Sådan bliver du verificeret på Twitter: Den vigtige guide for marketingfolk

Hvis du bruger Twitter i din virksomhed, har du sikkert tænkt på, hvad der skal til for at blive bekræftet på Twitter.

For du har helt sikkert set konti, der er verificeret af Twitter før. De har det blå skilt med et hvidt flueben. Twitter-brugere kan kun få dette officielle skilt, når deres konto er blevet manuelt gennemgået og verificeret af Twitter. Det er faktisk meget lig med at blive verificeret på Instagram.

Når du bliver verificeret på Twitter, signalerer det til brugerne, at din profil er troværdig og autentisk.

Konti som denne:

Grace O'Malleys bedrifter på det stormfulde hav ud for det vestlige Irland gjorde hende til en irsk legende, og nu er en ny turistrute ved at blive indviet til hendes ære //t.co/nEOSf81kZV

- National Geographic (@NatGeo) maj 27, 202

Eller denne:

"Det eneste vi kan gøre er at indånde luften fra den periode, vi lever i, at bære tidens særlige byrder med os og vokse op i disse konfiner. Sådan er det bare." En personlig historie af Haruki Murakami. //t.co/uZyMHrWkuO

- The New Yorker (@NewYorker) 27. maj 202

Mange forskellige konti kan komme i betragtning til verifikation, herunder konti, der bruges af virksomheder, politikere, berømtheder, musikere og kunstnere, influencere, journalister m.m.

I maj 2021 annoncerede Twitter et nyt verifikationsprogram efter at have sat den oprindelige ansøgningsproces på pause i 2017 efter en skandale, hvor en hvid supremacist fik sit badge på sin konto.

I denne artikel forklarer vi:

 • Hvad Twitter-verifikation er, og hvorfor det er vigtigt for marketingfolk
 • Twitters nye verifikationsprogram
 • Hvad du kan gøre for at blive verificeret og forblive verificeret.
 • Og ting, du helt sikkert bør ikke gøre, hvis du forsøger at opbygge et autentisk omdømme på Twitter.

Bonus: Download den gratis 30-dages plan for hurtig vækst af din Twitter-følgerskare, en daglig arbejdsbog, der hjælper dig med at etablere en Twitter-markedsføringsrutine og spore din vækst, så du kan vise din chef reelle resultater efter en måned.

Hvad betyder Twitter-verifikation?

Det blå Twitter-verifikationsmærke signalerer, at platformen anerkender en konto som ægte, troværdig, autentisk og af interesse for offentligheden.

Hvis du ikke er sikker på, hvad en "autentisk" Twitter-konto betyder, betyder det, at du ikke efterligner, manipulerer eller spammer nogen, og at du heller ikke overtræder nogen copyright- eller varemærkelovgivning.

Det er kun Twitter, der kan verificere konti og tilføje det blå flueben til profiler. Tredjeparter kan ikke gøre det. Og du kan bestemt ikke tilføje det selv. (Det vil få dig suspenderet. Du kan finde flere oplysninger om, hvad du ikke må gøre nedenfor.)

Her er et par ting mere, du skal vide om Twitter-verifikation:

 • Verifikation er ikke ensbetydende med godkendelse. Det blå mærke betyder kun, at Twitter har vurderet din konto som troværdig.
 • Det officielle bekræftelsesmærke vil altid blive vist samme sted. Verificerede konti vil altid have et flueben ved siden af deres brugernavn, både i deres profil og i alle tweets, de sender. Det vises også ved siden af brugernavnet i søgeresultater.
 • Det officielle Twitter-symbol ser altid ens ud, og mærkerne har altid den samme form og farve.
 • Det er ikke nok at have mange følgere på Twitter for at blive verificeret.

Hvad er meningen med at have en verificeret Twitter-konto?

Der er et par grunde til, at det er værd at bruge din tid på at gennemgå Twitters verifikationsproces:

 • Verificeret status skaber troværdighed. Brugerne ved med det samme, at din konto ikke er drevet af robotter eller en efterligner.
 • Det viser, at din konto giver autentisk værdi. Det blå bekræftede badge viser, at du ikke spammer, manipulerer eller vildleder dine følgere.
 • Det viser, at din konto er interessant for offentligheden, og det kan føre til flere følgere.

Hvem kan blive verificeret på Twitter?

Fra maj 2021 kan alle nu ansøge om verifikation - men det er ikke alle, der bliver godkendt.

Twitters nye kriterier angiver, at konti fra disse seks kategorier er berettiget til verifikation:

 • Virksomheder, brands og organisationer
 • Underholdning (herunder skabere af digitalt indhold)
 • Nyhedsorganisationer og journalister
 • Sport og e-sport (spil)
 • Regering og politiske personer
 • Aktivister, arrangører og andre indflydelsesrige personer

Twitter oplyser, at de i løbet af 2022 vil åbne verifikationsprogrammet for nye kategorier, herunder akademikere, videnskabsfolk og religiøse ledere.

Kravene til det mindste antal følgere er blevet justeret og er nu forskellige fra region til region for at gøre verifikationsprocessen "mere retfærdig på tværs af geografiske områder".

Kilde: Twitter

Den opdaterede verifikationspolitik indeholder også en ny definition af en "komplet konto" (som er nødvendig for at blive verificeret). En komplet konto er nu en konto, der har alle følgende:

 • En verificeret e-mailadresse eller telefonnummer
 • Et profilbillede
 • Et visningsnavn

Sådan bliver du bekræftet på Twitter

Twitters nye selvbetjeningsbekræftelsesprogram er tilgængeligt for alle Twitter-brugere på siden Kontoindstillinger på computeren og i mobilappen.

Du skal blot gå til Kontooplysninger side i Indstillinger og rul ned til Anmodning om verifikation :

Kilde: Twitter

Følg derefter anvisningerne for at indsende din ansøgning til gennemgang.

Ansøgninger vil blive gennemgået af mennesker ved hjælp af nogle automatiserede verifikationsprocesser. Twitter planlægger også at inkludere en demografisk undersøgelse i ansøgningen for at vurdere verifikationsprogrammets retfærdighed.

9 måder at øge dine chancer for at blive verificeret på Twitter på

Du skal opfylde alle Twitters kriterier for at blive verificeret, men her er nogle trin, du kan tage for at opbygge din kontos troværdighed, før du ansøger. Hvis du følger disse tips, kan du også øge din Twitter-følgerskare!

1. Sørg for, at din konto er aktiv

Tweets ikke sporadisk. At være aktiv på Twitter er en af de vigtigste måder at øge interessen for det indhold, som dit brand deler, på.

Wendy's er f.eks. kendt for sine sjove og frække tweets:

Hver gang jeg spiser Bourbon Bacon Cheeseburger, siger jeg "Tid til at få min Bourb-ON!"

Og så griner alle, fordi jeg er den eneste ved bordet.

- Wendy's (@Wendys) maj 27, 202

Og Wendys tilhængere kan regne med, at mærket deler disse tweets mindst én gang om dagen.

Ud over at skrive og dele nyt indhold regelmæssigt betyder det også at have en aktiv konto at opretholde en aktiv konto:

 • Du kan deltage i andre brugeres indhold ved at synes godt om det, retweete og kommentere.
 • Besvarelse af direkte beskeder, omtaler og kommentarer.
 • Følg andre verificerede konti og deltag i deres indhold.
 • Søger efter nye personer på Twitter, som du kan følge.
 • Brug hashtags til at deltage i de aktuelle tendenser.

2. Sørg for, at dit brands Twitter-profil er optimeret

Du ønsker, at din Twitter-konto skal se godt ud og afspejle dit brand. Sørg for at optimere din konto ved at skrive en kort, beskrivende biografi, ved at angive din virksomheds placering og ved at indsætte et link til din virksomheds websted.

En optimeret Twitter-konto vil også bruge billeder af høj kvalitet til profilbillede og overskriftsbillede, og begge dele vil afspejle dit brand.

Bonus: Download den gratis 30-dages plan for hurtig vækst af din Twitter-følgerskare, en daglig arbejdsbog, der hjælper dig med at etablere en Twitter-markedsføringsrutine og spore din vækst, så du kan vise din chef reelle resultater efter en måned.

Få den gratis vejledning lige nu!

Gå et skridt videre med optimering ved at fastgøre dit bedste tweet. På den måde vil brugere, der besøger din profil for første gang, se dit bedste eller mest aktuelle indhold.

Nike bruger f.eks. sit logo til sit Twitter-profilbillede og sit slogan som headerbillede. Nikes seneste reklamekampagne er fastgjort, så den altid er let synlig for brugere, der besøger Nikes konto:

3. Start og deltag i engagerende samtaler

En del af en troværdig tilstedeværelse på Twitter afhænger af, hvordan dit brand interagerer med andre konti. Stil spørgsmål, prøv Twitter-afstemninger og nævn andre verificerede konti for at få dem med i samtalen.

Coca-Cola viser for eksempel sit engagement i Black Lives Matter-bevægelsen ved at deltage i samtalen og bruge hashtagget #BlackLivesMatter. Coca-Cola har også oprettet forbindelse med en anden Twitter-bruger, der er en del af den vigtige samtale, nemlig nonprofitorganisationen 100 Black Men:

4. Hold det virkeligt

Hvis du køber følgere eller benytter dig af bots, undergraver du din kontos troværdighed - hurtigt. Det samme gælder for spam-indhold.

For at fremstå autentisk, troværdig og pålidelig skal dit brand være autentisk, troværdig og pålidelig. Genveje er ikke nok, dit brand skal gøre arbejdet.

5. Udarbejd en markedsføringsstrategi for dit brand

En klar Twitter-markedsføringsstrategi gør det lidt nemmere at gøre dette arbejde.

Gør dette til:

 • Opstil klare, realistiske mål.
 • Find ud af, hvad dine konkurrenter gør.
 • Planlæg en indholdskalender.
 • Spor engagement og vækst.

Ud over at hjælpe dit brand med at afgøre, om det opfylder sine mål, vil en strategi hjælpe dig med at overvåge, hvilket indhold dit publikum engagerer sig i, og holde dig på sporet med at sende indhold regelmæssigt.

6. Sørg for, at dine tweets er åbne for offentligheden

Twitter-brugere kan ændre deres privatlivsindstillinger for at beskytte deres tweets. Men for brands begrænser dette interaktion og engagement. Det vil hæmme væksten og vise Twitter, at din konto ikke er interessant for offentligheden.

For at maksimere engagementet og den offentlige samtale med dit brand skal du sørge for, at dine tweets er indstillet som offentlige.

7. Tweet billeder og videoer

Når du kun har 280 tegn at arbejde med, kan du bruge billeder og video til at fremhæve det, du prøver at sige. Desuden kan tilføjelse af en visuel komponent af høj kvalitet øge engagementet.

Disney skaber f.eks. spænding om den nye Cruella-film ved at dele en trailer af høj kvalitet på sin Twitter-konto. Med en video på 11 sekunder, der deler detaljerne, er der mindre at skrive:

//twitter.com/Disney/status/1398021193010061315?s=20

8. Skriv godt

Hver gang du skriver et tweet eller en kommentar, skal du sikre dig, at du har dobbelttjekket det for stavefejl, slåfejl og grammatiske fejl, inden du trykker på offentliggørelse. Det er ikke ligefrem professionelt at offentliggøre et tweet med fejl. Og du kan ikke redigere et tweet, efter at det er blevet offentliggjort.

Den måde, du skriver på, er også en måde at vise din kontos troværdighed og autenticitet på. Skriv på en måde, der afspejler dit brands tone og personlighed. Vær original, oprigtig og menneskelig!

9. Følg engagementet med Twitter-analyser

Ved at bruge Twitter-analyser får du en dybdegående forståelse af, hvem der engagerer sig i dit brands konto. Ved at spore vigtige analyser som f.eks. top tweet, nye følgere, engagement og procentdel af Twitter-rækkevidde får dit brand kvalitative data, der viser, hvilket indhold der fungerer godt.

Ved at spore analyser kan du også få en idé om de ugedage og bedste tidspunkter på dagen, hvor dit brand kan dele indhold og opnå optimalt engagement. Brug derefter en planlægningsplatform som SMMExpert til at sikre, at de planlagte indlæg altid offentliggøres på de ideelle tidspunkter.

Du kan finde flere oplysninger i vores guide til planlægning af tweets ved hjælp af SMMExpert's Publisher.

Sådan forbliver du bekræftet på Twitter

Selv når din konto er bekræftet, kan du miste dit blå bekræftelsesmærke, hvis du ikke følger Twitters regler og retningslinjer for fællesskabet.

Hvis du gør noget af følgende, vil dit Twitter-verificerede badge blive fjernet, og hvis du mister det, kan det være, at du ikke får det tilbage igen.

Det er i øvrigt altid en dårlig idé at gøre noget af det følgende, uanset om din konto er blevet verificeret af Twitter eller ej.

1. Du må ikke oprette dit eget blå badge til dit profilbillede

Vil du ikke vente på, at Twitter bekræfter din konto, eller synes du, at det er i orden at photoshoppe dit eget blå flueben over dit profilbillede eller baggrundsbillede?

Det er kun Twitter, der kan verificere konti og give konti verifikationsmærket. Profiler, der placerer et falsk mærke et sted på deres Twitter-konto for at antyde, at Twitter har verificeret dem, vil få deres konto suspenderet.

2. Du må ikke vildlede dine følgere ved at ændre dit Twitter-skiltnavn

Du blev verificeret, fordi din konto blev anset for at være autentisk, troværdig og noget, som offentligheden er interesseret i. Det opfattes som bevidst vildledende at ændre dit Twitter-navn eller din bio, især hvis ændringerne ændrer kontoens oprindelige formål. Uanset hvad du blev verificeret med, skal du beholde det (medmindre du har en legitim grund, f.eks. hvis dit firmanavn ændres).

3. Vær høflig

Det er bare generelt et godt råd til livet.

Men hvis du opfordrer til had eller vold af enhver art, herunder chikane af andre Twitter-brugere og deling af grusomme billeder af enhver art, vil din konto blive suspenderet og ikke verificeret. Lad være med det.

4. Du må ikke gøre noget, der overtræder Twitter-reglerne

Er du ikke sikker på Twitter-reglerne? Er du ikke sikker på, om noget, du planlægger, kan være i strid med dem? Læs lige reglebogen for at være sikker. Hvis du gør noget, der er i strid med reglerne, vil din konto blive ubekræftet og endda suspenderet.

Sørg for, at du bruger din konto på en måde, der skaber en troværdig, engagerende og reel Twitter-tilstedeværelse for dit brand. Det vil betale sig senere hen.

Administrer din Twitter-tilstedeværelse sammen med dine andre sociale kanaler, og spar tid med SMMExpert. Fra et enkelt dashboard kan du planlægge og offentliggøre indlæg, engagere dit publikum og måle resultaterne. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Gør det bedre med SMMExpert , den alt-i-ét værktøj til sociale medier. Hold dig på forkant med tingene, voks, og slå konkurrenterne.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen