Sådan opretter du en TikTok-butik til at sælge dine produkter

Før august 2021 foregik TikTok-shopping organisk. Skaberne henviste til produkter i deres feed, og seerne gik ud og gennemsøgte e-handelssider og lokale butikker.

Nu har TikTok gjort det officielt sammen med Shopify med annonceringen af TikTok Shopping. Den længe ventede sociale handelsoplevelse bringer shopping i appen og strømlinet produktopdagelse til platformen. Du kan handle på TikTok uden at forlade appen.

Bonus: TikToks største demografiske grupper, vigtige ting du skal vide om platformen og råd om, hvordan du får det til at fungere for dig? Få alt det vigtigste om TikTok i 2022 et praktisk informationsark .

Hvad er en TikTok-butik?

En TikTok Shop er en shoppingfunktion, der er tilgængelig direkte på TikTok-platformen. Den giver mulighed for at sælgere, brands og skabere vise og sælge produkter direkte på TikTok Sælgere og skabere kan sælge produkter via videoer i feed, LIVEs og fanen med produktpræsentationer.

Hvem kan bruge TikTok Shopping?

Du kan bruge TikTok shopping, hvis du falder ind under en af disse fire kategorier:

  1. Sælgere
  2. Skabere
  3. Partnere
  4. Tilknyttede virksomheder

Hvis du er sælger, skal du være bosat i Storbritannien, det kinesiske fastland, Hongkong eller Indonesien, og du skal kunne bevise det med et telefonnummer fra den pågældende region, et certifikat for din virksomheds oprettelse og legitimation.

Hvis du er en Creator, skal din konto være i god stand. Desuden skal du:

 • Har 1.000+ følgere
 • Har 50+ videovisninger inden for de sidste 28 dage
 • være 18 år gammel
 • Har lagt en video ud på TikTok inden for de seneste 28 dage

Hvis du krydser alle disse felter af, kan du ansøge via TikTok Shop Creator Application.

Kilde: TikTok

Hvis du er partner, skal du have en registreret virksomhed i følgende lande:

 • Kina
 • Indonesien
 • Italien
 • Malaysia
 • Filippinerne
 • Singapore
 • Thailand
 • Tyrkiet
 • UK
 • Vietnam

Hvis du er en affiliate, skal du være registreret som TikTok Shop-sælger fra:

 • Det Forenede Kongerige
 • Det kinesiske fastland og SAR Hongkong Sælger (kun på tværs af grænserne)
 • Indonesien
 • Malaysia
 • Thailand
 • Vietnam
 • Filippinerne eller
 • Singapore

Sådan opretter du en TikTok-butik

Hvis du overvejer at oprette dine egne TikTok shops, er du sandsynligvis en sælger. Sælgere kan gå til TikTok Seller Center for at tilmelde sig.

Upload alle dine nødvendige dokumenter, tilføj dine produkter, og tilknyt derefter din bankkonto! Tillykke, du er officielt en TikTok-forhandler.

Kilde: TikTok

Herfra kan du fortsætte med at tilføje nye produkter til din TikTok Shop i Sælgercentret. Du kan administrere din shop, lagerbeholdning, ordrer, kampagner, partnerskaber med skabere og kundeservice, alt sammen i Sælgercentret.

Bliv bedre til TikTok - med SMMExpert.

Få adgang til eksklusive, ugentlige bootcamps om sociale medier, der afholdes af TikTok-eksperter, så snart du tilmelder dig, med insidertips om, hvordan du kan:

 • Få flere tilhængere
 • Få mere engagement
 • Kom på For You-siden
 • Og meget mere!
Prøv det gratis

Hvad er TikTok live shopping?

TikTok live-shopping er, når handlende eller skabere udsende en livestream med henblik på at fremvise og sælge produkter Seerne kan se med, lægge varer i deres TikTok-indkøbskurv og købe produkter uden at forlade appen.

Tips til at øge salget med din TikTok-butik

TikTok-shopping er lidt ligesom Instagram-shopping eller shopping på andre sociale platforme. Hvis du er usikker, skal du først og fremmest finde ud af, hvordan du sælger dine varer på TikTok som en professionel. Derefter skal du udarbejde en plan for at sælge dine produkter bedst muligt med følgende tips i tankerne.

1. Optimer dit produktkatalog til TikTok

Din TikTok-butiksfacade er fanebladet til shopping på din konto. Du skal optimere den for at tiltrække kunder. Ingen kan lide en rodet butik; det samme gælder for dit produktkatalog.

Fokuser på kvalitet og stil, når du tilføjer dine produktbilleder. De skal se tiltalende ud for forbrugerne - man spiser jo først med øjnene, ikke? Gør dine produktbilleder let genkendelige som dit brand ved at være i overensstemmelse med resten af din TikTok-æstetik.

Kilde: Kylie Cosmetics på TikTok

Dine produkttitler skal være på under 34 tegn, hvilket er grænsen for afkortning. Du skal også indeholde grundlæggende oplysninger om produktet. Din beskrivelse kan være længere; her kan du få alle de oplysninger, du udelod i titlen. Bemærk: Der kan ikke klikkes på links i produktbeskrivelser på TikTok.

2. Fortæl dit publikum om din TikTok-butik

Så snart du får adgang til din TikTok Shop, skal du fortælle alle. Opret nogle få TikToks, der viser din målgruppe, hvor din shopping-fane er, og hvordan du kan købe dine produkter.

Bonus: TikToks største demografiske grupper, vigtige ting du skal vide om platformen og råd om, hvordan du får det til at fungere for dig? Få alt det vigtigste om TikTok i 2022 et praktisk informationsark .

Download nu!

3. Fremme dine produkter

Når din shop er oprettet, og folk kender til dine produkter, skal du begynde at promovere dem! Nævn dem i dine indlæg, fremhæv dem i dine livestreams, og tilføj nye produkter i din bio.

Hvis du vil være sikker på, at folk lægger mærke til dine produkter, skal du ikke være bange for at være kreativ med dine kampagner. Der er ingen grund til kedelige plugs eller kedelige produktbeskrivelser - nævn, hvad der er tilgængeligt, og giv også lidt humor! Du kan tage en side af Glossers bog og filme en smertefuldt sjov infomercial:

4. Samarbejd med influencers

TikTok er mere end blot endnu en social medieplatform - det er blevet kaldt et kulturelt fænomen.

Hvis du ikke er velbevandret i dens unikke tendenser, subkulturer og interne jokes, er det måske bedre at overlade den kreative ledelse til en person, der lever og ånder for platformen. Især når du promoverer et produkt, og der er meget på spil (dvs. du kan enten tjene en masse penge eller få dit indhold til at forsvinde i TikTok-algoritmen).

Når du finder den perfekte influencer til dit brand, kan det være en afgørende faktor. Gå sammen med TikTok-skabere, der virkelig føler for det, du sælger. At give dem kreativ frihed til at udtrykke sig på deres egen måde er den måde, hvorpå mange brands engagerer nye målgrupper og sælger produkter.

Vi er ret sikker ville dette ikke have været National Geographic's kreative retning. Men Ben Kielesinskis egen drejning af videoen nedenfor viser bare, at kreativ frihed for influencers arbejder.

Udvid din TikTok-tilstedeværelse sammen med dine andre sociale kanaler ved hjælp af SMMExpert. Planlæg og udgiv indlæg på de bedste tidspunkter, engager dit publikum, og mål resultaterne - alt sammen fra ét brugervenligt instrumentbræt. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Vil du have flere TikTok-visninger?

Planlæg indlæg på de bedste tidspunkter, se statistik over ydeevne, og kommentér videoer i SMMExpert.

Prøv det gratis i 30 dage
Rul til toppen