14 bedste apps til Instagram-collager i 2023

Du har nydt den søde, søde spænding ved at sende et enkelt billede på Instagram. Nu kan du gøre dig klar til at fordoble, tredoble eller firdoble de gode stunder med kraften i Instagram-collager med flere billeder!

Fordi nogle gange er et enkelt hot billede bare ikke nok til at indfange magien ved din nye frisure, forårsmenu eller kollektion af designerpapegøjehætter. Med en digital collage kan du kombinere flere billeder til én fed visuel erklæring .

Du kan lave grundlæggende collager til dine Instagram Stories direkte i Stories Create-tilstand. Men hvis du vil tage dine collager til det næste niveau (eller lave noget til dit primære feed), skal du kigge uden for appen.

Læs videre for at få vores favoritværktøjer til grafisk design, der er ufejlbarlige og sikre, så du kan lave professionelle fotocollager til Instagram - uden brug af en scrapbook-saks.

Bonus: 14 tidsbesparende tricks til Instagram-powerbrugere . Få listen over hemmelige genveje, som SMMExperts eget team for sociale medier bruger til at skabe indhold, der er helt utroligt.

14 apps til Instagram-collager

Et designsæt

Favoritten inden for fotoredigering, A Color Story, har for et par år siden lanceret sit grafiske designværktøj A Design Kit, og det er blevet en øjeblikkelig klassiker (det optræder på stort set alle vores lister over de bedste apps til Instagram!).

Designskabeloner giver dig mulighed for at arbejde med tekstur, former, linjer og farver, mens elementer som klistermærker og skrifttypegodkendte skrifttyper giver den perfekte finish.

Udfolde

Den Squarespace-ejede app indeholder hundredvis af skabeloner til at pifte dine videoer, fotos og tekster op med stiliserede collageindstillinger.

Unfold har også sjove effekter og skrifttyper, der kan få dine indlæg til at fremstå mere levende. Forudindstillede filtre i professionel kvalitet giver dine billeder en unik stemning.

Over

Over opdaterer deres samling af slående moderne skabeloner og grafiske og tekstelementer dagligt, så der er altid noget nyt at lege med, når du laver din perfekte Insta-collage.

Værktøjerne til fotoredigering er også indbygget i programmet, så du kan lægge lag, maskere og justere som en Photoshop-profil uden at skulle have nogen tidligere erfaring.

Mojo

Ud over et stort bibliotek af smarte collage-layoutskabeloner til Instagram, som du kan vælge imellem, tilbyder Mojo's animationsfunktioner det bedste fra begge verdener: dine yndlingsfotos kombineret med dynamisk tekst eller grafiske elementer.

Du kan justere timingen og komponenterne som du ønsker for at tilpasse de forudindlæste designs.

Tezza

Tezza er måske din drømmeapp, hvis du er vild med en vintage stemning. Skabeloner er inspireret af 90'ernes magasiner, Y2K moodboards og drømmende vintagefilm.

Overlejringer med teksturer som støv og papir giver dine collager en følelse af dybde og dimension. Lav en videocollage med specialeffekter, hvis du har lyst til noget endnu mere dynamisk.

PicCollage

PicCollage kan være lidt mere "Scrapbook-mor", men over 200 millioner brugere synes at kunne lide det. Ingen fordømmelse!

Der er masser af gittermuligheder til rådighed til hurtigt at kombinere flere billeder, men der er også temaskabeloner til rådighed, så det er nemt at fejre eller mindes gunstige lejligheder (Happy Halloweeeeen!).

Der tilføjes nye klistermærker og baggrunde hver uge, så du har et nyt sæt værktøjer, du kan lege med regelmæssigt.

Pic Jointer

Vi er ikke overbevist om, at "jointer" teknisk set er et ord, men med snesevis af gitterkombinationer (sorteret efter "klassisk" og "stilfuld") lige ved hånden, hvem bekymrer sig så om det engelske sprog?

Lad billederne tale, din grammatiknørd! De mønstrede og farvede baggrunde er en sjov mulighed for at hjælpe med at give dine collager et brand.

SCRL

Hvis du vil have collager på næste niveau, skal du downloade SCRL. Appen giver dig mulighed for at lave et sømløst rullebillede til Instagrams karruselfunktion (et format, der faktisk er privilegeret af Instagram-algoritmen, til din information!), og det er virkelig imponerende.

Læg dine yndlingsbilleder (eller videoer!) sammen til én stor grafik, og SCRL skærer den op, så den er klar til at blive uploadet med flere billeder.

Collage Maker ◇

Der findes en masse apps, der hedder 'Collage Maker' derude. (Du skal have den søde, søde SEO!) Men vores favorit er denne.

Der er mere end 20.000 kombinationer til dine fotocollager - alle de gittermuligheder, du kan drømme om, plus formater i form af kaskadehjerter, kysseansigter eller blomsterblade. Du kan inkludere videoer i din collage, hvis du er modig, og endda tilføje musik.

Layout fra Instagram

Den officielle collage-app fra Insta selv. Ja, det er irriterende, at du skal downloade en separat app for at få adgang til denne designfunktion med flere billeder, men det er, hvad det er.

Bland dine yndlingsbilleder i forskellige gitterkombinationer, og eksporter direkte til Instagrams oprettelsestilstand, når du er færdig.

StoryArt

Stilfulde filtre, animerede historieskabeloner, klistermærker og gifs: bliv kreativ med formaterings- og redigeringsmulighederne i StoryArt. Smart typografi og designdetaljer som f.eks. falske polaroidrammer giver dig en hurtig og nem måde at lave trendy collager til dit hovedfeed, dine Stories eller Reels på.

StoryChic

Den er blevet downloadet 10 millioner gange og har fået 4,4 stjerner i Android-appbutikken - så man kan roligt sige, at StoryChic er en favorit blandt fans.

Mere end 500 skabeloner og tonsvis af skrifttyper og forudindstillede filtre giver rig mulighed for at være kreativ.

Storyluxe

De fleste af Storyluxes collageskabeloner (og der er en del parti Hvis det er et look, der passer til dit brand, kan dette være appen til alle dine fremtidige Instagram-collager.

Storyluxe har også specielle designerskrifttyper: en mulighed for at få dit indhold til at skille sig ud fra mængden, hvis det føles rigtigt at tilføje et par centrale tekstsætninger.

PicMonkey

PicMonkey er et solidt online værktøj til fotoredigering - nyttigt, hvis du foretrækker at lave grafisk design fra dit skrivebord.

Det er ejet af Shutterstock, men du kan uploade dine egne billeder (selv dem fra gratis stockfoto-sider!) for at undgå gebyrer og drage fordel af deres elegante Instacollage-skabeloner.

Deres designs er især nyttige, hvis du ønsker at kombinere billeder og tekst.

Sådan laver du en collage på Instagram

Bonus: 14 tidsbesparende tricks til Instagram-powerbrugere . Få en liste over hemmelige genveje SMMExperts eget team for sociale medier bruger til at skabe indhold, der er helt utroligt.

Hent nu

Tragiske nyheder: På nuværende tidspunkt er der ingen måde at lave en collage til dit Instagram-hovedfeed direkte i appen (hvorfor er Insta-gudinderne så grusomme?).

Det kan du dog godt, lave en grundlæggende collage til dine historier ved hjælp af Instagrams Story Create-tilstand. (Tjek vores komplette guide til Instagram Stories for virksomheder, hvis du ikke allerede har gjort det!)

1. Åbn Instagram-appen, og tryk på ikonet +. øverst på skærmen. Vælg Story.

2. Dette vil åbne din kamerarulle. Tryk på kameraikonet her for at få adgang til Create mode.

3. I venstre side af skærmen vises en liste over ikoner. Tryk på den tredje fra toppen: en firkant med linjer i den Dette er ikonet Layout.

4. Ved at trykke på Layout-ikonet åbnes en kvadrant af layout på skærmen. Herfra kan du fyld hvert segment enten med et nyt foto eller noget fra din kamerarulle.

a. Mulighed 1 : Tag et billede! For at tage et billede skal du blot Tryk på knappen til optagelse af fotos : den hvide cirkel i midten af skærmens nederste hjørne. Når du tager et billede, vil dit billede fylde det øverste venstre hjørne. Fortsæt med at tage tre billeder mere. Sådan slettes noget og tage et nyt billede, Tryk på billedet, og tryk derefter på sletteikonet .

b. Mulighed 2 : Vælg fra din kamerarulle. Tryk på det firkantede ikon for visning af kamerarulle i nederste venstre hjørne af skærmen for at få adgang til din kamerarulle. Tryk på billedet du ønsker at være i øverste venstre hjørne af kvadranten. Gentag indtil der vises fire billeder på skærmen. Sådan slettes noget og tage et nyt billede, på billedet, og tryk derefter på sletteikonet.

5. Hvis du ønsker at prøv et andet layout , gå ind i Layout-tilstand og Tryk på det rektangulære gitterikon direkte under ikonet for layouttilstand.Dette åbner en valgmenu, hvor du kan vælge en alternativ gitterform. Tryk på din foretrukne stil , og udfyld derefter hvert segment med enten et foto eller et billede fra din kamerarulle, som beskrevet ovenfor.

6. Er du glad for din nye Insta-collage? Tryk på fluebenet for at bekræfte og gå videre til tilføje klistermærker, tekst eller effekter .

Tryk på pilen i nederste højre hjørne når du er klar til at offentliggøre.

Vi er sikre på, at du er ivrig efter at komme i gang med at skabe dine drømmes Instagram-collager, så lad os ikke holde dig tilbage - men hvis du er i gang med at være kreativ, vil du måske have en lille genopfriskning af, hvordan du planlægger Instagram-opslag på forhånd. Udarbejd de fantastiske collager, læg dem i SMMExpert dashboardet for at sende dem ud i verden, og læn dig så tilbage og vent på, at roserne kommer ind.

Begynd at opbygge din tilstedeværelse på Instagram ved hjælp af SMMExpert. Planlæg og udgiv indlæg direkte til Instagram, engager dit publikum, mål dine resultater, og styr alle dine andre sociale medieprofiler - alt sammen fra ét enkelt instrumentbræt. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Vokse på Instagram

Du kan nemt oprette, analysere og planlægge Instagram-opslag, Stories og Reels med SMMExpert. Spar tid og opnå resultater.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen