2015

I dag er jeg del-eier i OG-S AS, et selskap med fokus på rekruttering og omstillingen her i Norge. OG-S AS står bak det ledende omstillingsprogrammet DUJSK som har tatt Norge med storm siden lansering i 2015. DUJSK er nå tilgjengelig for bedrifter i Norge som må gå til oppsigelser av ansatte.
Sjekk http://www.ogsnorway.com for mer informasjon om våre rekrutteringstjenester og omstillingstjenester. Det er partner i OG-S AS, Ingunn Søyland, som har ansvar for rekruttering og hun kan nåes på iso@ogsnorway.com eller +47 45 50 64 43

Velkommen til mine sider her på bloggen min.


Profil:

erik

Gjennom de siste 12 årene har jeg arbeidet med rekruttering. Jeg har vært så heldig å få arbeide med en rekke typer rekruttering innenfor en rekke forskjellige bransjer. Dette inkluderer Search, Executive Search, Rekruttering, Bemanning og utleie innenfor bransjer som Olje og Gass, IKT, Finans og andre. I tillegg til dette har jeg også hatt gleden av å arbeide innenfor en rekke geografiske områder inkludert Norge, UK, USA, Midt-Østen og Holland.

Jeg brenner for rekrutteringsfaget og ikke minst dette med å hjelpe flinke mennesker inn i spennende stillinger. Jeg verdsetter åpenhet, ærlighet og hardt arbeid og er villig til å strekke meg langt for at dem jeg arbeider med skal få levert i henhold til avtale.

Utdannelse:

 • University of Salford – BSc International Business – 1998 to 2001

Erfaring fra rekruttering og omstilling:

 • Omstillingsprogram for bedrifter
 • Omstillingsprogram for privat markedet
 • Karriereveiledning
 • Jobbsøkerkurs
 • Search & Select, Proaktiv Hodejeging
 • Talentutvikling
 • Coaching
 • Kursing og foredrag
 • Ledelse

Høydepunkter fra karriere:

 • I mai 2017 feiret vi DUJSK-deltaker nummer 2000 i ny jobb (Av ca. 2700 deltkare totalt)
 • Ca. 95 % av alle DUJSK-deltakere kommer i jobb innen 12 måneder etter programmet
 • Involvert i 1000 + ansettelser av kandidater på vegne av kunder.
 • OG-S AS har levert på 100% av alle oppdrag vi har hatt siden oppstarten i april 2014.

OG-S AS:

Vi valgte å starte OG-S i mars 2013 ettersom vi så det var behov for et rekrutteringsselskap og omstillingsselskap som fokuserte på nytenkning og innovasjon. Partnerne i OG-S var overbevist om at effektiviteten innenfor rekrutteringsbransjen hadde behov for å forbedres og at både kunder og kandidater trengte noe nytt. Vi bestemte oss derfor for å tilby akkurat dette: Nytenkning, effektivitet og åpenhet.
I 2017 så handler rekruttering ikke bare om å finne den beste kandidaten, men også om å bygge / opprettholde kundens Employer Branding. OG-S AS er derfor stolte av slagordet vårt: “ditt renomme er vår misjon” I alt vi foretar oss (rekruttering eller omstilling) skal våre kunder være 100% sikre på at vi levere iht.deres verdier og rettningslinjer.

For mer informasjon om hvordan OG-S AS kan hjelpe din bedrift med rekrutteringsbehov eller hvordan vi kan hjelpe dine ansatte som blir rammet av oppsigelser, vennligst ta en titt på www.ogsnorway.com

OG-S AS: Ditt renomme er vår misjon

 

One thought on “Formelt

 1. Du gjør en svært viktig jobb. Jeg er midt i mellom to jobber. Jeg er en regnskapsfører som har jobbet i 19 år i et selskap. Etter en uheldig endringsprosess på vårt kontor sluttet veldig mange ledere. Jeg sa ja til et tilbud fra en rekrutterer. Etter min lange jobbperiode har jeg vært uheldig på jobbmarkedet to ganger.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s