Hvorfor det er godt for din karriere at udnytte dit brands sociale indlæg som Piggyback

Har din chef sendt dig til denne blog for at forsøge at gøre dig til en medarbejderfortaler? Bare rolig, vi skal nok gøre det umagen værd. Medarbejderfortalelse er, når en arbejdsstyrke promoverer deres organisation, oftest via sociale medier. Det er kendt for at give virksomheder store fordele, lige fra annoncebesparelser og forbedret mærkefølelse til fastholdelse af medarbejdere og øgede kundeemner.

Hvis din virksomhed har et program til fremme af medarbejdernes interesser, har de sikkert sagt, at du skal være med, fordi det er godt for virksomheden - og alt, hvad der er godt for virksomheden, er godt for dig osv. Men du er sikkert stadig i tvivl, for lad os være ærlige, det er endnu en ting, der lægges oven på din allerede fyldte tallerken. Hvad får du ud af at dele virksomhedsgodkendte indlæg på sociale medier?ikke?

Det viser sig, at det er en hel del.

For medarbejderne er det mere end blot en indikation af dit engagement. At blive en medarbejderfortaler kan også hjælpe dig med din personlige og professionelle udvikling.

1. Udvikle nye færdigheder og opbygge selvtillid på sociale

Fordi det er så nemt at dele indhold via en platform til fortalervirksomhed for medarbejderne, hjælper det dig med at få dine muskler til at spille på dine sociale delingsmuskler og opbygge din selvtillid, hvis sociale medier ikke er noget naturligt for dig.

Du behøver ikke længere at tvivle på, hvad du deler eller skriver; du kan bare skrive løs, vel vidende at det hele er forberedt for dig. Når du så har fået en bedre fornemmelse for platformen, kan du sprede dine vinger og flyve.

Næsten halvdelen af respondenterne (47,2 %) i en undersøgelse af Hinge Research Institute om medarbejdernes interessevaretagelse fandt ud af, at det gav dem mulighed for at udvikle kompetencer, som der er stor efterspørgsel efter.

Kilde: Forståelse af medarbejdernes interessevaretagelse på de sociale medier

2. Vær på forkant med branchens tendenser

Bruger du din fritid på at gennemsøge internettet efter nyheder om din branche? Hvis ja, kan du sikkert springe til næste punkt. Men hvis ikke, er det sikkert, at andre i din virksomhed gør det. Organisationer kan godt lide at være de første til at lære noget og rapportere om det; det positionerer dem som insidere.

Og en af de måder, hvorpå virksomheder typisk deler nye udviklinger inden for branchen, er gennem deres medarbejderforeningsprogram.

Ved at deltage i den hjælper du ikke blot din organisation med at sprede budskabet, du holder dig også på forkant med de nyeste tendenser med en meget lille indsats. Når alt kommer til alt, er der intet bedre end at åbne en medarbejderforståelsesplatform som SMMExpert Amplify, der lader dig lære nye ting, mens de sker.

For folk, der deltager i programmer til fremme af medarbejdernes interesser, er det en vigtig motivationsfaktor. Mere end tre fjerdedele (76 %) af de personer, der deler deres arbejdsgivers indhold på sociale medier, siger, at de gør det for at følge med i branchetendenser, ifølge Hinge.

3. Demonstrer din autoritet som en tænkende leder

Ligesom din virksomhed skaber du troværdighed ved at dele bemærkelsesværdige indlæg på de sociale medier. Uden at skulle afsætte tid til at undersøge, skrive og planlægge dit eget indhold (selv om det altid er stærkt opmuntrende) kan du dele indlæg, der er relevante, informative og allerede gennemtestede. Hvis du kan give det dit eget præg, er det endnu bedre.

Det er især praktisk, hvis du er sælger og opbygger dit personlige brand online. Det viser din viden og ekspertise til dit professionelle netværk, samtidig med at du bliver mere synlig for potentielle kunder.

Ved at dele indhold, der er godkendt af virksomheden, adskiller du dig fra uengagerede branchefolk - og du kan sikkert gætte, hvem af jer der vil blive kontaktet til professionelle partnerskaber i fremtiden. Du ved aldrig, det næste delte indlæg kan være indgangen til din fremtidige TED Talk.

4. Udbyg dit netværk og mød de rigtige mennesker

Apropos professionelle partnerskaber: 87 % af de adspurgte svarede, at et udvidet professionelt netværk var en af de vigtigste fordele ved at blive en medarbejderfortaler. Fremmede på LinkedIn vil ikke længere kaste tilfældige DM'er efter dig - de har måske faktisk et vigtigt indgangspunkt: De indlæg, du deler fra din virksomheds medarbejderfortalerprogram.

Fra Edelman Trust Barometer 2020

Folk, der tiltrækkes af disse indlæg, er mere tilbøjelige til at starte meningsfulde samtaler. Det bliver også lettere for dig at opbygge en relation. En nylig undersøgelse viste, at folk var mere tilbøjelige til at stole på en person som dem selv og en teknisk ekspert i virksomheden (henholdsvis 61 % og 68 %) end på en administrerende direktør (47 %).

Ved at dele virksomhedsposts viser du potentielle kunder og kontakter, at du er en af dem, samtidig med at du viser din insiderviden. De hjælper dig med at tiltrække de rigtige personer og udvikle frugtbare relationer med dem.

5. Tiltræk stærke leads, der hjælper dig med at knuse dine mål

Med et fyrtårn for vigtige forbindelser i form af forhåndsgodkendte virksomhedsindlæg øger du også dine chancer for at opbygge stærke kundeemner, der resulterer i håndgribeligt udbytte.

Faktisk rapporterer 44 % af de personer, der betragter sig selv som medarbejdernes fortalere, at de har genereret nye indtægtskilder som følge af deling af virksomhedens indlæg, ifølge Hinge.

De skaber en direkte linje mellem medarbejdernes interessevaretagelse og socialt salg - selv uden at de aktivt forsøger at sælge.

Som sådan positionerer du ikke blot dig selv som en tænkende leder eller gør dig selv tilgængelig for et bredere publikum. Du kan potentielt lukke aftalen om nye kundeemner, pleje relationer, der kan hjælpe med at fastholde kunderne og øge din (og din virksomheds) bundlinje.

6. Afstemning med din virksomheds mål og værdier

Igen og igen har undersøgelser vist, at følelsen af at høre til på arbejdspladsen hænger sammen med højere medarbejdertilfredshed og produktivitet. Men følelsen af at høre til er ikke begrænset til at kunne lide dit kerneteam eller nyde firmaudflugter. Det spiller også en stor rolle, at du tror på din virksomhed.

Når du støtter og fremmer din virksomheds mål og initiativer gennem medarbejdernes interessevaretagelse, skaber du opmærksomhed om det vigtige arbejde, du udfører. Det hjælper dig til at føle dig mere forbundet med det, din virksomhed handler om - ud over tal og kvoter. Det er med til at give dig en følelse af et højere formål, i stedet for bare at knokle for arbejdets skyld.

7. Bidrage til din virksomheds gevinster

Du har mere magt, end du tror. Med de sociale medier er det slut med at være bare et tandhjul i maskinen. Du er det brændstof, der holder tingene i gang.

Branded content har 561 % større rækkevidde, når det deles af medarbejdere end gennem branded kanaler, ifølge Gartner. Pludselig har medarbejderne magten til at skabe eller ødelægge deres virksomheder med et enkelt tweet.

Og vi ved alle, hvad Spidermans onkel sagde: Med en betydelig mængde magt følger en betydelig mængde indflydelse... eller noget i den retning.

Når du yder et meningsfuldt bidrag til et fælles mål ved at blive medarbejdernes fortaler, bliver du mere end en arbejdstager. Du bliver en aktiv samarbejdspartner. Din virksomheds succes er din succes, fordi du har haft direkte indflydelse på den.

8. Få et gladere og mere engageret arbejdsmiljø

En undersøgelse fra Glassdoor viste, at 79 % af jobansøgere bruger sociale medier, når de undersøger potentielle arbejdsgivere. Sociale indlæg giver dem et bedre indtryk af, hvordan deres værdier stemmer overens, og hvordan de kan passe ind i virksomhedskulturen. Og indlæg fra nuværende medarbejdere er den bedste indikator for medarbejdernes holdning.

Når du deltager i et program til fremme af medarbejdernes interessevaretagelse, hjælper dine delte indlæg med at tiltrække de højre Ligesom det er et fyrtårn for stærke kundeemner, kan det også være et fyrtårn for folk med de samme værdier.

Tak for at give os en #WellnessWeek til at genoplade @hootsuite Jeg brugte den til at opleve Skotland for første gang og elskede det 😍 #SMMExpertLife #visitscotland pic.twitter.com/ydQ5aMIPi4

- Leila Postner (She/Her) (@leilapostner) juli 9, 202

Bag kulisserne har formelle programmer til fremme af medarbejdernes interesser normalt folk, der er dedikeret til at skabe indhold og spore medarbejdernes tilslutning. Derudover fokuserer disse indlæg normalt på virksomhedens sejre, som mange af dine medarbejdere lægger meget tid og energi i. Giv dem alle en hånd ved at dele de indlæg, de udarbejder, offentliggøre deres resultater og sikre, at deres arbejde ikke går tabt.En smule medarbejdersolidaritet kan gøre en stor forskel.

Alt dette skaber en dominoeffekt, der har en positiv indvirkning på dit arbejdsmiljø. Når nye medarbejdere har en bedre forståelse af, hvad virksomheden handler om, og er fuldt ud med på holdet, og de nuværende medarbejdere føler sig set og værdsat, bliver det en mere produktiv og samarbejdsorienteret arbejdsplads.

9. Post væk, vel vidende at alting vil blive godt igen

Det er risikofrit, så hvad har du at tabe? Juridiske forhold er en af de største bekymringer, når det drejer sig om medarbejdere, der skriver på sociale medier: "Er det imod virksomhedens politik? Er det et brud på min kontrakt? Kan det potentielt føre til en retssag?" Deltagelse i et program til fremme af medarbejdernes interesser eliminerer alle disse bekymringer.

Virksomhedsgodkendt indhold betyder, at alt, hvad du deler, har fået grønt lys af de rette personer internt. Det giver dig også mulighed for blot at dele indlægget og dets foruddefinerede billedtekst eller at tilpasse det til din egen stemme. Denne fleksibilitet kan være meget befriende uden at lægge for meget pres på den, der deler det.

Når alt kommer til alt, kræver det ikke meget at deltage i virksomhedens program til fremme af medarbejdernes interessevaretagelse og blive en fortaler. Åbn din platform for interessevaretagelse, del et indlæg eller to, og høst alle fordelene ved dit arbejde.

Lær, hvordan SMMExpert Amplify hjælper organisationer og medarbejdere som dig med at udvide din rækkevidde og øge din tilstedeværelse på sociale medier.

Anmod om en demo

SMMExpert Amplify gør det nemt for dine medarbejdere at dele dit indhold sikkert med deres følgere - øge din rækkevidde på de sociale medier Book en personlig demo uden pres for at se det i praksis.

Book din demo nu
Rul til toppen