Sådan reducerer du din arbejdsbyrde med en automatisk Facebook-plakat

Markedsførere på sociale medier har lange to-do-lister. De opretter indlæg, administrerer kampagner, kontakter deres følgere og poster en masse indhold. Og det sidste trin er ofte det mest tidskrævende. Medmindre de bruger en automatisk Facebook-plakat, selvfølgelig.

Auto posters giver marketingfolk mulighed for at planlægge betalt og organisk indhold på forhånd. På den måde kan de strømline deres strategi og holde styr på deres indholdskalendere.

Læs videre for at få mere at vide om Facebook-autoposters, og hvordan du kan bruge dem til at gøre dit arbejde lettere.

Bonus: Download en gratis guide, der viser dig, hvordan du kan omdanne Facebook-trafik til salg i fire enkle trin ved hjælp af SMMExpert.

Hvad er en automatisk Facebook-plakat?

En automatisk Facebook-plakat er et værktøj, der udgiver Facebook-opslag på et forud planlagt tidspunkt .

Der er mange værktøjer til automatisk Facebook-publicering at vælge imellem, og de har hver især deres egne funktioner og fordele.

Men uanset hvilket værktøj du vælger, skal du sørge for, at det dækker tre vigtige funktioner:

 • Offentliggør nu, eller planlæg indlæg til fremtiden.
 • Du kan skrive på flere Facebook-sider, -grupper og -profiler samtidig eller med forskellige intervaller.
 • Del alle typer indhold: Tekst, links, billeder og videoer

Et godt værktøj har også en intuitiv brugerflade sammen med detaljerede rapporter og dashboards. De kan endda give dig mulighed for at administrere flere Facebook-konti fra ét sted.

Hvorfor skal du automatisk skrive til Facebook?

Selvfølgelig kan du ved at bruge en automatisk plakat til Facebook hjælpe dig med at strømline din forvaltning af sociale medier. Men du vil måske blive overrasket over, hvor nyttige disse værktøjer virkelig er.

Her er tre vigtige fordele ved at bruge en automatisk Facebook-plakat.

Spar tid

Har du nogensinde hørt udtrykket "Arbejd smartere, ikke hårdere"? Det er måske en kliché, men det er ikke forkert.

Lad os sige, at du administrerer en Facebook-markedsføringsstrategi for et online tøjmærke. Du skal sende indhold af høj kvalitet flere gange om dagen. Du har også flere Facebook-grupper og -sider og en global følgerskare i forskellige tidszoner.

Uden et Facebook-værktøj til automatisk opslag skal du kopiere og indsætte dit indhold for hver gruppe og side. Hvis det lyder tidskrævende og besværligt, er det fordi, det er det.

Når en automatisk Facebook-plakat tager de monotone opgaver for dig, har du tid til at fokusere på det, der er vigtigt.

Indlæg på det bedste tidspunkt

Vi ved alle, at det bedste tidspunkt at skrive på Facebook er mellem kl. 8.00 og 12.00 om tirsdagen og torsdagen (det vidste du godt, ikke?).

Men afhængigt af dit publikum og din placering er det bedste tidspunkt at skrive på din konto måske kl. 23.00 eller kl. 5.30. I stedet for at stå tidligt op eller være sent oppe kan du bruge en automatisk udgiver, så du ikke går glip af søvn.

En automatisk Facebook-plakat kan offentliggøre dine indlæg på det rigtige tidspunkt for dit publikum. Når du automatiserer indlæg, behøver du ikke at logge ind på din konto på skøre tidspunkter som kl. 3 om natten. I stedet opretter du indlæggene på forhånd og lader værktøjet gøre sit arbejde.

Nogle værktøjer kan endda hjælpe dig med at finde de bedste tidspunkter at poste på for din specifikke målgruppe.

Udgiv konsekvent

Konsekvens er nøglen til at øge engagementet på Facebook.

Når du konsekvent dukker op i dit publikums feed, er der større sandsynlighed for, at de vil engagere sig i dig. Dette engagement fortæller Facebook-algoritmen, at dit indhold er værd at dele. Platformen belønner dig derefter med større organisk rækkevidde.

Konstant udstationering er til gavn for din virksomhed, uanset om det er en uge med få nyheder eller årets største feriesæson.

4 bedste værktøjer til automatisk udstationering på Facebook

Er du klar til at begynde at spare tid?

Her er de fire bedste værktøjer til automatisk Facebook-publicering, der kan hjælpe dig med at optimere din tidsplan for offentliggørelse af Facebook-opslag.

Bonus: Download en gratis guide, der viser dig, hvordan du kan omdanne Facebook-trafik til salg i fire enkle trin ved hjælp af SMMExpert.

Få den gratis vejledning lige nu!

Facebook Business Suite

Hvis du har en Facebook Business-side, kan du bruge Facebooks indbyggede automatiske plakat i Business Suite. Det giver dig mulighed for at planlægge, redigere, ændre eller slette et planlagt opslag eller en Story. Desuden er det nemt og gratis at bruge.

Sørg for, at du er logget ind på den rigtige konto, og så kan du planlægge indlæg og historier på forskellige sider og grupper.

Husk: Du kan kun bruge disse værktøjer, hvis du har en Facebook Business Account. Du kan ikke bruge Facebook Business Suite til at planlægge opslag til din personlige konto.

Facebook Creator Studio

Du kan også bruge Facebook Creator Studio til at gemme, planlægge eller tilbagedatere indlæg. Hvis du vil bruge Creator Studio til automatisk at skrive indlæg, skal du oprette dit indlæg som sædvanlig ved at klikke på den grønne Opret indlæg knap.

Klik på pilen ud for Udgiv , så Planlæg indlæg .

Du kan også bruge Creator Studio til at tilbagedatering Med denne funktion kan du få et nyt indlæg til at se ud, som om det blev offentliggjort tidligere.

SMMExpert

Metas indbyggede værktøjer er helt sikkert gode, men hvis du er aktiv på flere platforme, har du måske brug for et mere avanceret værktøj.

Med en professionel konto hos SMMExpert kan du planlægge et ubegrænset antal indlæg til op til ti forskellige sociale medieprofiler.

SMMExpert hjælper dig også med at måle målinger som engagement, samtaler, omtaler, nøgleord og hashtags.

Prøv SMMExpert gratis, og du kan afmelde dig når som helst.

SMMExpert Social reklame

Selv Metas indbyggede værktøjer kræver en smule jonglering, hvis du skal administrere betalt indhold oven på organiske indlæg. Men SMMExpert gør det en hel del nemmere.

SMMExpert Social Advertising giver dig mulighed for at planlægge, offentliggøre og rapportere om dit betalte og organiske Facebook-indhold ét sted. Du kan desuden spore resultaterne i realtid og foretage hurtige ændringer for at få mest muligt ud af dine annonceudgifter.

Planlægning af opslag med Facebook vs. SMMExpert

Facebooks gratis automatiske plakatværktøjer er gode til mindre teams, men de kan ikke nødvendigvis skaleres i takt med, at din virksomhed vokser.

Større teams kan have brug for funktioner som arbejdsgange til godkendelse af indhold, som dem, der findes i SMMExpert. Disse problemfrie funktioner giver flere personer mulighed for at arbejde på dit indhold.

SMMExperts værktøjer til indholdsoprettelse er ligeledes robuste. Platformen tilbyder et gratis billedbibliotek, GIF'er og mere avancerede redigeringsværktøjer, end du finder i Facebook Business Suite. Der er også en indbygget URL-forkorter og en tracker, der hjælper dig med at bevise ROI af dine sociale tiltag.

SMMExpert tilbyder også personlige tidspunkter for de bedste tidspunkter for opslag. Værktøjet bruger din kontos tidligere resultater til at foreslå de bedste tidspunkter for opslag.

Det betyder, at du kan planlægge dit indhold til det tidspunkt, hvor der er størst sandsynlighed for, at det har størst effekt.

Sådan bruger du SMMExpert til at automatisere dine Facebook-opslag

Det er nemt og hurtigt at planlægge Facebook-opslag på SMMExpert, og du kan endda bruge SMMExpert's auto-planlægningsfunktion til at automatisere hele processen.

Her kan du se, hvordan du planlægger og automatiserer dine Facebook-opslag ved hjælp af SMMExpert:

 1. Gå til Komponist og vælg Indlæg .

 2. Når du har oprettet dit indhold, skal du vælge Tidsplan for at vælge en dato og et tidspunkt for, hvornår indholdet skal gå i luften.
 3. Vælg den kalender ikonet og vælg den dag, hvor du vil have indlægget offentliggjort.
 4. Indstil et bestemt tidspunkt for, hvornår indlægget skal offentliggøres på den valgte dag. Brugere af betalte abonnementer kan vælge et anbefalet tidspunkt. Alle planlagte tidspunkter er i intervaller på 5 minutter.

 5. Når du har valgt en dato og et klokkeslæt, skal du vælge Udført , og derefter Tidsplan .

Hvis du vil spare tid ved at planlægge op til 350 Facebook-opslag i massevis på SMMExpert, kan du se her, hvordan du gør:

SMMExperts AutoSchedule-funktion hjælper dig med at undgå huller i din indholdskalender. Værktøjet planlægger automatisk dine indlæg til offentliggørelse på tidspunkter med høj engagement. I stedet for manuelt at afprøve flere indlægstidspunkter, gør værktøjet det automatisk.

Her er hvordan du bruger SMMExperts automatiske planlægningsfunktion:

 1. Udarbejd dit indlæg som sædvanligt: Skriv en billedtekst, tilføj og rediger dine billeder, og tilføj et link.
 2. Klik på Planlæg til senere Dette vil få kalenderen for planlægning frem. I stedet for manuelt at vælge, hvornår dit indlæg skal gå live, kan du navigere til indstillingen AutoSchedule lige over kalenderen.

 3. Slå funktionen AutoSchedule til .

 4. Klik på Udført . Læn dig tilbage og slap af - AutoSchedule er nu oprettet.

Bedste praksis for automatisering af Facebook-opslag

Automatiske Facebook-plakater er fantastiske, men de bliver uundværlige, når du bruger dem effektivt.

Her er fem bedste praksis til at hjælpe dig med at automatisere dine Facebook-opslag med succes.

Tilpas dit indlæg til forskellige målgrupper

Lad os forestille os, at du driver et yogamærke og sælger yogatræningstøj. Du organiserer også arrangementer, workshops og kurser i dine seks forskellige butikker. Du har forskellige Facebook-sider og grupper for hver enkelt butik.

De mennesker, der kan lide og følger de enkelte butikkers sider, har forskellige interesser og befinder sig forskellige steder. Tænk på det på denne måde: De kan begge lide yoga, men en mor fra en forstadsby og en 20-årig bybo lever sandsynligvis meget forskellige liv.

For at få kontakt med disse forskellige målgrupper skal du tilpasse dine indlæg til hver af disse sider.

Du behøver måske ikke at omskrive alt, men du kan tilpasse din besked til hver side/gruppe, inden du planlægger den. De oplysninger, du lægger op, skal være korrekte og relevante for dine følgere på hver side.

Planlæg indlæg på det rigtige tidspunkt for dit publikum

Facebook-algoritmen prioriterer aktualitet. Derfor er det vigtigt at poste når dit publikum ser dit indhold. SMMExperts funktion "Bedste tidspunkt for offentliggørelse" hjælper dig med at planlægge dine opslag på dage og tidspunkter, hvor dit publikum er aktivt på platformen.

Jo flere personer, der ser dine Facebook-opslag, jo større er sandsynligheden for, at hvert enkelt opslag skaber engagement, øger trafikken og øger din følgerskare.

Pause dine indlæg, når det er nødvendigt

Nogle gange sker det uventede - som f.eks. en global pandemi - og i stedet for at skrive om din spændende lancering af en ny fodtøjskollektion er du måske nødt til at holde en pause et stykke tid.

Tjek regelmæssigt dine planlagte indlæg for at se, hvad der er på vej. SMMExpert giver dig mulighed for at sætte planlagte indlæg på pause eller slette dem, før de offentliggøres, for at undgå potentielle konsekvenser.

Vurder, hvordan de enkelte indlæg klarer sig

Når du bruger en autoposter til FB, kan det være fristende at læne sig tilbage og glemme alt om dit sociale indhold. Men det er vigtigt at tjekke ind og se, hvordan dine indlæg klarer sig. Et godt værktøj vil hjælpe dig med at identificere det indhold, der skaber mest engagement hos dit publikum.

Dine Facebook-analyser fortæller dig, hvordan dine markedsføringsindsatser klarer sig. Du kan måle ting som klik, kommentarer, rækkevidde, delinger, videovisninger, videorækkevidde eller vækst i antallet af følgere over tid.

SMMExpert Analytics viser dig, hvilke indlæg der klarer sig bedst. Denne indsigt hjælper dig med at skabe mere af det indhold, som du ved klarer sig bedst hos dit publikum.

Se denne korte video for at få mere at vide om sporing af Facebook-analyser med SMMExpert.

Planlæg ikke dine indlæg for langt i forvejen

Fremtiden er uforudsigelig. Hvis du planlægger din indholdskalender for sociale medier måneder i forvejen, er det nemt at miste overblikket over det, du har planlagt. De bedste brands er i kontakt med deres målgruppe og aktuelle begivenheder eller tendenser, der kan påvirke dem.

Brug SMMExpert til at spare tid og automatisere det travle arbejde med at engagere dit Facebook-publikum. Planlæg indlæg på forhånd, hold øje med dine konkurrenter, boost automatisk top-performende indhold og meget mere. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Få din tilstedeværelse på Facebook til at vokse hurtigere med SMMExpert Planlæg alle dine sociale indlæg, og følg deres resultater i ét dashboard.

Gratis 30-dages prøveperiode
Rul til toppen