabelonindstillinger for at få dit billede til at skille sig endnu mere ud. Hvis du f.eks. bruger dit billede til en plakat eller flyer eller i en Instagram Story .

Der findes også en række designelementer tilgængelige, som f.eks. bokeh-rammer, illustrationer, teksturer og overlejringer, der kan hjælpe med at tage dit projekt til det næste niveau . mens de fleste skabeloner er gratis, nogle muligheder kan kun være tilgængelige i en premium-plan .

Geometriske figurer og ikoner er en anden god måde at tilføje et billede visuel interesse på. Og med hjælp fra Adobe Express er det nemt at tilføje dem. Du skal blot klikke på Figurer og vælg en form, du vil bruge. Træk og slip dem derefter på plads.

Hvis du vil tilføje tekst, skal du klikke på Tekst og vælge mellem en række sjove forudindstillinger.

Når du er tilfreds med dit design, skal du blot downloade filen eller dele den direkte på de sociale medier .

Så der har du alt det, du skal bruge for at fjerne baggrunden fra et billede. Hvis du vil have flere kreative tips, kan du læse vores blog om hvordan du fjerner TikTok-vandmærker i dag.

Så kom ud og begynd at skabe!

Spar tid på at administrere din tilstedeværelse på de sociale medier med SMMExpert. Fra et enkelt dashboard kan du udgive og planlægge indlæg, finde relevante konverteringer, engagere publikum, måle resultater og meget mere. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Gør det bedre med SMMExpert , den alt-i-ét værktøj til sociale medier. Hold dig på forkant med tingene, voks, og slå konkurrenterne.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen