158 af de bedste Instagram-hashtags til at 10x din vækst

For virkelig at være en mester i Instagram Reels skal man ikke bare være dygtig til at bruge et filter, men også til at forstå hashtag'ets kunst.

Du kan trods alt have den allerbedste video i verden - en video med et trending lydklip, sjove redigeringer, et tankevækkende budskab og et filter, der får dig til at se ud, som om du har munden fuld af hotdogs.

Men hvis du ikke finder de rigtige hashtags til Reels, vil dette store værk måske aldrig nå ud til det publikum, det fortjener.

Gør dig klar til at få flere likes, fans og delinger med de bedste Reel hashtags til Instagram.

(Og hvis du er ny i Reels, kan du få et lynkursus her.)

Bedste Instagram-hashtags for 2022

Få din gratis pakke med 5 brugerdefinerbare Instagram Reel Cover-skabeloner nu Spar tid, få flere klik, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Bedste Instagram-hashtags for 2022

En god samling af hashtags på din Instagram Reel er nøglen til at få dit indhold opdaget.

For eksempel ville jeg aldrig have fundet denne bagel-video uden de nyttige #brunch-hashtags (en stor tak til Instagram-algoritmen for at holde øje med min adfærd og korrekt identificere mig som en kulhydratjæger!)

Når det er sagt: Det er vigtigt at erkende, at Instagram Reels er et andet dyr end hovedfeed Ligesom mine øjenbryn (og også dine øjenbryn, accepter det!) er disse to formater søstre, ikke tvillinger. Vores video om Instagram Reels-algoritmen fremhæver nogle af forskellene:

Så selv om du har fundet den perfekte længde på dine billedtekster på Instagram, selv om du ved præcis, hvilke hashtags der er bedst til dine græskarbilleder, og selv om du har undersøgt, hvor mange hashtags der er ideelle til at bruge til at lancere et nyt, cool, mousserende vand til hunde ... Instagram Reels kræver en lidt anderledes strategi med et unikt sæt af hashtags, der er værd at bruge som trend.

Hvad er disse hashtags? Jeg er Godt du spurgte! Her er en liste over specifikke hashtags, som du kan kopiere og indsætte og bruge til dine fitness-, sjove, rejse-, mad- og mode-reel's. Og ved du hvad? For sjov skyld finder du også en håndfuld tags, der kan bruges til at skabe opmærksomhed, for en god ordens skyld.

Klar? sæt? Tilføj hashtags til dine hjul - denne liste over hashtags vil vejlede dig.

Hashtags for fitness til Instagram Reels

#fitness

#fitnessmotivation

#fitnessreels

#sundhed

#lifestyle

#gymlife

#muskel

#instagood

#gymmotivation

#beastmode

#fitnessmodel

#fitnessgirl

#fitnessaddict

#workoutmode

#gym

#dreambig

#noexcuses

#workout

#fitnessjourney

#fit

#motivation

#fitnessgram

#træning

#fitnesslifestyle

#fitnessgoals

Rejse hashtags til Instagram Reels

#rejser

#rejseblogger

#rejser

#rejse

#travelmore

#travelbug

#rejserejserejser

#instatravel

#travelholic

#rejsende

#rejsevejledning

#rejseliv

#rejseprogram

#rejsebeskrivelser

#wonderlust

#rejseprogram

#rejsende

#rejseafhængig

#rejseblog

#natur

#rejsefilm

#turisme

#instatraveling

#adventure

#solnedgang

#solopgang

#naturfotografering

#landskab

#naturelskere

#rejsefotografering

Få din gratis pakke med 5 brugerdefinerbare Instagram Reel Cover-skabeloner nu Spar tid, få flere klik, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Få skabelonerne nu!

#bjerge

#strand

#vandring

#likenowherehereelse

#nowehereelse

Foodhashtags til Instagram Reels

#mealsandreels

#foodgasm

#yum

#eat

#madbilleder

#middag

#foodpic

#lunch

#foodphotography

#morgenmad

#foodlover

#smagfuld

#foodblogger

#hungry

#dessert

#sundmad

#køkken

#fødevarer

#chokolade

#kage

#foodies

#eeeeeeeats

#hjemmelavet

#spisning

#foodblog

Populære hashtags for Instagram Reels

#instagood

#instadaily

#explorepage

#viralvideos

#instagram

#igaddict

#instafamous

#reelvideo

#reelsvideo

#nyreel

#reelsinsta

#videooftheday

#kærlighed

#viral

#trending

#foryou

#hjul

#reelsinstagram

#reelitfeelit

#udforsk

#likeforlikes

#like4like

#likeforlike

#holareels

#firstreel

#nyhedsstrøm

#bestreels

#reelsindia

#reelsbrasil

#instamoment

#udfordring

#trendingreels

#igreels

#reelsforyou

#reelsteady

Hashtags til mode Reels

#mode

#mode-stil

#modemodel

#modeuge

#fashiongram

#stil

#styleblogger

#styleblog

#makeupforever

#skønhedstips

#fashioninsta

#modendendenser

#modeblogger

#makeup

#skønhedsbloggere

#skønhed

#fotografi

Sjove hashtags til Instagram Reels

#sjovt

#memes

#funnymes

#dailydose

#memestagram

#funnyreels

#funnymeme

#funnyvideo

#comedyreels

#lol

#sjov

#komedie

#sjovevideoer

#vitser

#grin

#dagsmemes

#lmao

#humor

#humor

#haha

#smile

Hvorfor bruge hashtags på Instagram Reels?

Selv hvis dine følgere allerede er i gang med at blive begejstrede (kan du se, hvad jeg gjorde?) over dit ekstraordinære kreative indhold på Instagram, vil en solid hashtag-strategi kun hjælpe dig med at nå nye følgere og maksimere din effekt. Selv hvis du bare skriver et par stykker i billedteksten til din Reel, giver du din video en chance for at nå længere end til dine egne følgere.

Dine hjul vises i søgeresultaterne og i Feed til udforsk

Hashtags er en af de mest effektive måder at udvide din rækkevidde på Instagram på og få dit publikum til at vokse. Det er dem, der gør det muligt for interesserede søgere at finde (og blive forelsket i!) dine kunstværker.

Lad os sige, at du er et modebrand med en smart ny kollektion af kapper (den drøm ). Film et hurtigt løbebaneoptrin, lav en cool Reel, og smid et #witches-hashtag ind i blandingen. Du har straks plantet dit vid blandt andet hot hekset indhold: et forretningsmæssigt træk, der er mere effektivt end nogen formular.

Dine hjul kan vises i brugernes feeds

Brugerne kan også Følg hashtags, så dine Instagram-opslag med hashtags vises i deres feeds, selv om de ikke følger din Instagram-konto specifikt. Det rigtige hashtag kan være nøglen til at få dit indhold frem for folk, der ikke aktivt søger efter begrebet. Cha-ching!

Her er et andet madrelateret eksempel: Tag din Reel med #sandwich, så bliver dit indhold med den øverste del af kagen serveret på et fad for alle, der følger dette lækre "tag".

Du vil engagere dit samfund

Instagram hashtags kan være en fantastisk måde at kommunikere dine brandværdier på - f.eks. når du tagger dine lækre kapper med #witches, ved verden nu, at at dit brand er spændende og sjovt, og at din efterårskollektion er klar til at gå fra løbeskoven til den store hytte i et snuptag.

Originale hashtags kan også være en måde at opfordre følgere til at engagere sig i dit brand på. Et hashtag med et brand kan hjælpe fans med at komme i kontakt med hinanden og give dig masser af brugergenereret indhold at trække på.

Du behøver selvfølgelig ikke at opfinde et fællesskab eller en bevægelse fra bunden. Du kan også bruge eksisterende hashtags for at få kontakt med fællesskaber, der allerede er i gang på nettet. Hvis du f.eks. ønsker at få kontakt med Instagrams litterære elite (dvs. folk, der ikke vil holde op med at prale af at læse rigtige papirbøger), kan du tagge dine relaterede indlæg med #bookstagram for at deltage i samtalen.

Få din gratis pakke med 5 brugerdefinerbare Instagram Reel Cover-skabeloner nu Spar tid, få flere klik, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Rul til toppen