Sådan får du gratis YouTube-abonnenter (på den rigtige måde)

Hvis dit mål er at tjene penge på YouTube, er det afgørende at nå milepæle for abonnenterne. Du skal f.eks. have mindst 1.000 abonnenter for at blive YouTube-partner og begynde at tjene annonceindtægter. Og jo flere abonnenter du har, jo højere stiger du på YouTubes "benefit level"-stige (tænk på: priser, ledere og produktionsstøtte, der starter, når du når 100.000 abonnenter).

Hvad hvis du planlægger at bruge YouTube til branding og videomarkedsføring snarere end til at tjene penge direkte? Du har stadig brug for abonnenter. De øger dit antal afspilninger, din seertid og dit engagement - alt sammen vigtige signaler for YouTube-algoritmen.

Find ud af, hvordan du får folk til at klikke på knappen Abonner og få gratis real YouTube-abonnenter ved hjælp af legitime strategier til at få din kanal til at vokse.

Du kan også se videoen nedenfor for at få vores top 7 tips til, hvordan du får flere YouTube-fans til at følge dig:

Bonus: Download den gratis 30-dages plan for at øge din YouTube-følgerskare hurtigt , en daglig arbejdsbog med udfordringer, der vil hjælpe dig med at kickstarte din Youtube-kanals vækst og spore din succes. Få reelle resultater efter en måned.

Hvorfor du ikke skal købe YouTube-abonnenter

Vi forstår godt trangen til at købe YouTube-abonnenter, og vi vil ikke gøre dig skam over det.

Men vi skal nok sprænge din boble: Det kommer ikke til at virke. Sandheden er, at videoskaberne bag verdens bedste YouTube-kanaler ikke bruger deres tid eller penge på skumle vækstplaner. De har for travlt med at lave fantastiske videoer.

Lad os først se på, hvordan "gratis" YouTube-abonnenttjenester fungerer. (Vi skal huske på, at intet er helt gratis. Som man siger, hvis du ikke betaler for produktet, er du ikke gratis. er produktet.)

Du optjener dine "gratis" abonnenter ved at abonnere på og synes godt om andre kanaler, som tjenesten beder dig om. De fleste beder dig om at abonnere på 20 kanaler og synes godt om et bestemt antal YouTube-videoer. Til gengæld vil 10 kanaler abonnere på din kanal.

I bund og grund lejer du dig selv ud som en enmandsklikkerfarm. Det svarer til dengang vi prøvede Instagram Engagement Pods.

Tjenesten håber, at du efter et par dage bliver træt af alle disse endeløse klik efter et par dage og beslutter dig for at betale for YouTube-abonnenter i stedet. Uanset hvad, så vinder tjenesten: De får enten din tid eller dine penge. Hvad får du, uanset om du får dem gennem en gratis ordning eller betaler for dem?

  • Bot-abonnenter, der ikke engagerer sig
  • Det ser ikke godt ud for dit rigtige publikum, som sandsynligvis er meget interesseret i autenticitet.
  • Risikoen for at komme i konflikt med YouTubes politik for falsk engagement (tl;dr: du kan blive forbudt)
  • Potentielle stinkøjne fra de brands, der måske ønsker at samarbejde med dig

Når alt kommer til alt, er det bare ikke det værd.

Der findes mange clickbait-videoer derude, der hævder at fortælle dig, hvordan du får 1.000 YouTube-abonnenter gratis. Eller endda en million! Hvis det virker for godt til at være sandt, er det selvfølgelig også tilfældet.

Clickbait-videoer får masser af visninger fra folk, der leder efter en hurtig og nem hemmelighed til at øge antallet af abonnenter. Men de er bare clickbait. De er ikke ægte. Spild ikke din tid, medmindre du bare vil have et grin.

Faktum er, at der ikke er nogen løsning. Du skal arbejde hårdt. Men der er nogle enkle, virkelige taktikker, som du kan bruge til at få en legitim YouTube-følgerskare med det samme. Lad os gå i gang.

Sådan får du flere YouTube-abonnenter (gratis): 15 tips

Hvis du lige er begyndt, kan du tage et kig på vores guide til oprettelse af en YouTube-kanal. Du bør have det grundlæggende for din kanal på plads, før du går i gang med nedenstående tips.

Her er vores bedste metoder til at konvertere seere til abonnenter i rækkefølge fra det letteste til det mest komplicerede. Du skal ikke tage dem alle på én gang. Prøv et af disse tips for hver ny video, du udsender, eller implementer et eller to om ugen.

1. Bed dine seere om at abonnere

Det bliver ikke meget nemmere end dette.

Nogle gange har dit publikum bare brug for at blive mindet om det.

Synes du, at det virker for salgsagtigt at bede om at abonnere? Det kan det være, hvis du beder om det for tidligt eller for ofte. Men en hurtig påmindelse om at abonnere i slutningen af din video gør det bare lettere for fans at følge med i det arbejde, du laver.

Husk at demonstrere hvorfor din kanal er værd at abonnere på. Sørg for, at du først beder om abonnement, når du har leveret nye og nyttige oplysninger, eller når du har fået seerne til at grine.

2. Afslut din video med at drille med, hvad du arbejder på næste gang

At abonnere på en kanal på YouTube er en forventningsfuld handling. Seere, der lige har set, hvad dit brand handler om, er klar til at ønske mere, hvis du har gjort dit arbejde rigtigt.

Hvis du hypper din næste video og gør det klart, hvorfor du ikke må gå glip af den, er det den mest organiske måde at opfordre folk til at abonnere på den på.

Det kræver selvfølgelig, at du har et godt styr på din YouTube-indholdsplan og ved, hvad der kommer næste gang (mere om det snart).

3. Bekræft din Google-konto

Som standard kan alle YouTube-brugere uploade videoer på op til 15 minutter. Hvis du vil oprette indhold, der er længere end det, skal du bekræfte din konto.

Da længere videoer giver dig flere muligheder for de typer af indhold, du kan skabe, er dette et vigtigt skridt for alle, der ønsker at opbygge en professionel kanal.

Du kan bekræfte din konto ved at gå ind på www.youtube.com/verify på din computer (ikke en mobilenhed) og følge instruktionerne.

Når du har bekræftet din konto, kan du uploade videoer på op til 256 GB eller 12 timers varighed.

4. Interager med dit publikum og få venner (alias opbyg et fællesskab)

Hvis du skaber relationer til dine seere, er der større sandsynlighed for, at de vil blive ved med at se dit arbejde. Svar på kommentarer. Følg deres kanaler tilbage.

Ja, det er spændende, hvis en berømt YouTuber kommenterer din video, men hvem ved, hvem der bliver berømt næste år. Dan et fællesskab af ligesindede og promover hinanden. (Ja, jeg taler om shine theory.)

Når du først er tilsluttet, vil dit publikum også give dig masser af gratis idéer til indhold til din næste video. Bare rolig, du behøver ikke at tage dem alle.

Administrer din tilstedeværelse på YouTube ved hjælp af SMMExpert, og du kan ikke kun uploade og planlægge videoer, du kan også tilføje kommentarstrømme til dit dashboard. Det gør det nemt at gennemgå, besvare og/eller moderere kommentarer til alle dine videoer fra ét sted.

5. Skab effektiv kanalbranding

Kanalbranding er en vigtig måde at lade seerne vide, hvem du er, og hvad de kan forvente af din kanal.

Dit YouTube-banner byder alle, der klikker ind på din kanal, velkommen. Måske har de lige set en video og leder efter mere, måske er de potentielle abonnenter.

Sørg for, at de ved, hvor de er, og hvorfor de skal blive her.

Kilde: Laura Kampf

Dit banner skal være rent, mærkevenligt, overbevisende og - og det er nu, hvor det er svært - optimeret til alle enheder. Du ønsker ikke, at vigtige detaljer dækkes af dine knapper til sociale medier, for eksempel.

Vi har en praktisk guide til at skabe din egen YouTube-kanalkunst sammen med gratis skabeloner med de mest opdaterede dimensioner.

Kanal-ikon

Dit kanalikon er i bund og grund dit logo på YouTube. Det vises på din kanalside og overalt, hvor du kommenterer på YouTube. Sørg for, at det klart repræsenterer dig og dit brand, og at det er let at genkende, selv i lille størrelse.

Kanalbeskrivelse

Denne tekst vises på siden Om din kanal på YouTube. Du har op til 1.000 tegn til at beskrive din kanal og fortælle seerne, hvorfor de bør abonnere. Vi har et blogindlæg om, hvordan du skriver effektive YouTube-beskrivelser, så du kan komme godt i gang.

Brugerdefineret URL

Din standardkanal-URL vil se ud som følger: //www.youtube.com/channel/UCMmt12UKW571UWtJAgWkWqgyk .

Det er... ikke ideelt. Heldigvis kan du ændre det ved hjælp af en brugerdefineret URL. I YouTube Studio skal du vælge Tilpasning i menuen til venstre, og klik derefter på Grundlæggende oplysninger og rul ned til URL til kanalen Du kan ændre din URL til noget i stil med dette: //www.youtube.com/c/SMMExpertLabs .

Hagen er, at du skal have mindst 100 abonnenter, før du kan få en brugerdefineret URL. Hvis du ikke er nået dertil endnu, skal du sætte dette øverst på din to-do-liste, når du når den første milepæl med abonnenterne.

6. Tilføj en brugerdefineret kanal trailer

YouTube's tilpasningsindstillinger giver dig mulighed for at få mest muligt ud af pladsen til fremhævede videoer øverst på din kanalside. Du kan vælge at vise en video til eksisterende abonnenter og noget andet til seere uden abonnement.

Kilde: YouTube Studio

For ikke-abonnenter kan du oprette en kanal-trailer, der fortæller folk, hvad de kan forvente af din kanal, og hvorfor de bør abonnere. Her er et godt eksempel fra Bhavna's Kitchen & Living:

Og her er hvordan videoen ser ud på hendes kanalside:

Kilde: Bhavna's Kitchen & Living

7. Brænd dine video-miniaturer

En miniature er et 1280 x 720px stort stillbillede, der fungerer som et cover for din video. Se det som en mini-filmplakat. Det er din første og bedste chance for at overtale nogen til at klikke på din video (bortset fra dine videotitler, men det kommer vi nærmere ind på senere).

Vi taler ikke om at få YouTube-visninger i dag (det har vi et andet indlæg til), så hvorfor tage det op her? Fordi konsekvente, professionelle, tilpassede miniaturebilleder er en anden komponent i din kanals branding. De kan hjælpe med at fortælle nye seere mere om, hvem du er som skaber af videoindhold.

Sigt efter en ensartet branding i alle dine miniaturer. Brug den samme skrifttype, den samme farvepalet eller endda den samme rammesammensætning, så folk ved (i det mindste ubevidst), at de ser en video fra din kanal.

Tag f.eks. et hurtigt kig på Jack Sturgess' YouTube-kanal Bake with Jack. Hans konsekvente, overbevisende miniaturebilleder viser, at hans kanal har masser af grunde til at få seerne til at abonnere.

Kilde: Bage med Jack

8. Brug YouTube's klikbare abonnementsværktøjer i dine videoer

YouTube tilbyder et par indbyggede klikbare værktøjer, der kan hjælpe dig med at konvertere seere til abonnenter på din kanal.

Slutskærm

Dette er et stillbillede i slutningen af din video, hvor du kan minde folk om at abonnere eller indsætte en anden opfordring til handling, inden YouTubes algoritme flytter dem videre til den næste video. Du kan tilføje en slutskærm til enhver video under uploadprocessen, så længe videoen er mere end 25 sekunder lang.

Du kan også gå tilbage og tilføje slutskærme til eksisterende videoer, hvilket kan være en god måde at begynde at konvertere abonnenter med det samme fra dit eksisterende indhold.

Bonus: Download den gratis 30-dages plan for at øge din YouTube-følgerskare hurtigt , en daglig arbejdsbog med udfordringer, der hjælper dig med at kickstarte din Youtube-kanals vækst og spore din succes. Få reelle resultater efter en måned.

Få den gratis vejledning lige nu!

Hvis du vil tilføje en slutskærm til en eksisterende video, skal du klikke på Indhold i venstremenuen i Creator Studio, og vælg derefter den video, som du vil tilføje en slutskærm til. Klik på Slutskærm boksen i højre side af skærmen og tilføj en Abonnere element til din video.

Vækst = hacket.

Planlæg indlæg, tal med kunderne, og følg dine resultater Få din virksomhed til at vokse hurtigere med SMMExpert.

Start gratis 30-dages prøveperiode

Mærke vandmærke

Dette er en ekstra tilmeldingsknap, som vil svæve i nederste højre hjørne af din video. Du kan vælge, hvornår vandmærket vises i dine videoer.

Hvis du vil tilføje vandmærket, skal du klikke på Tilpasning i menuen til venstre i YouTube Studio, og vælg derefter Branding Vandmærket vil nu blive vist på alle dine videoer.

9. Tænk i form af playlister

Spillelister er en fantastisk måde at øge din YouTube-kanals seertid på. Ligesom en Netflix-serie viser en YouTube-spilleliste automatisk et sæt videoer i en bestemt rækkefølge. Seeren behøver ikke aktivt at klikke på den næste video - han/hun skal bare læne sig tilbage og lade indholdet komme løbende.

Tænk på hver afspilningsliste som sin egen minikanal eller som en løbende serie. Hvis nogen ser et par videoer i træk og synes om dem alle sammen, har de masser af grunde til at abonnere på flere.

Playlister vises, ikke overraskende, i Spillelister fanen i din kanal.

Du kan også bruge afspilningslister til at...

10. Vis dit indhold strategisk frem på din kanalside

Under fanen Layout i YouTube Studio kan du tilføje op til 12 sektioner til din kanals startside. På den måde kan du vise dit bedste indhold helt fremme, så nye besøgende kan se dine bedste kreationer, mens de overvejer, om de skal trykke på knappen Abonnér.

Du kan også bruge sektioner til at præsentere de afspilningslister, du oprettede i sidste tip. Brug afspilningslister, der er specifikt rettet mod forskellige behov hos seerne, for at fremhæve den omfattende værdi, du tilbyder, lige fra starten.

Se f.eks. disse playliste-sektioner på YouTube-kanalen English with Lucy:

Kilde: Engelsk med Lucy

Folk lander sandsynligvis på hendes kanalside efter at have søgt efter tips til indlæring af engelsk sprog. De kan straks se på hendes afspilningslister, at der er masser af information, hvis de ønsker at lære om grammatik eller udtale.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke sektioner du skal inkludere på din kanalside, kan du starte med Populære uploadede videoer. Dette vil automatisk samle dine 12 videoer med det højeste antal YouTube-visninger.

11. Afvikle en konkurrence

Hvis du ønsker et kortvarigt boost i engagementet, eller hvis du bare føler, at du har ligget på et plateau med et lavt antal abonnenter, kan du læse vores guide til at afholde en YouTube-konkurrence.

De vigtigste trin er at vælge en præmie, der er vigtig for din målgruppe, og bede seerne om at abonnere og aktivere notifikationer for at deltage.

12. Udgiv videoer efter en fast tidsplan

Mange eksperter nævner en tommelfingerregel for, hvor ofte skaberne bør sende videoer til deres kanaler, f.eks. én video om ugen til at starte med og 3-4 om ugen, efterhånden som din kanal vokser.

Teorien er, at flere videoer = mere seertid fra seerne, men det har ulemper at prioritere kvantitet frem for kvalitet.

Hvis dit mål er at konvertere seere til abonnenter, skal du først fokusere på kvalitet og dernæst på konsistens (derefter kan du begynde at bekymre dig om kvantitet).

Hvis du uploader videoer regelmæssigt, ved folk, at der kommer mere godt indhold, og de er mere tilbøjelige til at abonnere på dem.

Du kan også bruge en platform til styring af sociale medier som SMMExpert til at planlægge dine videoer på YouTube, så de kan offentliggøres senere.

13. Lok dit publikum over fra andre sociale mediekanaler

Det betyder cross-promovering på Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook - hvor du end har et eksisterende fællesskab af fans. Det kan være så enkelt som at opfordre folk til at tjekke din YouTube-kanal i din Instagram- eller Twitter-bio.

At sende en teaser af din seneste video er en anden god måde at lokke folk til din YouTube-kanal fra andre sociale konti. Instagram Stories er ideelt egnet til dette, da du kan tilbyde en trailer eller teaser af din video og henvise folk til den med et simpelt Swipe Up-link.

Forbind dette med det foregående tip: Hvis du jævnligt viser videoer, vil folk begynde at forvente dit indhold. Når de forventer dit arbejde, er de klar til at abonnere.

Alexandra Gater er en YouTuber inden for boligindretning og gør-det-selv-arbejde, der bruger Instagram Stories meget effektivt til at præsentere sine YouTube-videoer, som hun udgiver hver lørdag. Når de har swipet op et par gange, er seerne mere tilbøjelige til at trykke på Abonner, så hendes indhold kan blive en fast del af deres weekendplaner.

Her er en teaser på Instagram Stories:

Kilde: Alexandra Gater på Instagram

Og her er videoen på YouTube.

Pro tip : et værktøj til planlægning af sociale medier som SMMExpert gør det meget nemmere at krydspromovere. Og vi har en komplet guide til at oprette en indholdskalender for sociale medier.

14. Lav din søgeordsresearch til titler, beskrivelser og hashtags

Hvis du forstår YouTube SEO og ved, hvilke søgeord relateret til dit emne, som folk søger på YouTube, kan det hjælpe dig med at give dine nye videoer titler og vælge de rigtige hashtags. Men det kan også give dig inspiration til dit næste videoemne.

Hvis du f.eks. har en YouTube-kanal om at lave kombucha derhjemme, kan en indledende søgeordsundersøgelse vise, at YouTube-seerne er interesserede i, hvordan man vælger det rigtige brygningsbeholder, hvordan man rengør brygningsbeholderen, eller hvordan man udfører anden gæring. Disse emner kunne alle være deres egne videoer.

SEO-værktøjer (søgemaskineoptimering) som Google Keyword Planner kan hjælpe dig med at identificere de ord og sætninger, som folk bruger til at finde de oplysninger, du leverer. Dit mål er at finde emner i et godt område: lavere konkurrence, men større søgemængde.

På den måde kan du undgå at lave videoer, som ingen søger efter, eller videoer med titler, som ingen kan finde.

Det vil også hjælpe dig med at undgå at skabe indhold om et emne, der allerede er meget konkurrencepræget, før du er klar.

Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde med din søgeordsundersøgelse, kan du overveje, hvilke typer søgefraser du ville bruge til at søge efter indhold inden for din branche.

Adriene Mishler fra Yoga with Adriene har f.eks. et omfattende bagkatalog af videoer, der begynder med ordene "yoga for..."

Kilde: Yoga med Adriene

Det er præcis den slags sprog, som folk sandsynligvis bruger, når de søger efter hjemmeyoga-videoer. Og som Adriene fortalte The Guardian sidste forår, er søgeordsundersøgelser og SEO-termer nogle gange retningsgivende for de videoer, hun skaber.

Når du begynder at opbygge din kanal, kan du bruge YouTube Analytics til at se, hvilke søgeord der virker for at få folk til at se dine videoer. Hold øje med tendenser, der kan være vejledende for det indhold, du skaber i fremtiden.

For at få adgang til disse oplysninger skal du klikke på Analyse i menuen til venstre i YouTube Studio. Klik på Trafikkilde i den øverste menu, og klik derefter på YouTube-søgning for at se en liste over de vigtigste søgninger, der fører seerne til dig.

Kilde: YouTube Analytics

Du kan til enhver tid gå tilbage til beskrivelserne af ældre videoer for at tilføje nye søgeord og hashtags og øge dine muligheder for at blive opdaget i YouTube-søgeresultaterne.

15. Samarbejde med andre skabere

Dette går helt tilbage til tip nr. 4: Opbyg et fællesskab. Brug dine forbindelser til at finde andre YouTube-skabere at samarbejde med, så I kan udnytte hinandens publikum. Dit publikum stoler jo på dine anbefalinger, og deres publikum stoler på deres.

Når du begynder at opbygge et publikum, vil du måske opdage, at dine følgere foreslår potentielle samarbejdspartnere. Indtil da kan du selv gå på YouTube for at finde potentielle samarbejdspartnere inden for dit område. Hvis du finder nogen, der ser lovende ud, skal du kontakte dem.

Sådan kan du se dine YouTube-abonnenter

Du kan tjekke din liste over YouTube-abonnenter fra dit kanalinstrumentbræt. Her kan du se, hvor du kan finde en komplet abonnentliste:

1. I YouTube Studio skal du gå til din kanal på instrumentbrættet og rulle ned til Seneste abonnenter kort. Klik på SE ALT .

Kilde: YouTube Studio

2. Vælg i øverste højre hjørne af pop-up vinduet Livstid fra dropdown-menuen.

Kilde: YouTube Studio

Du kan nu klikke dig gennem din liste over abonnenter. Du kan vælge at sortere efter antal abonnenter, hvis du vil se de YouTubere med flest abonnenter, der følger dig først.

Hvis du kun vil kontrollere nye abonnenter, kan du vælge at få vist en liste over personer, der har tilmeldt sig inden for de seneste 7, 28, 90 eller 365 dage.

Bemærk, at listen kun indeholder brugere, der har offentliggjort deres abonnementer.

Få din YouTube-kanal og dit publikum til at vokse hurtigere med SMMExpert. Det er nemt at administrere og planlægge YouTube-videoer samt hurtigt at udgive dine videoer til Facebook, Instagram og Twitter - alt sammen fra ét instrumentbræt. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Få din YouTube-kanal til at vokse hurtigere med SMMExpert . Du kan nemt moderere kommentarer, planlægge video og offentliggøre på Facebook, Instagram og Twitter.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen