Jeg har prøvet Instagram-automatisering (så du ikke behøver at gøre det): Et forsøg

Har den flygtige enhjørning Instagram-automatisering nogensinde fristet dig?

Vi kan ikke bebrejde dig det. Instagram automationssoftwaresider tegner et smukt billede af, at din telefon vil vokse organisk med likes og kommentarer. Dine sociale medier skaleres ubesværet, mens du læner dig tilbage og slapper af.

Brands som Nike, NASA og hvem der end driver Obamas sociale netværk, beder dig om at konsultere dem.

Og hvem er det i dine DM'er? Taika Waititi og Doja Cat, der begge beder om at blive fulgt tilbage? Wow, det er alt det, du har drømt om, ikke?

Forkert.

Jeg prøvede det, og ikke alene gjorde Doja Cat ikke Jeg har ikke besvaret nogen af mine beskeder, men jeg har også mistet tid, penge og en smule værdighed.

Alt er ikke tabt; der findes ganske rigtigt nyttige værktøjer til automatisering af Instagram. Vi kommer til dem i slutningen af denne artikel. Men først skal du høre, hvad der skete, da jeg prøvede at automatisere Instagram.

Bonus: Download en gratis tjekliste der afslører de nøjagtige trin, som en fitness-influencer brugte for at vokse fra 0 til 600.000+ følgere på Instagram uden budget og uden dyrt udstyr.

Hvad er Instagram-automatisering?

For at gøre det klart, at den form for Instagram-automatisering, vi taler om, er bots, der kan lide indlæg, følge konti og kommentere på dine vegne.

Ideelt set træner du dine robotter til at lyde og opføre sig som dig. Derefter går robotterne ud og finder konti, som de tror, du vil kunne lide. De interagerer med dem ved hjælp af parametre, du har indstillet på forhånd, på en forhåbentlig naturlig måde.

Idéen er, at ved at engagere sig med andre konti, vil disse konti vende sig om og engagere sig med dig. På den måde opbygger du en følgerskare med rigtige mennesker ved at bruge en bot til at gøre arbejdet.

Men ligesom venner i det virkelige liv kan du ikke bruge en robot til at skabe relationer for dig. Wall-E-typer er naturligvis undtaget. Det er upersonligt, og folk har tendens til at vide når en bot udgiver sig for at være en person, og folk hader det.

Og når folk på Instagram hader noget, har Instagram en tendens til også at hade det, og forbud følger hurtigt efter. De ønsker, at deres rigtige brugere gerne bruger så meget tid som muligt på appen, så de tager black-hat-tricks på sociale medier ret alvorligt.

Automatisering af Instagram er en af de irriterende black-hat-teknikker, ligesom engagement pods, som vi prøvede, og, spoiler alert, de mislykkedes. Det er på linje med at købe Instagram-følgere. Det prøvede vi også, og det efterlod os med et oppustet antal følgere, nul engagement og en lang liste med tydeligvis falske følgere.

Hvad er IKKE Instagram-automatisering?

Lad mig gøre det helt klart: Der findes fremragende, legitime værktøjer og software til automatisering af Instagram. De gør grundarbejdet for dig, så du kan fokusere på taktikker, der kan øge din sociale indsats på en autentisk måde, f.eks. ved at skabe indhold, som dine følgere ønsker at se.

I forbindelse med denne artikel diskuterer vi Instagram-automatiseringspraksis, der er blackhat-taktik. De legitime værktøjer, som vi kender og elsker, falder ikke ind under denne paraply. Vi har listet nogle af vores foretrukne værktøjer og software i slutningen af denne artikel.

Hvad skete der, da jeg prøvede Instagram-automatisering

Nu hvor vi er enige om, hvad "Instagram-automatisering" betyder, kan vi gå i gang med de praktiske detaljer.

Jeg startede med at gøre det samme, som du sikkert også gjorde for at komme hertil - jeg søgte på Google efter "Instagram automation". Jeg landede på Plixi, et af de første annoncerede tilbud om Instagram automation på Google. Det virkede som et godt sted at starte.

Forsøg 1

Trin 1: Tilmeld dig

Det var hurtigt og nemt at tilmelde sig. Jeg linkede min Instagram-konto og indtastede mine kreditkortoplysninger. Jeg brugte en gammel konto, som kun havde 51 følgere, så den eneste vej opad var opad!

På Plixis hjemmeside pralede de med at have en "patentanmeldt" model, som i bund og grund går ud på at gennemsøge Instagram og bruge maskinlæring til at finde og interagere med ligesindede konti, interagere med dem og opmuntre til at få flere til at følge dem.

Trin 2: Vækstindstillinger

Efter tilmelding bad Plixi mig om at indstille mine vækstindstillinger. Den gratis version (i 24 timer, før du skal betale for en måned til $49) giver dig mulighed for at vælge "langsom" for din vækst af følgere. Langsom er det.

