Hvornår er det bedste tidspunkt at skrive på TikTok i 2023?

Hvornår er det bedste tidspunkt at poste på TikTok? Får du dit indhold ud til flere mennesker ved at poste på et bestemt tidspunkt eller på en bestemt ugedag? Vil den perfekte tidsplan hjælpe dig med at øge din engagementsprocent?

Læs videre for at finde ud af, hvornår du skal poste på TikTok for at sikre, at dit indhold bliver opfanget af algoritmen og når ud til de rigtige personer...

... eller, for at få en TL;DR-version, finde ud af, hvordan du finder ud af, hvordan du kan finde din unik bedste udstationeringstid på 4 minutter :

Bonus: Få en gratis tjekliste til TikTok-vækst fra den berømte TikTok-skaber Tiffy Chen, der viser dig, hvordan du kan få 1,6 millioner følgere med kun 3 studiolamper og iMovie.

Er der et bedste tidspunkt at skrive på TikTok?

Ja og nej. TikTok gør et godt stykke arbejde med at tilbyde hver enkelt bruger en meget personlig blanding af indhold på appens hovedgrænseflade, For You-siden. Men normalt er de videoer, der foreslås på For You-siden, ikke ældre end et par dage.

Så for at opnå de bedste resultater skal du poste på TikTok, når det er mest sandsynligt, at dit publikum allerede er ved at scrolle. Med andre ord kræver det, at du forstår, hvor dit publikum befinder sig (tidszoner er vigtige), og hvornår de er online, for at finde det bedste tidspunkt at poste på.

Men at nå ud til et bredt publikum på TikTok er ikke kun et spørgsmål om at når du skriver. H ow ofte du poster, kan også påvirke, hvordan dit indhold bliver distribueret på platformen (TikTok anbefaler, at du poster 1-4 gange om dagen). Hvis du vil finde en tidsplan, som både TikTok-algoritmen og dine fans kan lide, skal du holde nøje øje med dine resultater, indtil du finder en frekvens, der fungerer.

Når det er sagt, synes nogle timer og dage at fungere bedre end andre over hele linjen. Og hvis du er ved at opbygge et publikum fra nul, har du måske ikke historiske data at sammenligne med endnu.

Hvis det er tilfældet, så læs videre.

Samlet set er det bedste tidspunkt at poste på TikTok

Baseret på vores eksperimenter og analyse af 30.000 indlæg er det bedste tidspunkt at poste på TikTok for at opnå maksimal engagement Torsdag kl. 19.00.

Planlægger du at sende mere end en gang om ugen? Her er en oversigt over de bedste tidspunkter at poste på TikTok for hver ugedag.

Dag Tid
Mandag 22:00 PM
Tirsdag 9:00 AM
Onsdag 7:00 AM
Torsdag 19:00 PM
Fredag 15:00 PM
Lørdag 11:00 AM
Søndag 16:00 PM

Alle tidspunkter er beregnet for Pacific Standard Time.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok om mandagen

Det bedste tidspunkt at poste på TikTok på Mandag er kl. 22.00. Det ser ud til, at størstedelen af TikTok-brugerne kan lide at starte deres uge godt på arbejde og slappe af med lidt let underholdning om aftenen.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok tirsdag

Det bedste tidspunkt at poste på TikTok på Tirsdag er kl. 9:00. Engagementet synes at være stærkere tidligt om morgenen fra kl. 6.00 og fremefter.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok om onsdagen

Det bedste tidspunkt at poste på TikTok på Onsdag er kl. 7:00 om morgenen . Endnu en engageret flok morgenmennesker!

Bedste tidspunkt at poste på TikTok om torsdagen

Det bedste tidspunkt at poste på TikTok på Torsdag er kl. 19:00 Det er også den højeste ugentlige dag for engagement på TikTok, så vidt vi kan se.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok om fredagen

15:00 PM er det bedste tidspunkt at poste på TikTok om fredagen, men engagementet er ret konstant hele eftermiddagen fra frokosttid.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok om lørdagen

11:00 AM er det bedste tidspunkt at skrive på TikTok om lørdagen. For en gangs skyld er det ikke den tidlige fugl, der får ormen.

Bedste tidspunkt at poste på TikTok på søndag

Det bedste tidspunkt at poste på TikTok på Søndag er kl. 16:00 , selv om engagementet er næsthøjest tidligt om morgenen (igen!) mellem kl. 7 og 8 om morgenen.

Selv om det kan virke helt ude i hampen, skal du huske på, at TikTok leverer indhold til et globalt publikum i mange forskellige brancher. Antag ikke, at dine følgere bor i samme tidszone som dig eller har samme job eller søvnrytme som dig. Send når de er online vs. når du har tid til at skrive.

Vi har også observeret, at de bedste tidspunkter for at poste på TikTok generelt er helt anderledes end på Instagram. Mange af de bedste tidspunkter for at poste på Instagram falder i løbet af den typiske arbejdsdag fra 9 til 5. Men der er flere tidlige morgen- og aftentider for TikTok-publikummet.

Husk, at disse tidspunkter kun er gennemsnit. Hver målgruppe og befolkningsgruppe har sit eget unikke aktivitetsmønster på TikTok. Brug disse tidspunkter som udgangspunkt. Følg derefter nedenstående tips for at finde de tidspunkter for opslag, der fungerer bedst for din målgruppe.

Tips til, hvordan du finder det bedste tidspunkt at poste på TikTok

Brug SMMExpert til at få personlige anbefalinger om timing

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at der findes en app, der analyserer din TikTok-kontos historiske data og bruger dem til at anbefale de mest optimale tidspunkter at poste på for din Du er heldig, for den app hedder SMMExpert, og den er meget praktisk, især hvis du ikke allerede er et datageni.

Når du planlægger en TikTok-video via SMMExpert, får du tre anbefalede tidspunkter til at poste baseret på dit tidligere engagement og visninger. Det ser nogenlunde sådan ud.

Derefter kan du se alle dine planlagte TikTok-opslag i Planner sammen med det indhold, du har planlagt på andre sociale netværk.

Voila! Så nemt er det.

Indsend TikTok-videoer på de bedste tidspunkter GRATIS i 30 dage

Planlæg indlæg, analysér dem, og svar på kommentarer fra ét brugervenligt instrumentbræt.

Prøv SMMExpert

Hvis du ikke er interesseret i at få anbefalinger fra et værktøj, kan du tjekke de mere selvbygger-taktiske metoder nedenfor.

Gennemgå dine bedst præsterende TikToks

Som i forbindelse med alle andre sociale medieplatforme er den bedste måde at finde ud af, hvad der virker for dit publikum, at... undersøge, hvad der virker for dit publikum.

Dine TikTok-analyser er den bedste kilde til oplysninger om dine unikke bedste tidspunkter til at poste på platformen. Analyser resultaterne af dit eksisterende indhold og krydsreferer visninger og engagementer med posteringstidspunkterne. Hvis du finder mønstre, skal du bare fortsætte med at gøre mere af det, der virker!

Video Views-sektionen i TikTok-analysen er et godt sted at starte din søgning efter det bedste tidspunkt at poste på. Den giver dig et klart overblik over, hvilke dage der var mest travlt med dit indhold.

Kilde: TikTok

Bemærk: Du skal skifte til en Pro TikTok-konto for at få indsigt i målgrupper og resultater.

Du kan få adgang til TikTok Analytics i mobilappen eller på nettet. Du kan få flere oplysninger i vores guide til TikTok Analytics.

Bonus: Få en gratis tjekliste til TikTok-vækst fra den berømte TikTok-skaber Tiffy Chen, der viser dig, hvordan du kan få 1,6 millioner følgere med kun 3 studiolamper og iMovie.

Hent nu

Tag et kig på dine konkurrenter

Du kan lære meget af andres succes.

Find konti, der henvender sig til det samme publikum, som du forsøger at nå, og analysér deres udstationeringsplaner. Læg mærke til, hvilke af deres videoer der er de mest populære, og se efter mønstre. Hvis du bemærker, at TikToks, der offentliggøres på bestemte ugedage, klarer sig bedre end andre, så prøv at udstationere på disse dage, og hold nøje øje med dine analyser.

TikTok gør det relativt nemt at lave en simpel konkurrenceanalyse. Du skal blot gå ind på den konto, du er interesseret i, og åbne en af deres TikToks. Du vil kunne se, hvornår TikTok'en blev lagt ud, og hvor mange likes, kommentarer og delinger den fik.

Kilde: Ryanair på TikTok

Du kan også se antallet af visninger i kontoens feed - det står nederst i bunden af miniaturebilledet af hver video.

Kilde: Ryanair på TikTok

Vid, hvornår din målgruppe er online

Dit publikum er (naturligvis) mest tilbøjeligt til at interagere med dit indhold, når de er aktive i appen. Og da du ved, at siden Til dig for det meste består af friske TikToks, bør du forsøge at tilpasse din udgivelsesplan til dit publikums aktivitetsmønstre.

Du kan finde de tidspunkter, hvor din målgruppe er mest aktiv i appen, ved at tjekke analyserne for din Business- eller Creator-konto:

  • Tryk på ikonet med de tre prikker øverst til højre på skærmen på din profilside.
  • Tryk på Business Suite , så Analyse .

Kilde: TikTok

foretage justeringer, når det er nødvendigt

Ingen strategi for sociale medier er fastlagt i sten.

TikTok er stadig et relativt nyt socialt netværk, og derfor udvikler det sig konstant. Der kommer nye brugere til platformen hver dag, og der tilføjes jævnligt nye funktioner, som potentielt kan påvirke din placering i TikToks algoritme.

Det betyder, at din tidsplan for opslag også vil udvikle sig med tiden. Når du bemærker en nedgang i resultaterne, kan du gennemgå disse tips igen for at finde nye bedste tidspunkter for opslag.

Udvid din tilstedeværelse på TikTok sammen med dine andre sociale kanaler ved hjælp af SMMExpert. Fra et enkelt dashboard kan du planlægge og udgive indlæg på de bedste tidspunkter, engagere dit publikum og måle resultaterne. Prøv det gratis i dag.

Prøv det gratis!

Voks hurtigere på TikTok med SMMExpert

Planlæg indlæg, lær af analyser, og svar på kommentarer alt sammen på ét sted.

Start din 30-dages prøveperiode
Rul til toppen