TikTok Pixel: Sådan konfigurerer du det i 2 nemme trin

TikTok-pixlen er et stykke kode, som du kan installere på dit websted for at spore konverteringer. Men ikke bare alle konverteringer - vi taler om specifikke TikTok-konverteringer. Så hvis du kører en TikTok-annoncekampagne, og du vil se, hvilke af dine annoncer der fører til flest salg, skal du hoppe med på pixel-toget.

Bare rolig, jeg er her for at hjælpe dig gennem processen trin for trin. På blot et par minutter har du din TikTok-pixel oppe at køre. Lad os komme i gang!

Bonus: Få en gratis tjekliste til TikTok-vækst fra den berømte TikTok-skaber Tiffy Chen, der viser dig, hvordan du kan få 1,6 millioner følgere med kun 3 studiolamper og iMovie.

Hvad er TikTok-pixel?

TikTok-pixlen er et lille stykke kode, som du kan installere på dit websted. Når den er installeret, vil pixlen spore specifikke begivenheder Disse hændelser registreres derefter på din TikTok Ads-konto, så du kan se, hvilke annoncer der skaber mest salg.

Hvorfor bruge en TikTok-pixel? For det første er det et praktisk måleværktøj, der kan hjælpe dig med at spore dit investeringsafkast (ROI) for dine TikTok-annoncekampagner. For det andet kan det hjælpe dig med at skabe mere målrettede annoncekampagner ved at forstå, hvilke annoncer der fungerer godt, og hvilke der ikke gør. Endelig kan TikTok-pixelen hjælpe dig med at målrette dine besøgende på dit websted med personlige annoncer.

Sådan konfigurerer du TikTok-pixelen

Hvis du er klar til at begynde at bruge TikTok-pixelen, skal du følge disse enkle trin.

Trin et: Opret din pixel

For at gøre dette skal du have en TikTok Business-konto. Log ind på din konto, og gå til TikTok Ads Leder > Aktiver > Begivenheder .

Vælg derefter, om du vil spore App-hændelser eller Webbegivenheder .

Klik derefter på Opret pixel .

Her skal du navngive din pixel Det er en god idé at give din pixel et navn, der hjælper dig med at huske, hvad den skal bruges til. Hvis du f.eks. bruger den til at spore konverteringer på dit websted, kan du kalde den "Conversion Pixel". Hvis du bruger den i din e-handelsbutik, kan du kalde den "Ecommerce Pixel".

Dernæst, under Tilslutningsmetode , vælg TikTok Pixel. Klik derefter på Næste .

Trin to: Installer pixelkoden på dit websted eller din app

Det næste skærmbillede, du får vist, er Opsætning af webbegivenheder med TikTok Pixel Her har du mulighed for at installere din pixel manuelt eller oprette den automatisk via en tredjepart.

Hvis du vælger at installere din pixel manuelt, skal du klikke på Installere pixelkode manuelt og klik derefter på Næste Kopier pixel javascript-koden, og indsæt den derefter i overskriftsdel på dit websted. Kig efter et stykke kode, der begynder med og slutter med -din pixel skal placeres lige efter tagget.

Sørg for, at du kun indsætter din kode én gang!

Hvis du bruger WordPress eller Woocommerce, findes der plugins, der kan hjælpe dig med at installere koden. Sørg for at læse anmeldelser af plugins, før du installerer dem, da nogle plugins kan have en negativ indvirkning på hastigheden på dit websted.

Du kan også bruge en række tredjepartsapps til at installere din pixel, f.eks. Google Tag Manager, Square eller BigCommerce. For at gøre dette skal du vælge Automatisk oprettelse af webbegivenheder via partnerplatforme på skærmen for pixelopsætning. Klik derefter på Næste .

Forbind din TikTok-pixel med din tredjepartskonto. Nu er du klar!

Sådan tilføjer du TikTok-pixelen til Shopify

Hvis du bruger Shopify, kan du tilføje en TikTok-pixel via Shopify-appen eller ved at vælge Automatisk oprettelse af webbegivenheder via partnerplatforme som beskrevet ovenfor.

Hvis du vil konfigurere din TikTok-pixel ved hjælp af Shopify-appen, skal du følge disse trin.

Først, tilføje TikTok-appen til din Shopify Store ved at gå til Shopify App Store og installere den.

Bonus: Få en gratis tjekliste til TikTok-vækst fra den berømte TikTok-skaber Tiffy Chen, der viser dig, hvordan du kan få 1,6 millioner følgere med kun 3 studiolamper og iMovie.

Hent nu

Derefter skal du tilslutte din TikTok for Business-konto og din TikTok Ads Manager konto.

Under Salgskanaler , klik TikTok Klik derefter på Markedsføring> Deling af data . tilslut en eksisterende pixel, eller klik på Opret pixel for at oprette en med Shopify.

For at sikre dig, at din pixel er i gang, skal du gå ind på din TikTok Ads Manager-konto og klikke på Aktiver Klik derefter på Begivenheder Hvis du kan se din pixel på listen, er du klar til at gå.

Hvad er TikTok-pixelbegivenheder?

TikTok-pixelbegivenheder er de specifikke handlinger, som folk foretager på dit websted eller din app.

Der er fjorten typer af TikTok-pixelbegivenheder. Disse er:

 1. Tilføj betalingsoplysninger
 2. Læg i indkøbskurven
 3. Tilføj til ønskeliste
 4. Klik på knappen
 5. Gennemfør betaling
 6. Fuldføre registreringen
 7. Kontakt
 8. Download
 9. Påbegynd udtjekning
 10. Afgive en ordre
 11. Søg på
 12. Indsend formular
 13. Tilmeld dig
 14. Se indhold

Hver type begivenhed svarer til en anden aktion en person kan tage på dit websted eller din app. Hvis en person f.eks. ser et produkt på dit websted, det er en visning af indholdsbegivenhed .

Du kan bruge TikTok-pixelbegivenheder til at spore brugerhandlinger (hvordan folk interagere Eller nogle annoncører opretter brugerdefinerede målgrupper baseret på hændelseshandlinger for nye annoncer.

Hvad er en TikTok Pixel Helper, og har du brug for en?

TikTok har et værktøj kaldet TikTok Pixel-hjælper der kan hjælpe dig med at teste, om din pixel fungerer korrekt.

Når du har installeret koden, skal du installere Chrome-udvidelsen TikTok Pixel Helper.

Åbn derefter en n ew fanen i din browser og indsæt dit sporingslink efterfulgt af ?dbgrmrktng .

For eksempel: //hootsuite.com/alias?dbgrmrktng

TikTok Pixel Helper vil derefter give oplysninger om status for dine pixels. Den kan også vise dig, om dine begivenheder fungerer og modtager data.

Kilde: Google Chrome Web Store

Sådan afinstallerer du TikTok pixel

Når du har fået din pixel installeret, kan der komme en dag, hvor du gerne vil afinstallere den. Du kan afinstallere en TikTok-pixel ved at følge disse trin:

 1. Gå til din TikTok Ads Manager
 2. Gå til Aktiver> Begivenheder og vælge Webbegivenheder eller App-hændelser
 3. Klik på de tre prikker ud for navnet på den pixel, du vil slette
 4. Klik på Slet

Bemærk: Du kan kun slette en pixel, hvis den er inaktiv Når du sletter en pixel, slettes alle data, der er knyttet til denne pixel, også. Dette omfatter historiske data og enhver ikke afsendte begivenheder Du kan ikke gendanne disse data, når de er blevet slettet.

Vil du vide mere om, hvordan du tager dine TikTok-annoncer til månen ? Se vores seneste eksperiment med TikTok Spark Ads, hvor vi testede forskellige annoncetyper og mål for at finde ud af den bedste ROI .

Udvid din TikTok-tilstedeværelse sammen med dine andre sociale kanaler ved hjælp af SMMExpert. Planlæg og udgiv indlæg på de bedste tidspunkter, engager dit publikum og mål resultaterne - alt sammen fra ét brugervenligt instrumentbræt. Prøv det gratis i dag.

Kom i gang

Voks hurtigere på TikTok med SMMExpert

Planlæg indlæg, lær af analyser, og svar på kommentarer alt sammen på ét sted.

Start din 30-dages prøveperiode
Rul til toppen