Jeg tilføjede "konti som mine", så Plixi kunne målrette deres følgere, formodentlig. Det var lidt svært, da den konto, jeg brugte - Scholar Collars - var en fjollet modekollektion, som jeg lancerede i begyndelsen af pandemien.

Hvad er Scholar Collars, spørger du? Jeg har skabt Dickies med krave til de sidste øjebliks åh-jeg-har-stadig-jakkebukser på Zoom-møder.

Du kan have en i skuffen til dit skrivebord og tage den på under din t-shirt eller sweater for at få en øjeblikkelig professionel opgradering. På Zoom kan du kun se din hals og dine skuldre, så de andre mødeplatforme tror, at du har et smart business casual tøj på.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Scholar Collars (@scholarcollars)

Som du kan se, var det ikke ligefrem let at finde lignende konti, så jeg tilføjede @Zoom.

Der var et par andre muligheder for at konfigurere min konto til at få succes, men de var alle forbundet med en Pro-konto.

Trin 3: Start

Jeg trykkede på Start Growth-knappen, og Plixi begyndte at finde nye følgere til mig. Jeg havde en inden for de første 2 minutter - en krypto app-konto.

Plixi fortalte mig også i mit aktivitetsinstrumentbræt, at de havde "nået 9 brugere baseret på @zoom", selv om det er uklart, hvad det egentlig betyder. De havde ikke nået ud til ni brugere, så vidt jeg kunne se.

Trin 4: Se mine følgere vokse

Efter 24 timer havde jeg otte følgere mere, hvilket bragte mig fra 51 til 59. Den næste dag voksede mit antal følgere til 100. I løbet af en uge voksede mit antal følgere til 245, hvilket er ganske okay - det var ikke så billigt og nemt som andre måder at købe følgere på. Men kontiene virkede lovlige, og væksten var langsom nok til, at Instagram ikke virkede interesseret i at markere min konto.

Men jeg havde nu 245 følgere og stadig kun syv likes på et af mine billeder. Og ingen aktivitet fra min egen konto. Jeg havde haft det indtryk, at Plixi også ville synes godt om og kommentere fra min konto. Det gjorde det ikke.

Væksten var fin og alt sammen, men hvad er virkelig Plixi havde ikke interageret med andre konti, så jeg kunne ikke være sikker på, hvor følgerne kom fra, men det var ikke fra organisk engagement.

Så Plixi var en skuffelse. Men som enhver god forsker forsøgte jeg mig med et nyt eksperiment.

Eksperiment nr. 2,

Trin 1: Find en Instagram-kommentarbot

Efter Plixi ønskede jeg at fokusere min indsats på at automatisere engagement. Naturligvis googlede jeg "Instagram comment bot and automatic Instagram likes"

Jeg fandt en, der automatisk sender DM'er. Det virkede for personligt på en måde. Og en anden, der lovede mig, at den var en rigtig person, hvilket du ved, hvis du har læst vores chatbot do's and don'ts, er en chatbot-don't.

Instaswift virkede mere som det, jeg var ude efter - og de reklamerede for en gratis prøveperiode med en Instagram-lignende robot. Solgt.

Trin 2: Prøv Instagram-botten gratis

Den gratis Instagram-robot viste sig at være 10 til 15 gratis likes på dine sidste tre uploadede billeder. Da jeg prøvede den, fik jeg en fejlmeddelelse. Instaswift fik en dårlig start.

Kilde: Instaswift

Trin 3: Betal for det

En uge med Instaswift med 3-4 kommentarer koster 15 dollars, så på trods af skuffelsen over den gratis prøveperiode fortsætter vi alligevel. Måske behandler de betalende kunder lidt bedre.

Trin 4: Indsend et billede

Du skal lægge et nyt billede op, før det begynder at virke, og det billede, jeg valgte af min vens kat Gus, fik 110 likes og fire kommentarer. Stigningen i likes ville have set falsk ud, hvis jeg ikke havde lavet følgere-kampagnen først. Nu ser det kun falsk ud, hvis du kigger godt efter.

Jeg valgte at opsige mit abonnement, da det automatisk fornyes fra uge til uge.

Nu skulle jeg bare finde en bot til at kommentere fra min konto.

Eksperiment 3

Trin 1: Find en kommentarbot

Som tredje forsøg prøvede jeg PhantomBuster, som lovede at skrive kommentarer fra min konto automatisk.

Desuden havde de lovet Instagram-automatisering gratis med en 14-dages prøveperiode. Solgt.

Trin 2: Tilmeld dig og kom i gang

PhantomBuster bruger cookies til at logge ind på din konto for at kommentere på dine vegne. Da jeg havde styr på det, bad den mig om et regneark med post-URL'er og eksempler på kommentarer.

Så sendte jeg Phantom Buster til "go" og lænede mig tilbage.

Bonus: Download en gratis tjekliste der afslører de nøjagtige trin, som en fitness-influencer brugte for at vokse fra 0 til 600.000+ følgere på Instagram uden budget og uden dyrt udstyr.

Få den gratis vejledning lige nu! Vækst = hacket.

Planlæg indlæg, tal med kunderne, og følg dine resultater Få din virksomhed til at vokse hurtigere med SMMExpert.

Start gratis 30-dages prøveperiode

Trin 3: Tjek dine resultater

Botten kommenterede automatisk tre indlæg. Men Det ville have taget mig mindre tid at kommentere indlæggene selv at kommentere dem.

Hvis det ikke var en gratis prøveperiode, ville jeg være ked af, at PhantomBuster fakturerede mig for at gøre noget, jeg selv kunne have gjort.

Lektioner fra Instagram-automatisering

Automatisering af Instagram er ikke nogen hemmelig vej til instafame eller endnu mere engagement. Det viste sig at være spild af tid og penge for mig.

Der findes ikke nogen legitim, risikofri Instagram-automatiseringstjeneste

Som SMMExpert-skribenterne Paige Cooper og Evan LePage hver især opdagede, da de gennemførte dette eksperiment, er det ikke lige til at automatisere Instagram-markedsføring og -engagement.

Paige Cooper prøvede tre forskellige websteder: InstaRocket, Instamber og Ektor.io. Hun beskrev sit eksperiment som "chokerende ineffektivt" efter at have fået og mistet mindre end ti følgere. Men Paige gjorde ender med nogle kommentarer - især "Hvorfor har du købt følgere" og "Du har små likes".

Evan LePage brugte det nu nedlagte Instagress til at få 250 følgere på 3 dage. Han rapporterede:

"Jeg kommenterede [automatisk] "dine billeder> mine billeder" på et selfie af en dreng, der tydeligvis gik i mellemskole. Faktisk bestod hans konto kun af fire billeder, hvoraf tre var selfies. Jeg følte mig utilpas. Teenagedrengen sagde, at jeg var beskeden."

Ups.

Og for mit eget vedkommende var oplevelsen en skuffelse. Ja, jeg fik et par nye følgere og nogle kommentarer, men i sidste ende var følgerne ikke på linje med mit brand, og kommentarerne

Der er ingen måde at automatisere Instagram på lovligt, effektivt og uden risiko.

Det er ikke værd at bruge tid på at søge og opsætte

En af de største frustrationer, jeg oplevede, var, at det var svært at søge efter "legitime" (AKA apps, der ikke så også Det tog tid og krævede en stor indsats at sætte dem op til at fungere sammen med min Instagram-konto og at tjekke, om de fungerede, og det tog også tid og krævede en stor indsats.

Hvis jeg havde brugt lige så meget tid på at arbejde på en strategi for sociale medier, ville jeg være langt bedre stillet lige nu.

Legitime nyttige værktøjer til automatisering af Instagram

Nu til den gode del. Alt håb er ikke ude, når det gælder nyttige værktøjer til automatisering af Instagram. Som med de fleste ting i livet er der ingen tryllestav, du kan vifte med for at få det, du ønsker. Men der findes tryllestave, der kan gøre din arbejdsdag lidt lettere.

SMMExpert's planlægningssoftware

Planlægningssoftware giver dig mulighed for at planlægge dine Instagram-opslag i forvejen, så du ikke behøver at kaste dig over det hele dagen før. SMMExpert's planlægningsfunktioner er en drøm for travle indholdsskabere og marketingfolk - og nøglen til at spare tid på din markedsføring på de sociale medier.

SMMExpert Analytics

Værktøjer til Instagram-analyse og -målinger kan automatisere rapporter for dig, så du kan se, hvad der virker og ikke virker, og nemt udarbejde rapporter til kunder eller ledere, der viser resultaterne på tværs af alle dine sociale medieplatforme. Vi er helt klart lidt forudindtaget, men vi elsker SMMExpert Analytics, og det gør social media managers også.

Heyday

Chatbots til Instagram kan lette arbejdet med FAQ'er, kundeservice og salg - du skal bare finde en, du kan stole på. Vi kærlighed Heyday - så meget, at vi har indgået et samarbejde med dem.

Heyday giver dig mulighed for at administrere alle dine kunders forespørgsler fra et enkelt dashboard, så det er nemt at tjekke dine Instagram DM'er. Og den automatiserer beskeder for dig, f.eks. ofte stillede spørgsmål.

Kilde: Heyday

SMMExpert's værktøjer til social lytning

Værktøjer til social lytning og hashtag-overvågning kan søge efter nøgleord, der er vigtige for dit brand. Du kan oprette en søgning efter relevante emner, se hvem der siger hvad derude, og derefter kommentere tilbage.

Begynd at opbygge din tilstedeværelse på Instagram den rigtige måde Planlæg og udgiv indlæg direkte til Instagram, engager dit publikum, mål dine resultater, og styr alle dine andre sociale medieprofiler - alt sammen fra ét enkelt instrumentbræt. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Vokse på Instagram

Du kan nemt oprette, analysere og planlægge Instagram-opslag, Stories og Reels med SMMExpert. Spar tid og opnå resultater.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen