Instagram Highlight-covers giver et godt første indtryk.

De er placeret lige under bio-sektionen på din Instagram-profil og giver dine Instagram-højdepunkter et flot udseende og henleder opmærksomheden på dit bedste Instagram Story-indhold.

Og du behøver ikke at være en hip influencer for at bruge dem. Organisationer af alle slags, fra offentlige institutioner til Fortune 500-virksomheder, bruger dem med stor effekt.

Covers er en nem gevinst for ethvert brand, der satser på æstetik (og på Instagram er det alle.)

Den gode nyhed er, at selv hvis du ikke har adgang til et grafisk designteam, er de nemme at lave.

Vi guider dig gennem alle trinene til at skabe dine egne Instagram-højdepunktscovers. Som en bonus har vi en gratis pakke med ikoner, der kan hjælpe dig i gang.

Download din gratis pakke med 40 brugerdefinerbare Instagram Stories Highlights Ikoner Optimer din profil, og adskil dig fra konkurrenterne med dit brand.

Sådan skaber du et Instagram-højdepunkt

Opret højdepunkter for at holde dit bedste Story-indhold permanent øverst på din Instagram-profil.

1. I din historie skal du trykke på Fremhæv i nederste højre hjørne.

2. Vælg det højdepunkt, som du vil tilføje din historie til.

3. Eller tryk på Ny for at oprette et nyt highlight og skriv et navn til det. Klik derefter på Tilføj .

Og det er det! Du har lige skabt et Instagram-højdepunkt.

Sådan opretter du et nyt Instagram-højdepunkt fra din profil

Har du en idé til et nyt højdepunkt? Eller måske vil du tilføje et par forskellige Stories på én gang?

Følg disse trin for at oprette et nyt højdepunkt fra din Instagram-profil:

1. Gå til din profil, og tryk på +Nyt knappen (det store plustegn).

2. Vælg de historier, du vil tilføje til dit nye højdepunkt. Pro-tip: Instagram giver dig et arkiv med dine historier, der går flere år tilbage i tiden. Så vær ikke bange for at grave lidt efter disse Story-perler.

3. Tryk på Næste og navngiv dit nye Highlight.

4. Vælg dit Highlight-cover, og tryk på Udført .

Har du endnu ikke fået et omslag med et højdepunkt? Læs videre.

Sådan laver du dine egne Instagram Highlight-covers

Instagram giver dig mulighed for at bruge et hvilket som helst billede, du vil, til dine højdepunktscovers.

MEN dit brand fortjener bedre end "et hvilket som helst billede".

Denne plads er den bedste mulighed for at omdanne lurere til følgere. Du vil gerne efterlade et indtryk.

Hvis du har travlt, kan du bruge Adobe Spark til at tilpasse og bruge de færdige omslag, som du kan tilpasse.

Men hvis du vil have mere kontrol over dit Instagram-brand, kan du med disse trin se, hvordan du nemt kan lave et fantastisk Instagram-højdepunktscover fra bunden (eller næsten fra bunden).

Trin 1: Log ind på Visme

Log ind på din konto på Visme, eller opret en gratis konto på visme.co.

Trin 2: Opret et nyt billede, der har den rette størrelse til Stories.

Fra Visme-hovedinstrumentbrættet skal du klikke på Brugerdefineret størrelse i øverste højre hjørne, og skriv derefter størrelsen på Instagram Story-billedet (1080 x 1920 pixel). Klik på Skab!

Trin 3: Hent vores gratis ikon-sæt

Download din gratis pakke med 40 brugerdefinerbare Instagram Stories Highlights Ikoner Optimer din profil, og adskil dig fra konkurrenterne med dit brand.

Når du er færdig med at downloade, skal du udpakke filen og vælge dine favoritter (du kan bruge dem med eller uden vores professionelt designede baggrunde).

Trin 4: Upload dine ikoner til Visme

Gå til Mine filer i menuen til venstre, klik på Upload , og vælg de ikoner, du vil tilføje.

Når du har uploadet ikonbilledet, skal du klikke på det. Hvis du ikke kan se dit ikon på lærredet, efter du har uploadet det, skal du ikke være bekymret. Det skyldes sandsynligvis, at ikonet er hvide linjer på en gennemsigtig baggrund. Det retter vi i næste trin.

Trin 5: Opret din baggrund

Højreklik et vilkårligt sted på dit billede, og klik på Baggrund. Der vises et hurtigt tilgængeligt baggrundsmærke i øverste venstre hjørne af dit arbejdsområde. Her kan du vælge en baggrundsfarve eller tilføje en mærkefarve i HEX-kodefeltet.

Når du ændrer baggrundsfarven (til noget andet end hvidt, vises dit ikon).

Trin 6: Download dine fremhævningsomslag fra Visme

Navngiv dit projekt. Klik derefter på Download i øverste højre hjørne. Vælg din filtype (PNG eller JPG er begge fine). Klik derefter på Download knap.

Download din gratis pakke med 40 brugerdefinerbare Instagram Stories Highlights Ikoner Optimer din profil, og adskil dig fra konkurrenterne med dit brand.

Få de gratis ikoner lige nu!

Dit cover downloades til din harddisk.

Gentag denne proces med andre omslagsdesigns.

Pro tip : Nu er det et godt tidspunkt at sikre dig, at Story-arkivet er aktiveret på din Instagram-konto. Det er vigtigt, hvis du vil gå tilbage og se dine gamle Stories uden at skulle downloade dem til din telefon.

Trin 7: Rediger dine eksisterende højdepunkter for at tilføje dine nye omslag

Du behøver ikke længere at tilføje et billede til din Story (hvor alle dine følgere skal swipe forbi det) for at gøre det til et cover til et højdepunkt. I stedet kan du bare redigere højdepunktet direkte:

  1. Gå til din Instagram-profil.
  2. Tryk på den fremhævning, hvis omslag du vil ændre.
  3. Tryk på Mere i nederste højre hjørne.
  4. Tryk på Rediger fremhæve .
  5. Tryk på Rediger omslag .
  6. Vælg ikonet for billeder for at få adgang til telefonens fotobibliotek.
  7. Vælg dit smukke omslag.
  8. Tryk på Udført (faktisk skal du trykke tre gange på den.)

Gør dette for hver af de historier, du vil tilføje omslag til.

Voila! Dine Instagram-højdepunkter på din profil pryder nu din profil og giver dit look et ensartet udtryk. Magnifique.

5 tips til brug af Instagram-højdepunktscovers og -ikoner

Nu hvor du ved, hvor nemt det er at lave dine egne unikke højdepunktscovers, har vi nogle tidsbesparende tips til at gøre dem så effektive som muligt.

Vis dit brands æstetik frem

Dit brand har sine yndlingsfarver, skrifttyper, skrifttyper, versaler - og måske endda nogle yndlings-emojis. Dine fremhævede forsider er helt sikkert det rette sted at vise dem frem.

Når det er sagt, skal du huske på, at mindre er mere. De små huller er trods alt ret små, og klarhed er nøglen.

Vær ikke bange for at eksperimentere

Dine Instagram-højdepunkter behøver ikke at gøre det hele, men kan gøre én ting rigtig godt.

For eksempel plejede Red Bulls højdepunkter at være ret konventionelle (f.eks. begivenheder, projekter, video osv.) Men nu giver de hver af deres atleter deres eget højdepunkt. Alt vi får er et ansigt, et navn og en emoji. Interessant.

I New York Times tager Stories bogstaveligt: De fylder deres højdepunkter med udførlige, men letlæselige grundbogstaver om komplicerede politiske emner. De laver også sjove, snackbare Stories om tiltalende emner.

Under alle omstændigheder er deres forside stil perfekt ensartet, hvilket gør det nemmere at overskue deres emner, der har en stor rækkevidde.

Vær konsekvent i din organisation

Der er absolut ingen regler, når det gælder om at organisere dine Instagram-højdepunkter. (Brb, min indre bibliotekar skal have en skinne med mavesyre.)

Men nogle brands organiserer deres højdepunkter som de ville organisere deres website (f.eks. Om, Team, FAQ). Nogle brands organiserer efter kollektion eller produkt (f.eks. Vinter '20, Nye varer, Makeup Line).

Jeg er her for at fortælle dig, at uanset hvordan du vælger at organisere det, skal du huske at se det fra dit publikums perspektiv.

Med andre ord: Hvis de ved, hvad de vil se, er de mere tilbøjelige til at trykke på.

Fremhæv de historier, der betyder mest

Spørg dig selv, hvad der er vigtigst for dit publikum. Hvad er de her for at se? Sæsonens kollektion? Dagens program? Eller noget, der er nyttigt på længere sigt, som f.eks. hvordan du parrer dine flagskibs-ørepropper?

Met prioriterer f.eks. potentielle besøgende og har en nyttig guide til ugens udstillinger øverst på sit højdepunktshjul.

Omdan dit publikum til kunder

Med de rigtige covers kan du få nye øjne til at se dine bedste historier til shopping og swipe-up-indhold (hvis du har en Instagram for business-profil med mere end 10.000 følgere). Prøv f.eks. at bruge vores ikon for indkøbsposer.

Hvis du vil have flere tips til at sælge produkter ved hjælp af dine Instagram Stories, kan du læse vores komplette guide til Instagram-shopping.

Spar tid på at administrere din Instagram-tilstedeværelse ved hjælp af SMMExpert. Fra et enkelt dashboard kan du planlægge og offentliggøre indlæg direkte til Instagram, engagere publikum, måle resultater og styre alle dine andre sociale medieprofiler. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Vokse på Instagram

Du kan nemt oprette, analysere og planlægge Instagram-opslag, Stories og Reels med SMMExpert. Spar tid og opnå resultater.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen