KRSAND SOMMER 2

Jeg er født og oppvokst i Kristiansand (1979). Norges 6. største by, men på en størrelse som hvor den i de fleste land ville bli sett på som en landsby. Jeg vil alltid ha et godt forhold til Kristiansand og menneskene der, men da jeg var ferdig på videregående skole så var det bare en ting som var aktuelt for meg: Flytte til England for å studere og ikke minst for å følge mitt fotballag, Leeds United.

Som en i hugga Leeds fan så var det kanskje noe ironisk at jeg flyttet til «hat-byen» Manchester for å studere, men slik ble det bare. Skoleårene gikk og jeg gikk på fotballkamper, men da studiene var over så måtte jeg ta et valg: A) Flytte tilbake til Norge eller forbli i England. Joda, det var helt sikkert flere valg, men for meg så stod det kun mellom A og B. Jeg bestemte meg for å bli i England og etter et par år i arbeid så var jeg så heldig å møte hun som jeg i dag kan kalle for min vakre og flotte kone.

Bortsett fra å møte kona så var det andre ting som også gjør at jeg er glad for at jeg ble boende i England. For det første fikk jeg mulighet til å fortsette å følge Super-Leeds og i tillegg fikk jeg muligheten til å «fall in love» med et yrke jeg brenner for like mye i dag som den gang: Rekruttering og omstilling.

LEEDS 2Jeg ble boende i England helt fram til 2012, men da var tida inne for å flytte tilbake til Norge. Nå hadde jeg vært borte i over 14 år og savnet Norge. Tilbake i Norge bestemte jeg at det var på tide og starte for meg selv, noe jeg er svært glad for at jeg gjorde. I 2013 ble OG-S AS opprettet og for første gang var jeg eier av min egen bedrift. (Det er faktisk en liten løgn, for da jeg var 13 år gammel solgte jeg krabber langs Langenesveien i Kristiansand) Så med bakgrunn fra å drive egen bedrift i ung alder så måtte det jo bare gå bra med OG-S AS. Heldigvis så har det gått bra så langt.

Nå driver jeg OG-S i sammen med fire andre erfarne og flotte partnere med kontorer i Stavanger og Oslo. Samtidig har jeg denne personlige bloggen og skriver også en del i diverse medier. Uavhengig av hva dagene mine inneholder så er det alltid en ting som vil være min hovedfokus: Det å hjelpe flinke mennesker inn i nye stillinger. Dette har jeg gleden av å være med på både gjennom omstillingsprogrammet DUJSK som OG-S har startet opp i tillegg til å arbeide med rekrutteringsoppdrag på vegne av våre flotte kunder.

Det var litt om meg. Håper du får noe ut av å lese denne bloggen og jeg er fornøyd så lenge du enten blir motivert, engasjert, inspirert eller provosert. Eller kanskje litt av alle fire.

Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s