Det er nemt at få indsigt i Instagram Reel-oplysninger på højt niveau - alle kan se, hvor mange visninger og likes en Reel har, bare ved at se den i deres feed eller under fanen Reels. Men hvis du er en virksomhed, der bruger dette indholdsformat, vil du gerne dykke dybere ned i statistik over engagement og rækkevidde for at få et fuldstændigt billede af, hvordan Reels hjælper dig med at øge din tilstedeværelse på Instagram.

Læs videre for at finde ud af, hvilke Instagram Reels-målinger der virkelig betyder noget, og hvordan du effektivt kan måle din succes. Vi har også samlet en liste over 4 tips til at bruge Reels indsigt til at skabe bedre indhold .

Bonus: Download den gratis 10-dages Reels Challenge , en daglig arbejdsbog med kreative opfordringer, der hjælper dig med at komme i gang med Instagram Reels, spore din vækst og se resultater på hele din Instagram-profil.

Hvad er Reels analyser?

Reels analytics er processen med at sporing, indsamling og analyse af data for at forstå dine ruller og deres ydeevne.

Detaljerede analyser kan hjælpe dig med at træffe bedre informerede kreative beslutninger og opbygge mere engagerende indholdsstrategier. På et højere niveau kan det hjælpe dig med at lære dit publikum bedre at kende og allokere din tid og dine penge til de taktikker, der virker for dem.

Reels-analyser er en del af Instagram-analyser og bør indgå i dine Instagram-rapporter såvel som i dine større rapporter om sociale medier.

(Hvis du har brug for hjælp til at udarbejde din rapport om sociale medier, kan du tjekke vores gratis skabelon.)

Analysemetrikker for ruller

Når du skal finde ud af, om en Reel var vellykket eller ej, skal du se på følgende målinger:

Instagram Reels målinger af rækkevidde

 • Berørte konti. Denne måling fortæller dig, hvor mange unikke Instagram-brugere der har set din Reel mindst én gang.
 • Spiller. Det er antallet af gange, din film er blevet afspillet. Det kan være højere end det antal konti, der er nået, da nogle brugere måske ser din film mere end én gang - hvilket jeg formoder er tilfældet for denne film med tre køer, der kysser en hvalp:
Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af @serenitysenorita

Instagram Reels engagementsmålinger

 • Synes godt om. Denne måleenhed fortæller dig, hvor mange brugere der kunne lide din Reel.
 • Kommentarer. Antallet af kommentarer til en enkelt Reel.
 • Redder. Antallet af gange din Reel er blevet bogmærket.
 • Aktier. Antallet af gange Instagram-brugere har delt din Reel i deres historie eller sendt den til en anden bruger.

Sådan får du vist Reels Insights i SMMExpert

Med SMMExpert kan du følge dine rollers succes sammen med alt dit andet indhold på de sociale medier (fra Instagram, TikTok, Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube og Pinterest) og nemt generere omfattende rapporter, så du slipper for at klikke dig gennem utallige faner for at indsamle din statistik.

Du kan se, hvordan dit Reels-indhold klarer sig, ved at gå til Analyse I SMMExpert dashboardet finder du detaljerede statistikker om ydeevne, herunder:

 • Spiller
 • Kan lide
 • Kommentarer
 • Aktier
 • Sparer
 • Engagement rate

Rapporter om engagement for alle dine tilsluttede Instagram-konti indeholder nu også Reels-data.

Prøv det gratis i 30 dage, og du kan afmelde det når som helst.

Sådan får du vist Reels Insights i Instagram-appen

Du kan tjekke dine Instagram Reels-indsigter ved at gå til din profilside i mobilappen og derefter trykke på Indsigt knappen under din bio.

Bemærk, at Indsigt er kun tilgængelig for professionelle konti Men bare rolig! Du kan skifte til en Creator- eller Business-konto i dine indstillinger - det tager kun et minut, og selv helt nye konti med små følgere kan gøre det.

Bonus: Download den gratis 10-dages Reels Challenge , en daglig arbejdsbog med kreative opfordringer, der hjælper dig med at komme i gang med Instagram Reels, spore din vækst og se resultater på hele din Instagram-profil.

Få de kreative forslag nu!

Derefter kan du tage til Opnåede konti i den Oversigt Reels-analyser er inkluderet i opdelingen af rækkevidde. Ifølge Instagram er det meningen, at dette skal give Instagram-brugere en bedre forståelse af, hvordan Reels bidrager til en kontos resultater.

Kilde: Instagram

Hvis du vil se indsigt, der kun gælder for hjul, skal du rulle ned til Hjul på oversigtsskærmen Indsigter og tryk på højre pil ved siden af dit antal Reels. Her kan du se alle dine Reels præstationsmålinger på ét sted.

Hvis du vil se, hvordan en bestemt rulle fungerer, skal du åbne rullen fra din profil og derefter trykke på ikonet med de tre prikker nederst til højre på skærmen og derefter trykke på Indsigt .

Kilde: Instagram

Sådan bruger du Instagram Reels-analyser til at lave bedre Reels

Nu hvor du ved, hvor du kan finde dine Reels-analyser, og hvorfor du bør følge Reels' resultater, er det tid til at bruge alle disse resultater til at arbejde.

Her får du 4 tips til at bruge Reels analyser til at lave bedre indhold:

1. Afprøv forskellige stilarter for hjulene

For at lave gode Reels skal du... se en masse Reels. Hvis du ikke har en fornemmelse for, hvad der er på mode, vil du have svært ved at finde en stil, der passer til dit brand.

Men hvad nu, hvis hvad du som ikke nødvendigvis har genklang hos dit publikum?

Nøglen til at finde de bedste visuelle stilarter, filtre, effekter og tendenser for dit brand er afprøvning Og nu, hvor du har adgang til Reels Insights, kan du få mere indsigt fra dine tests.

Tidligere kunne du kun basere dine antagelser om resultater på kommentarer og likes. Men et stort antal kommentarer er ikke altid en god ting - nogle af dem kan være negative. Tag kommentarerne fra en stor dagligvarekædes køkkenhack Reel som eksempel:

Med de to nye engagementsmålinger får du en bedre forståelse af, hvor mange brugere der rent faktisk var glade for dit indhold (nok til at gemme det til senere eller dele det med venner). Når du lægger en Reel ud, som får mange likes, kommentarer, gemmer og aktier, så ved du, at der er noget, der virker!

2. Afprøvning af forskellige optromlingslængder

Instagram giver i øjeblikket alle brugere mulighed for at oprette op til 90 sekunder lange filmruller.

Men det er ikke altid nødvendigt at bruge hele tiden. Nogle gange kan kortere indhold være mere engagerende. Ligesom du tester forskellige tendenser og effekter, kan du også teste forskellige længder af Reel for at se, hvad dit publikum reagerer bedst på.

Læs vores guide til at finde den rigtige længde på hjulene.

3. Test forskellige lydindstillinger

Instagram tilbyder mange forskellige muligheder for at tilføje lyd til Reels. Du kan:

 • Brug den originale lyd fra dit videoklip
 • Tilføj voiceover til din video
 • Brug en tekst-til-tale-generator
 • Brug et gemt lydspor - en sang eller et viralt uddrag, som i eksemplet nedenfor fra McDonald's:
Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af McDonald's⁷ (@mcdonalds)

Med adgang til Reels Insights kan du afprøve forskellige muligheder og se, om nogle af dem virker bedre end andre.

Råd om tilgængelighed: Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at tilføje billedtekster til dine film, så alle kan nyde dem!

4. Post på det rigtige tidspunkt

Enhanced Reels Analytics kan hjælpe dig med at finde den bedste dag på ugen og det bedste tidspunkt på dagen til at sende dine Reels for at opnå størst mulig rækkevidde og engagement.

Idéen er enkel - test forskellige udgivelsestidspunkter og se nøje på dine resultater for at finde ud af, hvilket tidspunkt der fungerer bedst for dig og dit publikum. På den måde vil du aldrig "spilde" en god Reel ved at udgive den, når dit publikum ikke er online!

... eller gør dit liv nemmere med SMMExperts anbefalinger om det bedste tidspunkt for indlæg. Når du planlægger en Reel via SMMExpert, finder du brugerdefinerede anbefalinger (baseret på dine tidligere præstationer) direkte i Composer:

Prøv det gratis i 30 dage, og du kan afmelde det når som helst.

(Se vores indlæg om de bedste tidspunkter at offentliggøre på Instagram for at indstille alle af dit Instagram-indhold til at få succes.)

Hvorfor er det vigtigt at spore Reels-analyser?

Som med alle analyser af sociale medier kan du ved at følge dine Reels' resultater hjælpe dig med at lære af dine gevinster, identificere muligheder og forbedre dine resultater over tid.

Reels analyser kan hjælpe dig med at forstå:

 • Hvad dit publikum kan lide og ikke kan lide
 • Hvornår du bør poste dine filmruller for at opnå størst mulig rækkevidde og engagement
 • Hvilke opfordringer til handling giver genklang hos dit publikum
 • Hvilke AR-filtre, -effekter og -musiknumre gør det for dig

Ved at følge Reels Insights nøje vil du også kunne genkende mønstre og se, om spidser i Reels ydeevne kan påvirke din samlet Instagram engagement.

(Hvis du skulle have overset det, så mener nogle marketingfolk, at Instagram belønner konti, der aktivt poster Reels, med højere samlet synlighed. Vores team har lavet et eksperiment for at finde ud af, om det er sandt.)

Planlæg og administrer nemt Reels sammen med alt dit andet indhold fra SMMExperts super enkle dashboard. Planlæg Reels til at gå live, mens du er OOO, post på det bedst mulige tidspunkt (selv hvis du sover hurtigt), og overvåg din rækkevidde, likes, delinger og meget mere.

Start din gratis 30-dages prøveperiode

Spar tid og stress mindre med nem planlægning af Reels og overvågning af ydeevne fra SMMExpert. Tro os, det er virkelig nemt.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen