19 podcasts, der vil gøre dig til en bedre markedsføringsmedarbejder på sociale medier

Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder inden for sociale medier, men ikke ved, hvordan du skal starte, skal du ikke være bekymret: Disse 19 podcasts om markedsføring på sociale medier har styr på det.

Podcasts er en fantastisk måde at opdatere sig på de nyeste digitale trends på farten. Du kan lytte til dem, mens du pendler, vasker op eller træner. Desuden har de vist sig at fremme læring og kritisk tænkning!

I dette indlæg deler vi nogle af vores foretrukne podcasts om sociale medier for digitale marketingfolk. Hvert af disse programmer er fyldt med tips, tricks og råd til at forbedre dit sociale spil.

19 af de bedste podcasts om markedsføring på sociale medier

1. Savvy Social Podcast af Andréa Jones

Savvy Social Podcast er kort, sød og altid frisk.

Hver uge ser Andréa Jones på en ny markedsføringsteknik på sociale medier. Hun interviewer førende eksperter på området og deler også ud af sin egen erfaring som strateg på sociale medier.

2. Social Pros Podcast med Jay Baer og Adam Brown

Når det gælder podcasts om markedsføring på sociale medier, er Social Pros en klassiker, der har været sendt siden 2012 og dækker sociale tendenser, teknikker og meget mere.

Værterne Jay Baer og Adam Brown chatter hver uge med en førende social strateg, giver råd, diskuterer nye værktøjer og afliver myter om markedsføring.

3. The #AskGaryVee Show med Gary Vaynerchuk

Formatet på denne podcast er enkelt, men effektivt: Lytterne sender spørgsmål via Twitter ved hjælp af hashtagget #AskGaryVee. Derefter vælger Gary Vaynerchuk et par spørgsmål, som han fokuserer på i hvert afsnit. Han giver gode råd om sociale medier, iværksætteri, markedsføring og meget mere.

4. Masters of Scale med Reid Hoffman

Masters of Scale er vært for Reid Hoffman, medstifter af LinkedIn. Han interviewer iværksættere, der har bragt deres virksomhed til det næste niveau. Du kan lytte til samtaler med store profiler som Mark Zuckerberg, Sheryl Sandberg m.fl. Du vil få vigtig viden om markedsføring og som regel en god historie!

5. Markedsføring på sociale medier med Michael Stelzner

Michael Stelzner er CEO og grundlægger af Social Media Examiner. I denne podcast deler han succeshistorier om sociale medier fra virkelige virksomheder. Den er fyldt med nyttige tips og anekdoter om emner som Facebook-annoncer, IGTV og meget mere.

6. Talkshow om markedsføring af sociale medier

Social Media Marketing Talk er endnu en podcast fra Social Media Examiner, men den har en helt anden tilgang end Michael Stelzners personlige show. Hver episode er vært for et unikt panel af professionelle social media-profiler. Deres forskellige indsigter gør hver uge til en ny oplevelse.

7. Reply All af PJ Vogt og Alex Goldman

Reply All hører måske ikke under kategorien "podcasts om markedsføring af sociale medier", men det er en af de mest nyttige måder at holde sig ajour med digitale tendenser på. Podcasten dækker alle aspekter af internetkulturen, fra GIF'er til Amazon-anmeldelser.

8. Online markedsføring gjort let med Amy Porterfield

Amy Poterfield lover at gøre "ALT, hvad du lytter til, så brugbart og rentabelt som muligt", og hendes show kombinerer ekspertinterviews, insiderhemmeligheder, succeshistorier m.m. Amys miniudførelsesplaner er en ekstra bonus.

9. Maksimér dit sociale liv med Neal Schaffer

Neal Schaffers podcast er en nyttig grundbog om alle aspekter af online markedsføring. Han dækker alt fra influencer-taktikker til digital annoncering. Hver episode er fyldt med nyttige tips, tricks og bedste praksis. Det er ikke underligt, at showet har en 4,9-stjernet rating på iTunes!

10. Podcasten Casual Fridays med Tyler Anderson

Casual Fridays er en af de mest populære podcasts om markedsføring på sociale medier. Hver uge giver vært Tyler Anderson et kig på, hvad der virker og ikke virker i den digitale verden. Han blander "hvordan man" indhold med personlige historier fra tænksomme ledere. Resultatet er nyttigt, sjovt og informativt.

11. Hashtag Authentic med Sara Tasker

Sara Tasker er Instagram-ekspert, og det kan ses. I denne "podcast for kreative" giver hun et nyt syn på markedsføring på sociale medier. Emner som farvepsykologi og digital ansvarlighed kommer alle ind i blandingen. Hendes indhold vil engagere, overraske og inspirere.

12. Markedsføring over en kop kaffe med John J. Wall og Christopher S. Penn

Dette show, der er afslappet og konverserende, er optaget på en anden café hver uge. Værterne tilbyder viden om sociale medier om alt fra SEO til Facebook-annoncering. De besvarer også lytternes spørgsmål og interviewer masser af gæster.

13. Podcast om markedsføringsbogen med Douglas Burdett

Få adgang til visdom fra de bedste bøger om markedsføring på sociale medier - uden at du behøver at vende en side. Denne podcast indeholder interviews med bestsellerforfattere som Guy Kawasaki og Seth Godin. De deler råd om markedsføring på sociale medier, tips om digitalt salg og meget mere.

14. DigitalMarketer Podcast med Garrett Holmes og Jenna Snavely

Dette show byder på digitale marketinghacks af marketingfolk fra hele verden. Opbyg færdigheder, få nye idéer, og bliv inspireret! Disse virkelige marketinghistorier er en sjov måde at genopfriske de bedste metoder til sociale medier på.

15. Den gode podcast om sociale medier med Todd Austin

Hvis du føler dig lidt nedtrykt, er du dækket ind af Good Social Media Podcast, der indeholder opløftende historier om, "hvordan sociale medier hjælper os med at leve et rigere og mere forbundet liv".

16. Marketing Smarts med Kerry O'Shea Gorgone

Marketing Smarts er en anden podcast med topkarakter. Kerry O'Shea, der er ekspert i sociale medier, interviewer hver uge en anden marketingmester. Hver 30-minutters episode er fyldt med oplysninger, tips og idéer.

17. Mandlige Pinterest-tips med Jeff Sieh

Det kommer måske som en overraskelse, men der er flere mænd end nogensinde før, der tilmelder sig Pinterest. Manly Pinterest Tips giver sjove og nyttige råd til, hvordan man engagerer dem. Der er også indsigt i Instagram-markedsføring og meget mere.

18. Kunsten at betale for trafik med Rick Mulready

Reklame på sociale medier er et område i hurtig vækst. Det ændrer sig konstant og giver nye muligheder hver dag. The Art of Paid Traffic er en god måde at følge med på. Lyt med og få digitale reklameværktøjer, tips og eksempler.

19. Social Zoom Factor med Pam Moore

Kom med Pam Moore, der er en af Forbes' 10 mest indflydelsesrige personer inden for sociale medier, i Social Media Zoom Factor. Dette 5-stjernede show indeholder råd om sociale medier, indholdsmarkedsføring og meget mere.

Spar tid og penge på markedsføring på sociale medier med SMMExpert. Fra et enkelt instrumentbræt kan du planlægge og offentliggøre indlæg, engagere dine følgere, overvåge relevante samtaler, måle resultater, administrere dine annoncer og meget mere. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Rul til toppen