2022 Instagram Reel Sizes Cheat Sheet: Specifikationer, forhold og meget mere

Vi burde have kaldt dette indlæg "The Reel Deal", for det har alle de oplysninger, du har brug for til at formatere dine Instagram Reels korrekt . Det er den eneste snydeark, du har brug for til Instagram Reel størrelser og specifikationer .

Nedenfor finder du specifikationer, forhold, formateringstips og meget mere - alt det, du skal bruge for at få dine Instagram Reels til at se godt ud, uden (suk) at du skal finde nogen smarte ordspil.

(Psst: Hvis du har brug for en genopfriskning af Instagrams nyeste indholdsformat, før du går i gang med tallene, kan du læse vores begyndervenlige guide til Instagram Reels her eller vores grundbog om redigering af Instagram Reels her.)

Få din gratis pakke med 5 brugerdefinerbare Instagram Reel Cover-skabeloner nu Spar tid, få flere klik, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Hvorfor er Instagram Reel-størrelser vigtige?

Hvis du tager dig tid til at lave en Instagram Reel, kan den lige så godt se så godt ud som muligt, ikke sandt?

Du har brugt flere uger på at lære virksomhedens maskot de fineste detaljer i den nyeste Doja Cat-dans og på at vælge de bedste Instagram Reels-hashtags. Du må ikke ødelægge dette mesterværk inden for markedsføring med en dum, lille formateringsfejl!

Hvis du uploader billeder eller videoer, der ikke har de rigtige proportioner eller dimensioner, risikerer du en række uheldige resultater. Hvis det har den forkerte form, kan det blive strakt og forvrænget. Hvis det er for stort, kan du opleve en akavet beskæring. Hvis du uploader et medie med lav opløsning, risikerer du et slutprodukt, der er pixeleret og grimt, når det bliver forstørret, så det fylder hele skærmen.

Ingen af disse er naturligvis verdens undergang, men de efterlader bestemt ikke et godt indtryk af dit brand (medmindre det indtryk, du ønsker at opnå, er "uprofessionel sladrehank").

Selv hvis indholdet af Reel er en Oscar-værdig præstation (som jeg går ud fra, at din Doja-Cat-maskot-dans er), vil en mærkeligt strakt ramme tage seeren ud af øjeblikket ... og sandsynligvis videre til den næste video (som jeg går ud fra er din konkurrentens video om dansende maskot).

Og her er endnu en god grund til at bekymre sig om Instagram Reel-størrelser: Instagram Reels-algoritmen har en tendens til at favorisere videoer med kvalitetsbilleder. Så hvis du bruger de rigtige Instagram Reels-størrelser, når du redigerer og uploader din video, har du de bedste muligheder for at få dit mesterværk bredt ud.

Instagram Reel størrelser 2022

Dette er Instagram Reel-størrelserne for 2022, men sørg for at bogmærke denne side og kigge tilbage regelmæssigt for at få de mest opdaterede oplysninger... for ligesom alle andre dimensioner på sociale medier er størrelserne på Instagram Reels ikke ufravigelige for altid.

Efterhånden som Instagram opdateres, kan disse dimensioner og størrelser ændre sig for at tilpasse sig nye layouts i appen, så hold ørerne åbne (eller hold øjnene på dette indlæg, alt efter hvad der passer dig).

Instagram Reel coverstørrelse: 1080 pixels x 1920 pixels

Aspektforhold: 9:16

Anbefalet upload-størrelse: 1080 pixels x 1920 pixels.

Der er få ting, vi har kontrol over i denne verden, og heldigvis er forsidefotoet på din Instagram-reel en af dem.

Sådan vælger du dit Instagram Reel-cover:

  1. Opret en Instagram Reel, og tryk på "næste".
  2. Nu er du i indstillingerne for deling. Tryk på forhåndsvisningsbilledet (det, hvor der står "cover")
  3. Tilføj en ramme fra din video, eller tryk på "Tilføj fra kamerarulle" for at søge i dit fotoalbum.
  4. Hvis du vil beskære billedet, skal du trykke på "Beskær profilbillede" på skærmen Del indstillinger og derefter flytte positionen eller zoome ind eller ud.

Instagram Reel miniaturebillede-størrelse: 1080 pixel x 1080 pixel

Aspektforhold: 1:

Visningsstørrelse: 1080 pixel x 1080 pixel

Anbefalet upload-størrelse: 1080 pixels x 1920 pixels

Når du har valgt det perfekte billede til dit Instagram Reels-cover (se tippet ovenfor!), kan du beskære det ned til et gitterværdigt miniaturebillede til dit hovedfeed.

Mens forsiden er i formatet 9:16, vil miniaturebilledet, der vises på dit feed, blive beskåret til et 1:1 firkantet .

Så for at opnå de bedste resultater skal du vælge et billede, der er 1080 pixels x 1920 pixels, men som har en 1080 pixel x 1080 pixel område, der vil være egnet til at dyrke ned til.

Rullestørrelse på Instagram: 1080 pixels x 1920 pixels

Aspektforhold i fuldskærmstilstand: 9:16

Aspektforhold i Instagram-feed: 4:5

Anbefalet upload-størrelse: 1080 pixels x 1920 pixels.

Noget, du skal huske, når du optager eller redigerer din Instagram Reel, er, at billedformatet ændrer sig afhængigt af, hvor seeren ser det .

Hvis den vises i fuld skærm, er den i forholdet 9:16, men hvis de tilfældigvis ser din video i deres nyhedsfeed, bliver den beskåret til 4:5, hvilket betyder, at ca. en tredjedel af billedet er skåret væk.

Få din gratis pakke med 5 brugerdefinerbare Instagram Reel Cover-skabeloner nu Spar tid, få flere klik, og se professionel ud, mens du promoverer dit brand med stil.

Få skabelonerne nu!

Hvis du ønsker, at alle seerne skal have en god oplevelse (og det vil du jo gerne, ikke?!), skal du sørge for, at de vigtigste elementer i din video er placeret i midten af billedet, og at intet vigtigt er skjult i kanterne, hvor det kan gå tabt.

Desuden er det nederst i Reel, når den vises i fuld skærm, hvor billedteksten og kommentarerne vises, så det er endnu en god grund til at undgå at vise vigtigt indhold i kanten af skærmen.

Endnu et varmt tip: Ruller har samme størrelse som Instagram Stories, hvis det er nyttigt at vide til branded collateral ... eller hvis du bruger disse smarte gratis Instagram Stories-designskabeloner.

Instagram Reels komprimeringsstørrelse

Instagram reducerer størrelsen på alt, der er mere end 1080 pixel bredt, til 1080 pixel.

Omvendt skal billeder og video være mindst 320 pixel brede: Hvis du uploader noget mindre, vil det automatisk blive tilpasset til 320 pixel i bredden.

Ethvert billede, der er mellem 320 og 1080 pixel bredt, forbliver i sin oprindelige opløsning, "så længe billedets billedformat er mellem 1,91:1 og 4:5." (Andre billedformater beskæres automatisk, så de passer til det understøttede format.)

Instagram Reels størrelse i pixels: 1080 pixels x 1920 pixels

Instagram Reels ses i lodret retning, så videoer og fotos skal være 1080 pixel i bredden og 1920 pixel i højden (billedformat 9:16).

Instagram-hjul størrelsesforhold: 9:16

Visning af Instagram-hjul i fuldskærmstilstand er rammen et 9:16-forhold .

Når det er sagt: Hvis nogen ser din Reel i deres hovedfeed, beskæres videoen til et forhold på 4:5. Det er to tredjedele af størrelsen af en fuldskærmsvisning, så sørg for at holde vigtige billeder og oplysninger væk fra kanterne af rammen.

Instagram Reel-ramestørrelse: 1080 pixels x 1920 pixels

Vil du sikre dig, at din Instagram Reel er korrekt proportioneret, så den ikke bliver strakt eller beskåret? Upload billeder og fotos, der er 1080 pixels i bredden og 1920 pixels høj.

Bemærk, at rammestørrelsen ændres for Instagram-brugere, der ser dine film i deres nyhedsfeed: Instagram beskærer din film ned til et 4:5-forhold.

Endnu en vigtig oplysning: Det er nederst på en Reel, at dine kommentarer og billedtekster er placeret, så det er bedst at undgå at placere vigtige visuelle oplysninger nederst på skærmen.

Instagram-hjuls længde: Op til 60 sekunder

Instagram Reels kan nu være op til 60 sekunder lang Det kan enten være én lang sammenhængende video eller en kombination af klip og billeder, der tilsammen varer op til 60 sekunder.

Kortere videoer har dog tendens til at have større engagement, så hold det kort og godt, hvis du kan!

Instagram Reels billedtekstlængde: 2.200 tegn

Du kan skrive en billedtekst, der er op til 2.200 tegn (inklusive mellemrum og emojis) til at beskrive din Instagram Reel.

Glem ikke at gemme nogle af disse tegn til dine Instagram Reels-hashtags!

Okay, det var det hele fra os! Du har fået alle de Instagram Reels-målinger, du har brug for for at sikre, at dit indhold ser helt optimalt ud. Følg disse bedste fremgangsmåder - anbefalet af Instagram selv - og dine videoer vil hurtigt komme til tops på siden Udforsk på ingen tid.

Se dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Instagram's @Creators (@creators)

Planlæg og administrer nemt Reels sammen med alt dit andet indhold fra SMMExpert's super enkle dashboard. Planlæg indlæg til at blive sendt live, mens du er på arbejde - og post på det bedst mulige tidspunkt, selv hvis du sover hurtigt - og overvåg dit indlægs rækkevidde, likes, delinger og meget mere.

Kom i gang

Spar tid og stress mindre med nem planlægning af Reels og overvågning af ydeevne fra SMMExpert. Tro os, det er virkelig nemt.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen