Sådan skriver du gode Google My Business-indlæg

Hvad er det første, du gør, når du leder efter en ny restaurant, hundefrisør eller noget andet? Google det selvfølgelig. Men hvordan dukker disse virksomheder op der? Svar: Ved at oprette en gratis Google Business-profil (tidligere kendt som Google My Business).

Hvorfor er Google Business Profile så effektiv? Det er ganske enkelt:

 • Kunderne ser din profil, når de aktivt søger efter en virksomhed som din.
 • Kunderne kan hurtigt få en fornemmelse af dit brand på baggrund af dine billeder, anmeldelser og opdateringer.
 • At holde din profil opdateret er en lille tidsinvestering, der giver et stort udbytte: flere kunder.

Mens alle andre kæmper om visninger på Instagram eller Facebook, ser potentielle kunder din profil, når de leder efter en virksomhed. lige nu , hvilket sandsynligvis betyder, at de ønsker at handle eller booke hos dig lige nu Din GMB-profil giver dem de ekstra oplysninger, de skal bruge for at vælge dig lige nu .

Læs videre for at finde ud af alt det, du skal vide for nemt at lave kundevindende Google My Business-indlæg, herunder hvad du skal skrive, hvornår du skal skrive, og hvilke faldgruber du skal undgå.

Bonus: Få en gratis skabelon til en strategi for sociale medier til hurtigt og nemt at planlægge din egen strategi. Brug den også til at spore resultaterne og præsentere planen for din chef, dine holdkammerater og kunder.

Hvad er et opslag på Google My Business?

Et Google My Business-indlæg er en opdatering, der kan tilføjes til en virksomheds Google Business-profil. Det kan indeholde tekst (op til 1.500 tegn), fotos, videoer, tilbud, e-handelslister m.m. Google My Business-indlæg vises sammen med alle de andre profiloplysninger og anmeldelser i søgeresultaterne på Google Search og Maps.

Her er et eksempel på et indlæg med tekst og billeder, der er offentliggjort af et yogastudie:

Der er 6 typer af stillinger til rådighed for alle virksomheder:

 1. Opdateringer
 2. Fotos
 3. Anmeldelser
 4. Tilbud
 5. Begivenheder
 6. OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Der findes yderligere tre indlægstyper til specifikke virksomhedstyper:

 1. Menu, til restauranter
 2. Tjenester
 3. Produkter, til e-handel

Er opslag på Google My Business gratis?

Ja. Alt fra at udfylde din profil og tilføje din virksomhed til Google Maps til at oprette indlæg er 100 % gratis.

Er opslag på Google My Business det rigtige for min virksomhed?

Også yep.

Især for virksomheder med fysiske lokaler er en Google Business-profil ikke til at forhandle om. Der er ingen tvivl om, at Google er en af de bedste måder for kunderne at finde dig på, så det er sund fornuft at fokusere på lokal SEO og optimere din tilstedeværelse der.

Og har jeg nævnt, at det er gratis? En gratis måde at få mere gratis trafik på fra et sted, hvor 88 % af de mennesker, der søger efter en lokal virksomhed, besøger en butik inden for en uge? Det lyder da ret fedt.

TL;DR: Du bør skrive på din Google Business Profile. Det virker. Kunderne kan lide det, SEO-robotterne kan lide det, alle kan lide det. Gør det.

Størrelser på billeder til opslag i Google My Business

Ved at bruge de rigtige billedstørrelser til hver social platform og markedsføringskanal viser du, at du går op i dit brand og holder det konsistent.

Google tilpasser sig alle størrelser og billedformater, du uploader, men det er bedst at uploade billeder eller videoer i formatet 4:3. Eller i det mindste holde hovedmotivet centreret. På den måde kan du begrænse beskæringen til et minimum.

Det anbefales heller ikke at uploade billeder, der er større end 1200px brede, da Google tilsyneladende komprimerer dem, hvilket resulterer i uskarpe billeder. Dette kan ændre sig med fremtidige algoritmeopdateringer.

Billedformat: JPG eller PNG

Aspektforhold: 4:3

Billedstørrelse: 1200px x 900px anbefales (480px x 270px minimum), op til 5 mb hver

Video-specifikationer: Opløsning på mindst 720p, op til 30 sekunder og 75 mb pr. video

Sådan opretter du et opslag på Google My Business

Trin 1: Bestem din indlægstype

Vil du dele en opdatering, en video, ændre din menu, tilføje en tjeneste eller lancere et tilbud? Du kan se de tilgængelige muligheder ved at logge ind på dit Google My Business-dashboard og klikke på Stillinger i navigationen.

Nogle typer af indlæg, f.eks. menuer, er begrænset til bestemte kategorier af virksomheder.

Beslut dig for formålet med dit indlæg, og hvor det passer ind i din strategi for socialt indhold, før du begynder at skrive. Besvar disse spørgsmål:

 • Er dette indlæg en promovering af et nyt produkt eller en ny tjeneste?
 • Forsøger du at få gamle eller nuværende kunder tilbage eller finde nye kunder?
 • Hvordan vil du fange din ideelle kundes opmærksomhed?

Er du stadig ikke sikker på, hvad du skal skrive? Brug Googles markedsføringspakke til at oprette en grafik ud fra en anmeldelse og dele den. Du kan også være kreativ med disse: Print en masse ud og lav en væg med anmeldelser i din butik, eller udstil dem i dit vindue.

Kilde

Trin 2: Skriv dit indlæg

Det er sandt, at det ikke er lige så svært at skabe indhold på sociale medier som at lave neurokirurgi, men der er måder at gøre det endnu nemmere på.

Disse tips gælder specifikt for opslag på Google My Business og ikke for andre sociale medieplatforme:

Gør:

 • Hold dit indlæg kort. Du har en grænse på 1.500 tegn, men der er ingen grund til at bruge det maksimale antal tegn. Kunderne leder efter hurtige svar eller oplysninger på Google, ikke efter en dybdegående artikel.
 • Medtag et billede. Hold dig til fotos eller videoer af din placering eller dine produkter. Lad infografikkerne blive til dine andre sociale platforme.
 • Brug Googles gratis aktiver i markedsføringspakken hvis du endnu ikke har nogle gode billeder. Selvom det bedste billede er et rigtigt foto, kan dette være en god ressource, hvis du ikke har et, og hvis du ikke har et, og hvis det skal bruges i forbindelse med et indlæg om en begivenhed eller et tilbud.
 • Tilpas din CTA-knap Du kan inkludere et link til en landingsside, en kuponkode, dit websted eller en produktside i alle Google My Business-indlæg. Som standard står der "Få mere at vide" på CTA-knappen, men du kan vælge mellem mange forskellige muligheder, herunder "Tilmeld dig", "Bestil nu", "Bestil", "Book" og meget mere.
 • Spor dine tilbud med UTM-links. Ved at tilføje UTM-parametre til dine tilbudslinks kan du spore kampagnens resultater og optimere fremtidige tilbud.

Lad være:

 • Brug hashtags. De hjælper dig ikke med at få en bedre placering, men fylder bare dit indlæg op.
 • Overtræde Googles strenge indholdspolitikker. Selv om det kan fungere godt på andre sociale platforme at tage stilling til sociale spørgsmål eller vise dine kunders ansigter, ønsker Google at holde deres profiler 100 % fokuseret på forretningsaktiviteter. Google fjerner alt indhold, som de finder "uden for emnet". Sørg for at læse politikkerne for indhold i Google Business-profiler.

Trin 3: Offentliggør det

Okay, tryk på Udgiv og dit indlæg er live! GMB-indlæg forbliver synlige i 7 dage, hvorefter de automatisk fjernes fra din profil.

Trin 4: Inddrag og svar dine kunder

Et opslag på din profil kan få en kunde eller kundeemner til at skrive en anmeldelse eller stille et spørgsmål. Det er vigtigt at reagere på disse interaktioner.

Bonus: Få en gratis skabelon til en strategi for sociale medier til hurtigt og nemt at planlægge din egen strategi. Brug den også til at spore resultaterne og præsentere planen for din chef, dine holdkammerater og kunder.

Få skabelonen nu!

Dette gælder for alle platforme, men især for Google My Business, da dine anmeldelser vises i forreste række i lokale søgninger og kan have stor indflydelse på folks beslutning om at besøge din virksomhed.

Gør det til en ugentlig vane at:

 • Svar på nye anmeldelser (helst dagligt!)
 • Brug dine anmeldelser i andet indhold: Indlæg på sociale medier, på dit websted, tilføj dem til skiltning i butikken osv.
 • Sikre, at alle spørgsmål bliver besvaret
 • Svar på kommentarer til indlæg
 • Tjek din virksomhedsprofil, og hold oplysninger som f.eks. åbningstider, kontaktoplysninger og tjenester opdateret

Det er nemt at administrere din Google Business-profil det samme sted, som du administrerer alle dine andre sociale medier: SMMExpert.

Med SMMExperts gratis Google My Business-integration kan du overvåge og besvare anmeldelser og spørgsmål og offentliggøre dine Google My Business-indlæg fra ét brugervenligt instrumentbræt. Det fungerer endda for flere virksomhedsprofiler (herunder andre lokationer eller separate virksomheder).

Se, hvor nemt det er at tilføje Google My Business-indlæg og profilopdateringer til din eksisterende sociale arbejdsgang i SMMExpert:

Start din gratis prøveperiode. (Du kan afmelde den når som helst.)

5 eksempler på smarte opslag i Google My Business

1. Tilbud er altid en god idé

Hvis du har et aktivt tilbud på din virksomhedsprofil, øger du chancen for, at nogen vælger dig frem for konkurrenterne. For eksempel: Jeg er sulten og søger efter en sandwichbutik i nærheden af mig i Google Maps. Slik og bønner (godt navn) fangede mit øje, fordi de har et særligt tilbud, og det fremgår direkte af listen.

Når jeg klikker på det, kan jeg se tilbuddet uden at forlade Google Maps. Hvis det ser godt ud, er knappen til at få en vejbeskrivelse lige der, hvilket gør det super nemt for mig at vælge denne butik.

2. Vis dit rum frem

Tøjbutikken West of Woodward har masser af professionelle billeder, der viser, hvad de sælger, og som giver søgerne en smagsprøve på deres industrielt chikke stemning. Potentielle kunder kan nemt se, om butikken passer til deres stil.

3. Lever vigtige opdateringer med taknemmelighed

Blink & Brow gør et godt stykke arbejde her med at kommunikere deres vigtigste pointe - at ingen er blevet syge af deres salon - med en taknemmelig ånd. Dette indlæg følger også en anden vigtig regel for Google My Business-indlæg: Hold det kort.

I stedet for at gøre det til et spørgsmål om dem, takkede posten deres personale og kunder for deres Hårdt arbejde. Det er altid moderne at vise anerkendelse over for dine medarbejdere og kunder.

4. Fremvisning af en kommende begivenhed

Hvis du er vært for en særlig begivenhed, en konference eller et seminar, kan du oprette en begivenhed i din Google Business-profil med indlægstypen Begivenhed. Begivenheder vises på din profil og i Google-begivenhedslisterne.

Hvis du bruger en ekstern tjeneste til at administrere begivenheder, f.eks. Eventbrite, kan du integrere den med Google My Business, så den automatisk viser nye begivenheder for dig. Dette er fantastisk til tilbagevendende begivenheder.

5. Fremme nye produkter eller tjenester, kombineret med et godt foto

Vi har været inde på, hvor vigtige gode billeder er, men når du kombinerer det med en kortfattet, let at skimme servicebeskrivelse og en opfordring til handling? *Køkkenchefens kys*

Marina Del Reys indlæg fanger opmærksomheden med det samme med et foto af deres (smukke!) udendørs spiseplads og opsummerer derefter, hvad man kan forvente af en reservation og processen for at reservere et bord i et rent, punktformet format:

I dette tilfælde angiver de kontaktoplysninger, selv om du kan oprette online-reservationer direkte fra din Google Business-profil for at få en ubesværet, automatiseret bookingproces.

SMMExpert gør det nemt at tiltrække nye kunder og kommunikere med nuværende kunder med Google Business. Overvåg og svar på Google My Business-anmeldelser og spørgsmål direkte i SMMExpert. Plus: opret og offentliggør Google My Business-opdateringer sammen med dine andre opslag på de sociale medier.

Prøv det gratis i dag

Gør det bedre med SMMExpert , den alt-i-ét værktøj til sociale medier. Hold dig på forkant med tingene, voks, og slå konkurrenterne.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen